Mendocino Skunk Μεγαλύτερη προβολή

Mendocino Skunk

THC16-20%
CBD<0.1%
Τύπος60% Indica / 40% Sativa
Ανθοφορία49-56 μέρες
Απόδοση Εξωτερικά1000 γρ/φυτό
Απόδοση Εσωτερικά700 γρ/τμ

Περισσότερες λεπτομέρειες

32,00 € με Φ.Π.Α

  • 3 θηλυκοποιημένοι σπόροι
  • 5 θηλυκοποιημένοι σπόροι
  • 10 θηλυκοποιημένοι σπόροι

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Χαρακτηριστικά

Τύπος ΚαλλιέργειαςΕσωτερικής / Εξωτερικής Καλλιέργειας
Είδος σπόρωνΘηλυκοποιημένοι
ΕίδοςSativa/Indica
Τύπος φυτούΦωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης9 εβδομάδες

Άλλες πληροφορίες

Το Mendocino Skunk, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με Chong’s Choice, είναι ένας καλός συνδυασμός σατίβας και ίντικας, δίνει ένα αποδοτικό φυτό που είναι εύκολο να καλλιεργηθεί και προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία για τον καταναλωτή.

Η έμπνευση για το Mendocino Skunk ήρθε από την ένωση των μεγάλων παραδόσεων κάνναβης από το Emerald Triangle της Καλιφόρνιας και τα coffeeshop στο Άμστερνταμ. Ο νομός Mendocino βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Καλιφόρνιας και το όνομά του έχει συσχετιστεί με την κάνναβη από τη δεκαετία του 1960. Το τέλειο κλίμα και η βάση των γνώσεων της κοινότητας, έχουν καταστήσει την περιοχή ως το έδαφος δημιουργίας για ποιοτική κάνναβη.

Για αυτό το συναρπαστικό υβρίδιο επιλέξαμε να συνδυάσουμε την ουσία του Mendocino με τα καλύτερα ολλανδικά γενετικά υλικά που είχαμε στη διάθεσή μας και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα. Αυτό το φυτό είναι πιο κοντό και θαμνώδες από πολλές άλλες ποικιλίες, κάτι που το καθιστά μια καλή επιλογή για τον αρχάριο καλλιεργητή, αν και οι έμπειροι εξίσου θα εκτιμήσουν την ευκολία της καλλιέργειάς του και τις ευχάριστες ιδιότητές του.

Το Mendocino Skunk είναι μία καλή προσθήκη για τους χώρους εσωτερικής καλλιέργειας, είναι ένα σταθεροποιημένο φυτό που θα αναπτυχθεί σε μεσαίο μέγεθος, οπότε είναι κατάλληλο για χώρους που είναι περιορισμένοι. Σχηματίζει μία συμπαγή κεντρική κορυφή, τα πλευρικά κλαδιά αυτού του φυτού παρέχουν μία καλή ανάπτυξη στα άνθη και το ποσοστό των κάλυκων ως προς τα φύλλα κάνει το κόψιμό τους μία γρήγορη εργασία.

Το φυτό αυτό θα ευδοκιμήσει και σε εξωτερικούς χώρους, παρέχοντας μια ευχάριστη εμπειρία για τους καλλιεργητές στις βόρειες περιοχές της Ευρώπης, τον Καναδά και την Αμερική. Σε θερμότερα, πιο μεσογειακά κλίματα, υπάρχει η δυνατότητα να ενισχυθούν κατά το βέλτιστο τα επίπεδα απόδοσης, καθώς αυτό είναι ένα φυτό που θα ανταποκριθεί καλά στον ήλιο.

Η φρουτώδης γεύση και οι skunky αποχρώσεις της θα διεγείρουν τους γευστικούς σας κάλυκες και αυτό αποτελεί ένδειξη του ευχάριστου ακούσματος που θα σας έρθει. Το αποτέλεσμα, όπως αναμένεται από την υβριδική του φύση, είναι ισορροπημένο και ομαλό. Η ανάταση είναι ένα χαρακτηριστικό που χρησιμοποιήθηκε για να περιγράψει το Mendocino Skunk, με ένα θετικό ανέβασμα και μια αίσθηση ευεξίας που θα φωτίσει την ημέρα.

Το Mendocino Skunk έχει επίσης ιδιότητες που απευθύνονται σε φαρμακευτικούς χρήστες χάρη στην υβριδική του σύνθεση. Το γονίδιο της ίντικα φέρνει ένα χαλαρωτικό αποτέλεσμα, ενώ το χαρακτηριστικό της σατίβα ενεργοποιεί το μυαλό επιτρέποντας στον καταναλωτή να εστιάζει στις καθημερινές του εργασίες.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Mendocino Skunk

Mendocino Skunk

THC16-20%
CBD<0.1%
Τύπος60% Indica / 40% Sativa
Ανθοφορία49-56 μέρες
Απόδοση Εξωτερικά1000 γρ/φυτό
Απόδοση Εσωτερικά700 γρ/τμ

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: