Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

The Edge (Dutch Passion)

31,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Μη διαθέσιμο προσωρινά
Κωδικός:
the_edge_dp
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο1
Περιγραφή

Εάν είστε ένας φίλος της παλιάς σχολής των ποικιλιών Skunk με σπουδαίες σοδειές, τότε αυτή είναι η τέλεια επιλογή. Το The Edge είναι μια ποικιλία που επικυριαρχεί η Sativa (75% Sativa, 25% Indica) και αποδίδει μεγάλες σοδειές υψηλής ποιότητας κάνναβης με ένα δυνατό Shiva άρωμα που θα σας θυμίσει τις παλιές καλές μέρες. Επίπεδα THC της τάξης του 17% είναι συνήθως αναμενόμενα καθώς είναι μια σχετικά “δυνατή” ποικιλία. Το The Edge ως φυτό θυμίζει Skunk αλλά με λίγο περισσότερο τέντωμα.

Οι μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των γονάτων και οι πολλές διακλαδώσεις στο φυτό επιτρέπουν μεγάλες σοδειές. Αυτή η ποικιλία προτιμάει επιπλέον τάισμα κατά την περίοδο της ανάπτυξης και απαιτεί οχτώ με εννιά εβδομάδες για άνθιση εσωτερικά, φτάνοντας περίπου το ένα μέτρο ύψος και αποδίδοντας μέχρι και 500 γραμμάρια το τετραγωνικό. Το The Edge θα αποδώσει και σε εξωτερική καλλιέργεια σε ήπια κλίματα και θα τελειώσει κατά τα μέσα με τέλη Σεπτεμβρίου.

Το The Edge φέρνει ένα ισχυρό και ενεργητικό high που μετατρέπεται σε ένα γερό stone. Είναι μια ανθεκτική ποικιλία που αποδίδει καλά ακόμα και σε αρχάριους καλλιεργητές και θα αντέξει συνθήκες χειρότερες από τις ιδανικές. Όπως και να καλλιεργήσετε το The Edge θα πρέπει να πάρετε μια γερή σοδειά ποιοτικής φούντας.

Λεπτομέρειες προϊόντος
the_edge_dp

Χαρακτηριστικά

Τύπος Καλλιέργειας
Indoor
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Είδος
Sativa Dominant
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
8-9 εβδομάδες
THC %
15-20%
Κατασκευαστής
Dutch Passion
Συναφή προϊόντα

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος