Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

StarRyder (Dutch Passion)

  • Γενετικά: Isis x automatic indica variety
  • Τύπος: ίντικα/σατίβα
  • Από σπόρι σε σοδειά: 10 βδομάδες
  • Ύψος: 50 εκατοστά
  • Σοδειά: 45-100 γρ/φυτό
16,50 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 7 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο2
Περιγραφή

To StarRyder είναι το προϊόν μιας πετυχημένης συνεργασίας μεταξύ της Dutch Passion και του Joint Doctor. Η συνεργασία πήρε μερικά χρόνια για να δημιουργήσει αυτή την εκπληκτική ποικιλία αυτόματης άνθισης. Ένας εκπληκτικός κλώνος Isis από την Dutch Passion, μια άριστη Sativa με πρωτοκλασάτο “high”, συνδυάστηκε προσεκτικά από τον Joint Doctor με μια από τις καλύτερές του Indica αυτόματες ποικιλίες. Το αποτέλεσμα είναι ένα πολύ δυνατό αυτόματο.

Το πρώτο μέρος του ονόματός του αναφαίρεται στην υπέροχη ποιότητα και απόδοσή του, ένα πραγματικό αστέρι. Το δεύτερο μέρος του ονόματός του αναφέρεται στον Joint Doctor, έναν από τους πρωτοπόρους στις αυτόματες ποικιλίες, και παραγωγός του πρωτότυπου LowRyder.

To StarRyder μεγαλώνει σαν ένα σφιχτό χριστουγεννιάτικο δέντρο, παράγει μεγάλους ρητινώδεις παπάδες, μεγαλώνει στα περίπου 50 εκατοστά ύψος και αποδίδει 45 με 100 γραμμάρια σε έναν μέσο καλλιεργητή. Έμπειροι καλλιεργητές αυτόματων μπορούν να πιάσουν πάνω από 100 γραμμάρια ανά φυτό σε χώμα ή κοκοφοίνικα. Αποδόσεις άνω των 200 γραμμαρίων είναι δυνατές κάτω από υδροπονία όπως DWC στα χέρια των καλύτερων καλλιεργητών που θα φτάσουν τα φυτά στο ένα μέτρο ύψος.

Το THC που περιέχει είναι μεταξύ 15 και 19% που είναι αρκετά υψηλό για αυτόματη ποικιλία. Το “high” του περιγράφεται ως δυνατό και γρήγορο στην επίδρασή του. Η γεύση του είναι απαλή και γλυκιά.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Τύπος Καλλιέργειας
Indoor/Outdoor
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Είδος
Sativa/Indica
Τύπος φυτού
Αυτόματης άνθισης
Από σπόρι σε σοδειά
10 εβδομάδες
THC %
15-20%
Συναφή προϊόντα

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος