Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
Abscent - Τσάντες απορρόφησης οσμών. Κρύψε τις μυρωδιές σου, εύκολα!

Η συλλογή ABSCENT είναι κομψή, απλή και αποτελεσματική.

Η ABSCENT Design παράγει ανθεκτικές θήκες και τσάντες υψηλών προδιαγραφών, γεμάτες με το παχύτερο και πιο συμπυκνωμένο ενεργό άνθρακα στην αγορά, εγγυημένα για να συγκρατούν και τις πιο δυνατές οσμές υπό έλεγχο.
Ξεκινώντας με ποιοτικές πρώτες ύλες που προέρχονται από τις ΗΠΑ, όλα τα προϊόντα της ABSCENT σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Βόρεια Αμερική και τώρα μπορείτε να τα βρείτε και στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσα απο το σποράδικο.gr και το sativa headshop.

Στόχος των προϊόντων είναι η εξουδετέρωση των μυρωδιών, ωστε να ταξιδεύετε με ασφάλεια, με τις οσμές σας κρυμμένες και για το λόγο αυτό η εταιρία παρέχει στην αγορά μόνο την καλύτερη, πιο αξιόπιστη και ψαγμένη λύση!!!

Διαθέσιμα προϊόντα σε μικρά και μεγαλύτερα μεγέθη ώστε να νιώθετε ασφαλείς από οσμές όταν βρίσκεστε στο δρόμο (στη χώρα σας φυσικά)!

Πως να χρησιμοποιήσεις τις τσάντες/θήκες μεταφοράς Abscent;

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των Abscent Bags στην Ελλάδα.

Περισσότερα
100,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επαναχρησιμοποιούμενη θήκη απορρόφησης οσμών. Διαστάσεις: 25.5cm × 15cm × 15cm Τύπος: Νεσεσέρ Χρώμα: Μπλε σκούρο (Midnight blue)
100,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επαναχρησιμοποιούμενη θήκη απορρόφησης οσμών. Διαστάσεις: 25.5cm × 15cm × 15cm Τύπος: Νεσεσέρ Χρώμα: Βυσσινί (Crimson)
90,00 € (με Φ.Π.Α.).
Καβατζώστε τις μυρωδιές σας! Επαναχρησιμοποιούμενη θήκη απορρόφησης οσμών. Διαστάσεις: 15εκ x 29εκ Τύπος: Νεσεσέρ Χρώμα: Μαύρο
50,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επαναχρησιμοποιούμενη θήκη απορρόφησης οσμών. Διαστάσεις: 15εκ x 29εκ Τύπος: Φάκελος Χρώμα: Μπλε σκούρο (Midnight blue)
50,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επαναχρησιμοποιούμενη θήκη απορρόφησης οσμών. Διαστάσεις: 15εκ x 29εκ Τύπος: Φάκελος Χρώμα: Πράσινο (OD Green)
30,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επαναχρησιμοποιούμενη θήκη απορρόφησης οσμών με τεχνολογία ενεργού άνθρακα, πολλαπλά στρώματα και ειδικά φερμουάρ. Διαστάσεις: 11,5εκ χ 14εκ Τύπος: Πορτοφόλι (Pocket bag) Χρώμα: Βυσσινί (Crimson)
30,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επαναχρησιμοποιούμενη θήκη απορρόφησης οσμών με τεχνολογία ενεργού άνθρακα, πολλαπλά στρώματα και ειδικά φερμουάρ. Διαστάσεις: 11,5εκ χ 14εκ Τύπος: Τσέπης (Pocket bag) Χρώμα: Πράσινο (OD Green)
27,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επαναχρησιμοποιούμενη θήκη απορρόφησης οσμών με τεχνολογία ενεργού άνθρακα, πολλαπλά στρώματα και ειδικά φερμουάρ. Διαστάσεις: 11,5εκ χ 14εκ Τύπος: Πορτοφόλι (Pocket bag) Χρώμα: Μαύρο

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος