Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Critical + (Dinafem Seeds)

 • Γενετικά: Big Bud x Skunks
 • Τύπος: ίντικα
 • Χρόνος άνθισης: 45-50 ημέρες
 • Συγκομιδή εξωτερικά: αρχές Οκτωβρίου
 • Απόδοση εσωτερικά: 625 γρ/τ.μ.
 • Απόδοση εξωτερικά: 1300 γρ/φυτό
 • Ύψος εξωτερικά: 250 εκατοστά
14,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
 • 1 σπόρος
 • 3 σπόροι
 • 5 σπόροι
 • 10 σπόροι
Προϊόν διαθέσιμο με διαφορετικές επιλογές
Κωδικός:
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο2
Περιγραφή

Το Critical + είναι ένας θηλυκοποιημένος σπόρος κάνναβης, ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους σπόρους όλων των εποχών: μεγαλώνει πολύ εύκολα, παράγει θεαματικές σοδειές, η γεύση και η μυρωδιά του είναι απλά ασυναγώνιστες και το ισχυρό του αποτέλεσμα προκαλεί ένα εντυπωσιακό άκουσμα.

Στους Dinafem 
Seeds αισθανθήκαμε την ανάγκη να δημιουργήσουμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Με τη διασταύρωση ενός Big Bud με μια επιλογή από ποικιλίες της γενετικής γραμμής Skunk, έχουμε αποκτήσει μία αξιοσημείωτη χαρισματική ποικιλία κάνναβης με εκπληκτική συνολική ποιότητα. Ένα από τα πιο δημοφιλή φυτά της συλλογής μας και το αγαπημένο πολλών καλλιεργητών!

Από την κυκλοφορία της το 2005, αυτή η ποικιλία έχει γίνει όλο και πιο επιτυχημένη, με πολλά βραβεία να τιμούν την αξία της:

1ο βραβείο στην κατηγορία "Εξωτερική καλλιέργεια" το 2016 στο Copa de Cultivadores Cannábicos (Μπουένος Άιρες)
2ο βραβείο στο THC 
Cup το 2011 (Βαλένθια).
2ο βραβείο στο 
Summer Cup το 2011 (Κανάριοι Νήσοι)
2ο βραβείο στο 
Cup Marina Baixa το 2010.
2ο βραβείο στο Indoor Sativa 
Cup Bitox το 2009.
2ο βραβείο στο Outdoor Sativa Cup Bitox, το 2009.

Το Critical + δίνει φυτά που μοιάζουν με αυτά που ανήκουν στον γονότυπο σατίβα: είναι ψηλά και μερικές φορές μπορούν να φτάσουν τα 2,5 μέτρα σε εξωτερικούς χώρους, με μεγάλα μεσογονάτια διαστήματα και οδοντωτά, λεπτά και επιμήκη φύλλα. Ωστόσο, είναι πολύ γρήγορα φυτά και αυτό είναι το τυπικό χαρακτηριστικό της γενετικής της ίντικα. Τα άνθη είναι μεγάλα, βαριά, συμπαγή και γεμάτα ρητίνη.

Το Critical + αποτελεί μια διεθνής αναφορά, αν αυτό που ψάχνουμε είναι μια εκπληκτικά γρήγορη και πλούσια σοδειά. Αυτή η αποδοτική ποικιλία μπορεί να παρέχει έως και 625 γρ/τ.μ. εσωτερικά και περίπου 1300 γρ/φυτό σε εξωτερικούς χώρους.

Το Critical + εκπέμπει ένα πολύ δυνατό και φρέσκο άρωμα λεμονιού, το οποίο είναι μοναδικό, αλλά και εξαιρετικά ισορροπημένο. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα από τα διακριτά χαρακτηριστικά της, αυτό που είναι ξεκάθαρα αναγνωρίσιμο σε όλους εκείνους που ξέρουν αυτή την ποικιλία.

Το Critical + είναι μία πλούσια σε THC ποικιλία με γονιδιακή κυριαρχία της ίντικα, που σημαίνει ότι προσφέρει ένα σωματικά χαλαρωτικό και ναρκωτικό αποτέλεσμα που είναι κατάλληλο για άτομα που υποφέρουν από το άγχος. Ένα ισορροπημένο άκουσμα, το οποίο ξεκινάει με μια πολύ ευχάριστη, ερεθιστική, εγκεφαλική διέγερση και γίνεται πιο χαλαρωτικό με το πέρασμα του χρόνου.

Το Critical + δεν είναι μόνο σταθερό και εύρωστο, αλλά επίσης, είναι έτοιμο για συγκομιδή σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Στην πραγματικότητα, μεγαλώνει τόσο γρήγορα και τόσο δυνατά, ώστε εάν σκοπεύετε να καλλιεργήσετε σε εσωτερικούς χώρους, είναι σημαντικό να κρατήσετε την περιοχή καθαρή και τακτοποιημένη, έτσι ώστε κάθε φυτό να έχει αρκετό χώρο για να αναπτυχθεί άνετα και να δείξει το πλήρες δυναμικό του. Η χρήση υποστηριγμάτων είναι επίσης πιθανό να κριθεί αναγκαία, διότι υπάρχει το ενδεχόμενο τα κλαδιά να μην είναι σε θέση να κρατήσουν το βάρος των ανθών.

Σε εξωτερικούς χώρους, ευδοκιμεί σε εύκρατα μεσογειακά κλίματα ή υπό την προστασία του θερμοκηπίου. Το μόνο αδύναμο σημείο της ποικιλίας είναι η περιορισμένη ανθεκτικότητά της στην υγρασία, αλλά, χάρη στην ταχεία ανάπτυξή της, σπάνια επηρεάζεται από αυτήν. Ανταποκρίνεται καλά στις μεθόδους SCROG και το SOG και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε τεχνική για τριμάρισμα (topping, fimming, super cropping κ.α).

Το άρωμά της είναι τόσο έντονο που συνιστάται μία “αντάρτικη” καλλιέργεια σε εξωτερικούς χώρους και όχι να μεγαλώσετε τα φυτά στο μπαλκόνι ή την ταράτσα σε πόλη. Σε εσωτερικούς χώρους, η χρήση φίλτρων κατά της οσμής είναι απαραίτητη για τον περιορισμό της έντονης μυρωδιάς.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Τύπος Καλλιέργειας
Indoor/Outdoor
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Είδος
Indica Dominant
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
7 βδομάδες
Συναφή προϊόντα
14,00 € (με Φ.Π.Α.).
Γενετικά: Big Bud x Skunks Τύπος: ίντικα Χρόνος άνθισης: 45-50 ημέρες Συγκομιδή εξωτερικά: αρχές Οκτωβρίου Απόδοση εσωτερικά: 625 γρ/τ.μ. Απόδοση εξωτερικά: 1300 γρ/φυτό Ύψος εξωτερικά: 250 εκατοστά
11,50 € (με Φ.Π.Α.).
Γενετικά: Haze Auto XXL x CBD Auto Σύνθεση: 20% Indica / 30% Sativa / 50% Ruderalis Απόδοση εξωτερικά: 25-100 γρ/φυτό Απόδοση εσωτερικά: 300-500 γρ/μ2 Ύψος εξωτερικά: 120 εκατοστά THC/CBD αναλογία 1:1

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος