Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Original Moby Dick (FastBuds)

 Ένα “τερατώδες” Sativa από το παρελθόν.

  • Γενετικά:  Moby Dick autoflowering
  • Είδος: 70% Sativa – 30% Indica
  • Τύπος φυτού: Αυτόματης άνθισης
  • Χρόνος άνθισης: 10 εβδομάδες
  • THC %: 23%
  • CBD%: -
  • Απόδοση εσωτερικά: 450 – 600 gr/m2
  • Απόδοση εξωτερικά: 70 – 300 γρ/φυτό
  • Ύψος: μέχρι 1,5μ
  • Γεύση: πεύκο, λεμόνι, ξύλο

11,50 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
82-2330-1
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο0
Περιγραφή

Το Original Moby Dick Auto είναι ένας παγκοσμίου φήμης γίγαντας με Sativa κυριαρχία. Δημιουργήθηκε από δύο από τις πιο δημοφιλείς ποικιλίες κάνναβης που υπήρξαν ποτέ, συγκεκριμένα τα στελέχη κάνναβης White Widow και Haze, οι οποίες είναι γνωστές για τα θελκτικά αρώματά τους και τις αποδόσεις τους. Είναι μια εξαιρετικά εύκολη στην καλλιέργεια ποικιλία κάνναβης που συνιστάται ανεπιφύλακτα για καλλιεργητές όλων των επιπέδων, οι οποίοι αναζητούν μέγιστες αποδόσεις παραγωγής (yields) με ελάχιστη προσπάθεια. Η συγκεκριμένη ποικιλία κάνναβης αναπτύσσει δενδρύλλια με ύψος έως και 150 εκατοστά, ενώ μπορεί να αποδώσει έως 650 g/m2 σε 10 εβδομάδες, χωρίς επιπλέον φροντίδα. Χάρη στο 23% THC που περιέχει, αυτό το θαυμάσιο υβρίδιο κάνναβης μπορεί να σε "ταξιδέψει" σε "γαλήνιους προορισμούς" πάνω σε "συννεφάκια" ευτυχίας, αποβάλλοντας πλήρως ό,τι αρνητικό μπορεί να περνούσε έως τότε από το μυαλό σου, ανεβάζοντας τη διάθεσή σου και αφήνοντάς σε με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο, ετοιμοπόλεμο/η να "κατακτήσεις τον κόσμο", μόλις από την πρώτη τζούρα. Αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, καθιστούν το συγκεκριμένο στέλεχος κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας (autoflower) ως μια εξαιρετική επιλογή για κοινωνικά σενάρια και πολυάσχολες εργάσιμες μέρες. Η επήρεια της Sativa εμπλουτίζεται εξαιρετικά με ένα λαχταριστό μείγμα από λεμονάτα, πευκώδη και ξυλώδη τερπένια που δημιουργούν ένα άκρως θελκτικό άρωμα που θα λατρέψει ο κάθε stoner.

Το Moby Dick Auto αναπτύσσει μακριά και μεγάλα σκουροπράσινα μπουμπούκια με ακόμη πιο σκούρα ζαχαρόφυλλα (sugar leaves) και μακριές σκουροπορτοκαλί τρίχες που είναι διάσπαρτες παντού. Μπορείς να περιμένεις πραγματικά παχιά, πυκνά άνθη με ένα βαρύ στρώμα ρητίνης από την κορυφή μέχρι κάτω, η οποία "λαμπιρίζει" κάτω από το σωστό φωτισμό. Η εξαιρετική οπτική ελκυστικότητα συνοδεύεται από ένα ευχάριστο αλλά και ιντριγκαδόρικο άρωμα γης, λεμονιάς και γλυκών λουλουδιών που θα "πλημμυρίσει" τον χώρο και θα σε "ταξιδέψει" σε ολλανδικά coffee shops μόλις ανοίξεις τα μπουμπούκια.

Αυτή η τεραστίων διαστάσεων ποικιλία κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας με Sativa κυριαρχία προσφέρει ένα χαρούμενο, ενεργοποιητικό αποτέλεσμα που πυροδοτεί τη δημιουργικότητα και θα σου προσφέρει σε χρόνο dt όλη την απαραίτητη ώθηση για να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις ακόμα και μιας εξαιρετικά πολυάσχολης ημέρας. Η επίδραση του Moby Dick Auto ξεκινά σχεδόν αμέσως μετά την πρώτη τζούρα, όπου θα αρχίσεις να νιώθεις όλη την αρνητικούρα που "βάραινε" το κεφάλι σου να εξανεμίζεται, αφήνοντάς σε σε μια ήρεμη, ειρηνική και χαρούμενη κατάσταση του μυαλού με ένα τεράστιο χαμόγελο από αυτί σε αυτί. Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις της Sativa, καθώς το Moby Dick Auto μπορεί να σου προσφέρει την έξτρα ώθηση που χρειάζεσαι για να περάσεις μια βαρετή μέρα, αλλά δεν κάνει τις σκέψεις σου να τρέχουν εκτός ελέγχου, καθιστώντας το το κατάλληλο στέλεχος κάνναβης για όσους αναζητούν ένα δυναμικό και ταυτόχρονα λειτουργικό αποτέλεσμα.

Το Moby Dick Auto αναπτύσσει εξαιρετικά ψηλά δενδρύλλια, τα οποία μπορούν να φτάσουν σε ύψος ακόμα και τα 150 εκ, ενώ προσφέρει εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις παραγωγής (yields) έως και 650 g/m2 σε εσωτερικούς χώρους και έως 300 g/δενδρύλλιο σε εξωτερικούς χώρους. Τα συγκεκριμένα δενδρύλια κάνναβης διαθέτουν δομή τυπική στις ποικιλίες Sativa, όπως πραγματικά μακριά κλαδιά και μεσαίες/μεγάλες μεσογονάτιες αποστάσεις. Αυτή η ποικιλία κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας συνιστάται ανεπιφύλακτα για αρχάριους καλλιεργητές, καθώς η στιβαρή γενετική της την καθιστά πολύ επιεική στα λάθη των αρχάριων και επίσης καθιστά δυνατή την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων με ελάχιστη προσπάθεια. Έχει την τάση να "ανταμοίβει" τους καλλιεργητές όλων των επιπέδων εμπειρίας με εξαιρετικά ισχυρά μπουμπούκια Sativa σε μόλις 70 ημέρες.

Το Moby Dick Auto αναδύει ένα έντονο άρωμα εσπεριδοειδών με λεπτές πινελιές από ξυλώδη τερπένια και ένα εμφανές πευκώδες και γλυκό υπόβαθρο. Κατά την εισπνοή, αυτός ο γευστικός συνδυασμός μετουσιώνεται σε μια συγκλονιστικά ξινή γεύση λεμονιού, ακολουθούμενη από γλυκές και γήινες νότες. Κατά την εκπνοή, το old-school μείγμα τερπενίων αποκαλύπτει περισσότερες πευκώδεις, ξυλώδεις και συχνά πικάντικες γεύσεις που θα "γαργαλούν" ευχάριστα τη γλώσσα, αφήνοντας μια βαθιά και παρατεταμένη επίγευση από πολυσύνθετες νότες πεύκου, λεμονιού, και βοτάνων, η οποία θα "πλημμυρίσει" το στόμα.

Λεπτομέρειες προϊόντος
82-2330-1

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Sativa
Τύπος φυτού
Αυτόματης άνθισης
THC %
23%
Από σπόρι σε σοδειά
10 εβδομάδες

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος