Το κατάστημα Ηρακλείου θα είναι ανοιχτό μέχρι την Παρασκευή 04/09/2020.
Το κατάστημα του Ευόσμου θα παραμείνει κλειστό απο 10/8 έως και 24/8, και θα μπορείτε να εξυπηρετηθείτε είτε τηλεφωνικά είτε απ το κατάστημα της Αρριανού.


Προσφορά Delahaze (Paradise Seeds) Μεγαλύτερη προβολή

Μόνο Online!

Delahaze (Paradise Seeds) *ΠΡΟΣΦΟΡΑ*

THC17-21%
CBD<0.1%
Τύπος30% Indica / 70% Sativa
Ανθοφορία63-70 μέρες
Συγκομιδή ΕξωτερικάΑρχές Νοεμβρίου
Απόδοση Εξωτερικά1000+ γρ/φυτό
Απόδοση Εσωτερικά500+ τρ/τμ

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

22,80 € με Φ.Π.Α

-40%

38,00 € με Φ.Π.Α

  • 3 θηλυκοποιημένοι σπόροι

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Χαρακτηριστικά

Τύπος ΚαλλιέργειαςΕσωτερικής / Εξωτερικής Καλλιέργειας
Είδος σπόρωνΘηλυκοποιημένοι
ΕίδοςΕπικυριαρχεί Sativa
Τύπος φυτούΦωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης10 εβδομάδες

Άλλες πληροφορίες

Tο Delahaze είναι η πολυ-βραβευμένη ποικιλία μας στην οποία έχουμε συνδυάσει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από το γενετικό υλικό Haze μέσα σε ένα φυτό με υψηλές αποδόσεις και γρήγορη ανθοφορία.

Αποτελεί μία ποικιλία της νέας γενιάς, για την οποία χρειάστηκε χρόνος (και πολύ αγάπη) για να δημιουργηθεί, επιλέγοντας προσεκτικά ανάμεσα από πολλούς φαινοτύπους Haze που καλλιεργήθηκαν στο θερμοκήπιό μας στην Ελβετία και διασταυρώνοντάς τους με την ολλανδική γενετική, ώστε να δημιουργήσουμε τη δική μας κλασική ποικιλία .

Μέσω μίας προσεκτικής διασταύρωσης, έχουμε παράγει ένα φυτό Haze που είναι φυσικά ανθεκτικό απέναντι στη μούχλα. Το Delahaze είναι μια θαυμάσια ποικιλία. Η εξαιρετική του δύναμη, η ποιότητά του και το μεγάλο δυναμικό της συγκομιδής του απέσπασαν μια φανταστική υποδοχή από τους καλλιεργητές, όταν το κυκλοφορήσαμε για πρώτη φορά. Αυτή η ποικιλία εξακολουθεί να είναι δημοφιλής, ιδιαίτερα ανάμεσα στους εμπορικούς καλλιεργητές.

Οι εσωτερικοί καλλιεργητές θα χαρούν με τις δυνατότητες αυτής της ποικιλίας Haze που είναι σχετικά γρήγορη κατά την ανθοφορία (9 εβδομάδες) και φέρνει ένα γερό χτύπημα ως αποτέλεσμα. Παρά την γενετική κληρονομιά του Haze, το φυτό αυτό δεν θα μεγαλώσει ανεξέλεγκτα, εφ 'όσον βέβαια το γυρίσετε σε άνθιση μέσα στις πρώτες εβδομάδες της περιόδου της ανάπτυξης. Κατά μέσο όρο, αυτό το φυτό θα ανθοφορήσει μόνο 9 εβδομάδες, αν και σας συνιστούμε να του δώσετε μια επιπλέον εβδομάδα ανθοφορίας για να ξεκλειδώσετε όλα του τα γευστικά θαύματα.

Σε εξωτερικούς χώρους, αυτό το βραβευμένο φυτό έχει πλέον καθιερωθεί στην Αμερική και την Ευρώπη. Σχηματίζει μία μεγάλη κορυφή, όπως και αρκετές πλάγιες και το υψηλό ποσοστό κάλυκων προς τα φύλλα προωθούν την υγιή απόδοση αυτής της ποικιλίας. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτού του φυτού είναι η σπειροειδής ανάπτυξη προς τα πάνω των ανθών του, χάρη στον μοναδικό χημειότυπό του.

Οι επιδράσεις του Delahaze δημιουργούν ένα ευφορικό και αναζωογονητικό ανέβασμα. Το άκουσμα θα εξαπλωθεί στο σώμα, φέρνοντας μία καθαρή και διαυγή αίσθηση. Είναι μία ποικιλία ιδανική για την ημέρα, αλλά παρέχει και την ενέργεια που εμπνέει για νυχτερινές δραστηριότητες. Προετοιμαστείτε να εκπλαγείτε, καθώς αυτό είναι ένα άκουσμα που θα διαρκέσει πολύ (4+ ώρες).

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Delahaze (Paradise Seeds) *ΠΡΟΣΦΟΡΑ*

Delahaze (Paradise Seeds) *ΠΡΟΣΦΟΡΑ*

THC17-21%
CBD<0.1%
Τύπος30% Indica / 70% Sativa
Ανθοφορία63-70 μέρες
Συγκομιδή ΕξωτερικάΑρχές Νοεμβρίου
Απόδοση Εξωτερικά1000+ γρ/φυτό
Απόδοση Εσωτερικά500+ τρ/τμ

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: