Ποιοί είμαστε

Το σποράδικο.gr είναι ένα κατάστημα που προμηθεύει την ελληνική αγορά με σπόρους κάνναβης και συναφή είδη όπως ατμοποιητές, πίπες και λοιπά που θα προστίθενται ανά καιρό.

 

Δυστυχώς με το υπάρχον πολιτικό κλίμα, αναγκαζόμαστε να το παίζουμε χαζοί όπως και όλη η χώρα, και σας λέμε ότι τους σπόρους κάνναβης τους πουλάμε για σουβενίρ.

 

Έτσι λοιπόν είμαστε κι εμείς καλυμμένοι, κι εσείς παίρνετε τους σπόρους κάνναβης απ τις αγαπημένες σας ποικιλίες και βρίσκετε σε φόρα του εξωτερικού την άκρη σας για τι να τους κάνετε. Τους πουλάμε για σουβενίρ αλλά φυσικά ελπίζουμε ότι θα τους καλλιεργήσετε όταν αλλάξει το νομικό καθεστώς. Αν αποφασίσετε να το κάνετε πιο πριν, είναι στο δικό σας κεφάλι. Εμείς σας λέμε ότι αν το κάνετε θα είστε παράνομοι, και θα αναγκαστούμε να μην σας πουλήσουμε.

 

Αν θέλετε μια μεγάλη παραγγελία, άνω των 1000 σπόρων, πχ για σαλάτα με σπόρους κάνναβης, επικοινωνήστε μαζί μας για καλύτερες τιμές. Επίσης ότι απορία έχετε πέραν του φυτού της κάνναβης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου.

 

Καλά να 'στε

 

Δημήτρης Παρασκευάς

Ελένη Κουκοπούλου