Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Magnum Auto (Buddha Seeds)

  • Τύπος: κυρίαρχη σατίβα
  • Κύκλος ζωής: 85 ημέρες
  • Απόδοση εσωτερικά: 550-600 γρ/τ.μ.
  • Απόδοση εξωτερικά: 100-250 γρ/φυτό
25,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 3 σπόροι
  • 10 σπόροι
Μη διαθέσιμο προσωρινά
Κωδικός:
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο1
Περιγραφή

Αυτό το υβρίδιο προέρχεται από τη διασταύρωση ανάμεσα στις πιο ισχυρές και παραγωγικές ποικιλίες με ταχεία, έντονη ανάπτυξη, πολλά κλαδιά και αναπτύσσει ραγδαία τα άνθη του κατά το στάδιο της ανθοφορίας.

Δεδομένων των διαστάσεών του, δεν συνιστούμε να την καλλιέργειά του σε εσωτερικούς χώρους μέσα σε μεγάλες γλάστρες. Το μέγεθός του το καθιστά μεν κατάλληλο για περιορισμένους χώρους, αλλά σε μικρές γλάστρες ή με καθυστερημένη τη μεταφύτευση στο τελικό δοχείο, συμβάλλοντας μ'αυτόν τον τρόπο στον έλεγχο του ύψους του.

Αυτό το φυτό φτάνει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του σε εξωτερικούς χώρους. Φυτεμένο στο έδαφος ή σε μεγάλη γλάστρα, αναπτύσσεται δυναμικά για να γίνει ένα πραγματικό “τέρας”, κάνοντας τον καλλιεργητή να αναρωτιέται αν είναι πραγματικά φυτό αυτόματης άνθισης.

Τα αρώματα και οι γεύσεις αυτής της ποικιλίας έχουν μια φρέσκια και πικάντικη αίσθηση. Χωρίς να ξεχνάμε την εκρηκτική του δύναμη, μπορούμε να προσθέσουμε ότι δημιουργεί ένα εγκεφαλικό αποτέλεσμα που αυξάνει τη έντασή του μέχρι το σημείο του ανεξέλεγκτου γέλιου.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Τύπος Καλλιέργειας
Indoor/Outdoor
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Είδος
Sativa Dominant
Τύπος φυτού
Αυτόματης άνθισης
Από σπόρι σε σοδειά
85 μέρες
Συναφή προϊόντα
22,00 € (με Φ.Π.Α.).
Τύπος: κυρίαρχη ίντικαΚύκλος ζωής: 75 ημέρες από σπόρο σε σοδειάΑπόδοση εσωτερικά: 450 γρ/τ.μ.Απόδοση εξωτερικά: 100 γρ/φυτόΓεύση: γκρέιπφρουτ, μανταρίνιΕπίδραση: ισχυρή, χαλαρωτική, φαρμακευτική
25,00 € (με Φ.Π.Α.).
Τύπος: κυρίαρχη ίντικα Χρόνος άνθισης: 75 ημέρες Συγκομιδή εξωτερικά: 2ο μισό Οκτωβρίου Απόδοση εσωτερικά: 450-480 γρ/τ.μ. Αποδοση εξωτερικά: 1000-1500 γρ/φυτό

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος