Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

CBD-Oils-disclaimer

CBD Oils (Hemp)

Αυτό το προϊόν είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα. Μια υγιεινή ισορροπημένη δίαιτα προσφέρει όλα τα στοιχεία που χρειάζεσαι.

Διάβασε προσεκτικά την ταμπέλα πριν τη χρήση του προϊόντος. Μην ξεπεράσεις την προτεινόμενη δόση Μην το συνδυάσεις με αλκοόλ ή άλλες ουσίες Μη χρησιμοποιείς το προϊόν αν είναι έγκυος ή θηλάζεις. Κράτησέ το μακρυά από τα παιδιά. Δεν είναι κατάλληλο για ανήλικους.

Οι πληροφορίες σε αυτό τον ιστότοπο δεν σκοπεύουν να διαγνώσουν ή να ασχοληθούν με οποιοδήποτε ασθενή και οποιαδήποτε ασθένεια. Τίποτα δεν πρέπει να γίνει ή να παραβλεφθεί με βάση αυτές τις πληροφορίες.

Εάν υπάρχει οποιαδήποτε αμφιβολία μιλήστε με το γιατρό σας. Εάν έχετε κάποια ιατρική ασθένεια (όπως καρδιοαγγειακά προβλήματα, θηριοειδή, διαβήτη, γλαύκωμα, προβλήματα στο συκώτι, στα νεφρά ή μεγεθυμένο προστάτη) συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν αυτό. Αν υποφέρετε από φαινυλκετονουρία ή κάποια αλλεργία, διαβάστε τη λίστα συστατικών προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Σταματήστε τη χρήση του προϊόντος άμεσα αν νιώσετε μεγάλη νευρικότητα, τρέμουλο, αϋπνίες, μειωμένη όρεξη ή ταχυκαρδία.

Μενού

Κοινοποίηση

Ρυθμίσεις

Κώδικας QR

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος