Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Deimos Auto (Buddha Seeds)

  • Τύπος: κυρίαρχη ίντικα
  • Κύκλος ζωής: 75 ημέρες από σπόρος σε σοδειά
  • Απόδοση εσωτερικά: 450-525 γρ/τ.μ.
  • Απόδοση εξωτερικά: 80-100 γρ.
25,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 3 σπόροι
  • 10 σπόροι
Μη διαθέσιμο προσωρινά
Κωδικός:
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο0
Περιγραφή

Το Deimos είναι ένα υβρίδιο του οποίου η καταγωγή τοποθετείται κυρίως στην κατηγορία της ίντικα (Northern Lights). Αποτέλεσμα μίας εργασίας διαλογής 7 γενεών, ώστε να προσδωθούν τα χαρακτηριστικά μίας κλασσικής ποικιλίας σε ένα φυτό αυτόματης άνθισης.

Το Deimos είναι ένα φυτό σχετικά μεγάλου μεγέθους, με καλή ανάπτυξη κατά πλάτος, αλλά και ύψος. Κατά τη διαλογή των φυτών έχει επικρατήσει η επιλογή των πιο διακλαδισμένων δειγμάτων: μακριά πλευρικά κλαδιά που αποδίδουν άνθη τόσο μεγάλα, όσο αυτό της κεντρικής κορυφής.

Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται η παραγωγικότητα, αλλά το φυτό παραμένει διακριτικό σε μέγεθος, μεταξύ 70 και 80 εκατοστών. Λόγω της φυσιολογίας του, το Deimos είναι το τέλειο φυτό αυτόματης άνθισης για υπαίθρια και για εσωτερική καλλιέργεια.

Η δύναμη του Deimos θα σας κάνει να αλλάξετε χρώμα, δηλαδή θεωρείται πως είναι ένα καταστροφικό φυτό από την άποψη της επίδρασής του. Η γεύση του είναι κλασσική γλυκιά και οξεία. Είναι ένα φυτό κατάλληλο για χαλάρωση, ενδοσκόπηση, για να απολαύσετε μία ταινία, για φαρμακευτική χρήση ή απλά για να “χτυπήσει” εκείνον τον καταναλωτή που θεωρείται εμπειρογνώμονας επί του θέματος.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Τύπος Καλλιέργειας
Indoor/Outdoor
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Είδος
Indica Dominant
Τύπος φυτού
Αυτόματης άνθισης
Από σπόρι σε σοδειά
75 μέρες
Συναφή προϊόντα
22,00 € (με Φ.Π.Α.).
Τύπος: κυρίαρχη ίντικαΚύκλος ζωής: 75 ημέρες από σπόρο σε σοδειάΑπόδοση εσωτερικά: 450 γρ/τ.μ.Απόδοση εξωτερικά: 100 γρ/φυτόΓεύση: γκρέιπφρουτ, μανταρίνιΕπίδραση: ισχυρή, χαλαρωτική, φαρμακευτική
25,00 € (με Φ.Π.Α.).
Τύπος: κυρίαρχη ίντικα Χρόνος άνθισης: 75 ημέρες Συγκομιδή εξωτερικά: 2ο μισό Οκτωβρίου Απόδοση εσωτερικά: 450-480 γρ/τ.μ. Αποδοση εξωτερικά: 1000-1500 γρ/φυτό

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος