Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Northern Light (Royal Queen Seeds)

 • Γενετικά: Northern Light S1
 • Σύνθεση: ίντικα 100%
 • Εξωτερική συγκομιδή: τέλη Σεπτεμβρίου
 • Ύψος εξωτερικά: 180 - 220 εκ.
 • Ύψος εσωτερικά: 100 - 160 εκ.
 • Απόδοση εξωτερικά: 575-625 γρ/φυτό
 • Απόδοση εσωτερικά: 500-550 γρ/τ.μ.
10,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
 • 1 σπόρος
 • 3 σπόροι
 • 5 σπόροι
 • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών(1)
Αγαπημένο3
Περιγραφή

Όσο αφορά ποικιλίες που έχουν αφήσει εποχή στα γενετικά της κάνναβης που υπάρχουν σήμερα, λίγα ονόματα μπορούν να αναφερθούν όσο το Northern Lights. Η ακριβής γενεαλογία του πιστεύεται ότι προήλθε από την ακτή της δυτικής Αμερικής, αρχικά από έντεκα διαφορετικούς σπόρους.

Κάθε μία από αυτές τις ποικιλίες έχει ζευγαρωθεί και υβριδιοποιηθεί τόσο πολύ κατά τα χρόνια, ώστε τα ακριβή γενετικά παραμένουν ένα μυστήριο. Πάντως, ένα πράγμα που είναι σίγουρο είναι ότι το Northern Lights έχει γίνει η βάση για πολλές από τις βραβευμένες ποικιλίες στην ιστορία της κάνναβης.

Σύμφωνα με το μύθο, το Northern Lights ήταν μια Ίντικα από το Αφγανιστάν, αν και κάποιοι από τους πρώτους έντεκα σπόρους λέγεται ότι περιείχαν γενετικά από Ταϊλάνδη. Σήμερα σας παρουσιάζουμε το δικό μας Northern Lights που είναι μια ποικιλία που επικυριαρχεί η ίντικα, αλλά έχει και αρκετή σατίβα στη μορφή των φύλλων του.

Το Northern Lights από RQS θα μεγαλώσει μέχρι τα 1,2 μέτρα ύψος εσωτερικά, αλλά θα περάσει τα 2 μέτρα εξωτερικά. Θα παράγει σχετικά μεγάλα μεσογονάτια διαστήματα, με μακρυά λεπτά φύλλα, δείχνοντας τη σατίβα πλευρά του. Στην άνθιση είναι που η Αφγανική κληρονομιά του φαίνεται καθώς θα παράξει παχείς παπάδες γεμάτους ρητίνη που θα καλύπτουν όλο το φυτό, αλλά θα σχηματίσει μία μεγάλη κύρια κορυφή.

Θα δώσει κατά μέσο όρο 50-60γρ ανά φυτό, ή περίπου 500γρ ανά τετραγωνικό μέτρο κάτω από 600watt φωτός. Σε εξωτερική καλλιέργεια θα δώσει μέχρι και 625 γραμμάρια το φυτό αλλά θα χρειαστεί το ζεστό μεσογειακό περιβάλλον. Σε μέρος όπου θα απολαμβάνει μεγάλη ηλιοφάνεια και με αρκετό φαΐ και νερό, το Northern Lights θα μεγαλώσει να γίνει ένα δέντρο με εκπληκτικά αποτελέσματα και σοδειά.Η άνθιση κρατάει 7 με 8 εβδομάδες, αν και ορισμένοι καλλιεργητές αναφέρουν σοδειές στο τέλος της 7ης εβδομάδας.

To Northern Lights είναι από τις ποικιλίες που σε κλειδώνουν στον καναπέ, τουλάχιστον για τα πρώτα λεπτά. Η αφγανική του κληρονομιά πραγματικά διαφαίνεται κατά το κάπνισμα και όποιος ψάχνει για μία γερή μαστούρα δε χρειάζεται να αναζητήσει πέρα από το Northern Lights.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Τύπος Καλλιέργειας
Indoor/Outdoor
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Είδος
Indica
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
8 εβδομάδες
CBD %
Μέτριο
THC %
18%
Κατασκευαστής
Royal Queen Seeds
Συναφή προϊόντα
11,50 € (με Φ.Π.Α.).
Γενετικά: Lemon Shining Silver Haze x Juanita la Lagrimosa x RuderalisΣύνθεση: σατίβα 60% - ίντικα 30% - ruderalis 10%Ύψος εξωτερικά: 120-160 εκατοστάΎψος εσωτερικά: 90-140 εκατοστάΑπόδοση εξωτερικά: 110-160...
12,00 € (με Φ.Π.Α.).
Γενετικά: Matanuska Thunderfuck Bx3 Τύπος: 50% σατίβα - 50% ίντικα Χρόνος άνθισης: 8 - 9 εβδομάδες Συγκομιδή εξωτερικά: μέσα Οκτώβρη Απόδοση εσωτερικά: 450-500 γρ/τ.μ. Απόδοση εξωτερικά: 500-550 γρ/φυτό Ύψος...
14,00 € (με Φ.Π.Α.).
Γενετικά: Legend Og x Purple Punch Τύπος: 40% σατίβα – 60% ίντικα Χρόνος άνθισης: 9-10 εβδομάδες Συγκομιδή εξωτερικά: αρχές Οκτωβρίου Απόδοση εσωτερικά: 350-400 γρ/τ.μ. Απόδοση εξωτερικά: 500-550 γρ/φυτό Ύψος...
16,00 € (με Φ.Π.Α.).
Γενετικά: Wedding Cake x Gelato x Gelato 33 Τύπος: 40% σατίβα – 60% ίντικα Συγκομιδή εξωτερικά: αρχές Οκτωβρίου Χρόνος άνθισης: 8-9 εβδομάδες Απόδοση εσωτερικά: 450-500 γρ/τ.μ. Απόδοση εξωτερικά: 350-400 γρ/φυτό Ύψος...

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος