Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Sativa Headshop

Sativa Headshop Thessaloniki logo

Η πρώτη μεγάλη απορία που συναντήσαμε γύρω από το όνομα μας και το κατάστημα, ήταν το “τι σημαίνει Headshop”. Ο όρος παραδοσιακά, περίπου από τα χίπικα 60s οπότε και εμφανίστηκε, χαρακτηρίζει τα καταστήματα όπου πωλούνται περιφερειακά αντικείμενα σχετικά με την κάνναβη, όπως πιπάκια, μπονγκ, αργιλέδες και πολλά άλλα. Πρόκειται λοιπόν για καταστήματα που πωλούν τα πάντα σχετικά και απαραίτητα για τη χρήση κάνναβης, εκτός από το ίδιο το βότανο. Καταστήματα με τα απαραίτητα για να “κάνεις κεφάλι”.

Το δικό μας Sativa Headshop προέκυψε ως ιδέα όχι μόνο για όσους θέλουν να “κάνουν κεφάλι” αλλά και για να αλλάξουν κάποια κεφάλια. Η συζήτηση γύρω από την κάνναβη και τις κυριολεκτικά χιλιάδες χρήσεις της έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, χωρίς όμως να καταφέρει τις περισσότερες φορές η πληροφορία να ξεπεράσει την ρετσινιά της παράνομης ουσίας.

Η νέα, επιστημονική πλέον, προσέγγιση της κάνναβης και των παραγώγων της οδήγησε στη δημιουργία πολλών προϊόντων και σκευασμάτων που συμβάλλουν στην ευεξία του οργανισμού και στη χαλάρωση είτε έχουν θεραπευτικές ιδιότητες, είτε όχι. Στο Sativa Headshop θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων CBD και, όπως σε κάθε Headshop, όλα τα περιφερειακά της κάνναβης, πίπες, ατμιστές ατομικούς και επιτραπέζιους, μπονκγ, κουτιά και πολλά άλλα.

Θα βρείτε επίσης έξυπνες ιδέες για δώρα, από t-shirts μέχρι διακοσμητικά σπιτιού, με πολύ χιούμορ, φαντασία, χρώμα που από μόνα τους κάνουν κεφάλι.

Το κατάστημα μας βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Θεσσαλονίκης, στην Δημητρίου Γούναρη 33. Ο πεζόδρομος αυτός υπήρξε πάντα ένας τόπος συγκέντρωσης νέων, όπου ο προοδευτικός νους δημιουργούσε ζυμώσεις και εξελίξεις και οι κουβέντες της πλατείας για πράγματα που λείπουν από την πόλη, οδηγούσαν νέους επιχειρηματίες σε νέα εγχειρήματα. Εδώ θεωρήσαμε πως ήταν το κατάλληλο μέρος για την προσπάθεια μας να γκρεμίσουμε ορισμένα ταμπού και να προσφέρουμε ένα διαφορετικό χώρο με αντικείμενο παρεξηγημένο μεν, θαυματουργό ως προς τις χρήσεις του δε.

Η ομάδα του Sativa Headshop θα είναι δίπλα σας για τυχόν απορίες ή επιπλέον πληροφορίες.

Ελάτε να γνωριστούμε.

sativa headshop

Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Δημητρίου Γούναρη 33

Τηλ: 2314 31 06 70

Δευτέρα 10:00 - 21:00
Τρίτη 10:00 - 21:00
Τετάρτη 10:00 - 21:00
Πέμπτη 10:00 - 21:00
Παρασκευή 10:00 - 21:00
Σάββατο 10:00 - 15:00
Κυριακή Πλάκα με κάνεις!

Μενού

Κοινοποίηση

Ρυθμίσεις

Κώδικας QR

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος