Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Bubba Kush x PCK (ACE Seeds)

Κλασσικό υβρίδιο Indica από φυτά με καταγωγή το Αφγανιστάν και το Πακιστάν

Γενετικά στοιχεία: Bubba Kush Katsu x Pakistan Chitral Kush elite 2002

Τύπος: F1 HYBRID
Μορφή: Θηλυκοποιημένο
Αναλογία Sativa / Indica: 100% Indica
THC 17%
CBD κάτω από 0,05%
CBG 2%
Άνθιση σε εσωτερικούς χώρους: 7-8 εβδομάδες
Άνθιση σε εξωτερικούς χώρους: τέλη Σεπτέμβρη
Απόδοση: Μέση
Αντίσταση έναντι ακάρεων αράχνης: Μέση
Αντίσταση έναντι της μούχλας: Υψηλή
Αντίσταση έναντι του βοτρύτη: Μέση-Υψηλή
Αντίσταση έναντι της λευκής μύγας: Υψηλή
Αντοχή στο κρύο: Υψηλή
Αντοχή στην ζέστη: Μέση-Υψηλή
Γεωγραφικό πλάτος: 0º-47º


13,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
63-1520-x3932
Ετικέτες:
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο3
Περιγραφή

Δομή: Όμορφο φυτό μικρού / μεσαίου μεγέθους, κορμού και ανάπτυξης. Δυνατά κλαδιά με τεράστια φύλλα, παχιά στελέχη και γεμάτο αφγανικό σώμα, μέτρια έκταση στην άνθιση.

Αρώματα: Κυρίως τα εκλεπτυσμένα αρώματα του Bubba Kush, που θυμίζουν χασίς, καφέ και βρεγμένο χώμα και με πιο φρουτώδες προφίλ από τις πολύχρωμες πακιστανικές καταβολές του.

Επίδραση: Δυνατή και ευχάριστη, με διαύγεια, κατευναστική και χαλαρωτική με αγχολυτικές ιδιότητες. Ιδανικό για χαλάρωση στο σπίτι στο τέλος ενός ζεστού απογεύματος ή στην αρχή της νύχτας.

Προφίλ τερπενίων: Περιέχει κυρίως τα ακόλουθα μονοτερπένια: υψηλή περιεκτικότητα σε beta myrcene, ακολουθούμενη από μέτριες ποσότητες άλφα pinene και ίχνη λιναλοόλης. Υψηλές ποσότητες βήτα καρυοφυλλενίου, και γκουαϊόλη και άλφα humelene σε μικρότερες ποσότητες

Το Bubba Kush PCK είναι ένα αφγανικό-πακιστανικό υβρίδιο indica που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις των κλασικών και πολύ δυνατών φυτών. Με διάσημους γονείς, καθένας για τους λόγους του, συνδυάζει μοναδικές ποιότητες. Από τη μία έχουμε το πιο διάσημο αμερικανο-αφγανικό Bubba Kush, που έχει αφήσει εποχή τις δύο τελευταίες δεκαετίες, με τα δυνατά γήινα αρώματα του. Από την άλλη, το επίσης διάσημο πακιστανικό Chitral Kush, που έχει χρησιμοποιηθεί ευρύτερα στην ανάπτυξη επιτυχημένων υβριδίων την τελευταία δεκαετία, λόγω των απίστευτων και διακριτικών μωβ και κόκκινων αποχρώσεων του αλλά και λόγω του εξαιρετικού προφίλ τερπενίων από φρούτα του δάσους ενώ αξιοσημείωτη είναι η αντοχή του σε όλους τους τύπους δυσμενών κλιματολογικών συνθηκών.

Ενώ το ErdPurt x PCK, ένα επίσης αφγανικό-πακιστανικό υβρίδιο, είναι επικεντρωμένο στην εξωτερική ανάπτυξη σε ακραία κρύα κλίματα, στο Bubba Kush x PCK είναι επικεντρωμένο στην δημιουργία ενός πιο συνεκτικού και ισχυρού μίγματος των γενετικών από Πακιστάν και Αφγανιστάν, πιο εκλεπτυσμένο από την άποψη των τερπενίων, της ισχύος και της ποιότητας, με υψηλότερα επίπεδα THC και ισχυρότερη επιρροή Bubba Kush afghani, η οποία περιστασιακά προσφέρει εξαιρετικές και πολύχρωμες πακιστανικές εκφράσεις.

Το Bubba Kush x PCK μεγαλώνει με καλή σφριγηλότητα, με τεράστια φύλλα, παχιά στελέχη και παχουλή αφγανική δομή, και μέτρια έκταση στην άνθιση, επιθυμητή σε αυτόν τον τύπο ποικιλιών Indica, καθώς βελτιώνει ουσιαστικά τη διείσδυση του φωτός μέσω των μεγάλων φύλλων της σε εσωτερικούς χώρους .

Η ανθοφορία εξελίσσεται σχηματίζοντας πυκνούς και χοντρούς παπάδες, επικαλυμμένους με ρητίνες και ζουμερά τερπένια, τα οποία θα ευχαριστήσουν τους λάτρεις της πάστας και των εκχυλίσεων. Η ποιότητα των αρωμάτων, των γεύσεων και της επίδρασης είναι ανώτερη και πιο έντονη μετά την επεξεργασία και σε αυτό δόθηκε προτεραιότητα έναντι της υψηλής απόδοσης ή της ανεπεξέργαστης δυναμικής του.
#hashlovers

Λεπτομέρειες προϊόντος
63-1520-x3932

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Indica
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
8 εβδομάδες
THC %
15-20%
Τύπος Καλλιέργειας
Εσωτερική/Εξωτερική
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος