Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Jorge's Diamonds (Dutch Passion)

Είμαστε ευτυχείς για τη συνεργασία μας με τον Jorge Cervantes στη δημιουργία του “Jorge's Diamonds”, τα διαμάντια του Jorge. Τα βιβλία, τα DVD και τα άρθρα του Jorge Cervantes που βγήκαν τα τελευταία 25 χρόνια σε 9 γλώσσες, έχουν βοηθήσει τους καλλιεργητές παγκοσμίως να καλλιεργήσουν κάποια από την καλύτερη κάνναβη στον κόσμο.

13,50 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
jorges_diamonds_dp
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο3
Περιγραφή

Τώρα οι καλλιεργητές μπορούν να μεγαλώσουν το διαμάντι του Jorge και να εκμεταλλευτούν πλήρως τα αποτελέσματα της συνεργασίας του με τη Dutch Passion Seeds. Το γενετικό υλικό αυτής της ποικιλίας επιλέχθηκε από τον Jorge από την 25-ετή συλλογή γενετικού υλικού της Dutch Passion.

Το διαμάντι του Jorge είναι μια μοναδική ίντικα ποικιλία, τίγκα στη ρητίνη που είναι ισχυρή, γλυκιά, εύγευστη και ιδιαίτερα απαλή στο κάπνισμα. Το σπάνιο ίντικα γενετικό υλικό της έχει αναμιχθεί με το σωστό ποσοστό σατίβας ώστε να δώσει στον καπνό ένα πολύ γερό άκουσμα μακράς διάρκειας. Η εξαιρετική γεύση και άρωμα είναι φρουτώδη και γλυκιά. Η ακόρεστη γεύση του είναι γλυκιά και παρόμοια με άγριο μέλι πασπαλισμένο σε βατόμουρα. Η ποικιλία αυτή δε χρειάζεται σχεδόν καθόλου δουλειά, και ο τετράνυχος και άλλα παράσιτα το αφήνουν στην ησυχία του. Ιατρική σημείωση: Μέσω Thin Layer Chromatography μετρήθηκε το THC ποσοστό στα 16 έως 18%, ενώ η ποικιλία είναι υψηλή σε THCV, CBD και CBN.

Λεπτομέρειες προϊόντος
jorges_diamonds_dp

Χαρακτηριστικά

Τύπος Καλλιέργειας
Outdoor
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Είδος
Indica Dominant
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
8,5 εβδομάδες
THC %
16-18%
Κατασκευαστής
Dutch Passion
Συναφή προϊόντα

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος