Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Lady Lifter Γυάλινο πιπάκι/ατμοποιητής Black Leaf

Black Leaf Lady Lifter Γυάλινο πιπάκι/ατμοποιητής

Φορητός ατμοποιητής ή/και πιπάκι σε ένα!

Βοριοπυριτικό γυαλί υψηλής ποιότητας

Σχεδιασμός σε μέγεθος τσέπης

Λογότυπο Lady Lifter και Black Leaf

15,00 € (με Φ.Π.Α.).
Διαθέσιμο
Κωδικός:
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο1
Περιγραφή

Κάπνισμα ή άτμισμα; Ιδού η απορία που μπορεί να σας λυθεί άμεσα και πρακτικά από το «Lady Lifter» της «Black Leaf». Επειδή το "Lady Lifter" μπορεί να τα κάνει και τα δύο!

Με την πρώτη ματιά είναι ένα καλοσχεδιασμένο, όμορφο και ανθεκτικό γυάλινο πιπάκι μίας τζούρας (one hitter). Βάζετε τα βότανα σας στην μπροστινή υποδοχή όπου υπάρχει ενσωματωμένη σίτα, αναπτήρας, ανάβετε και έτοιμοι! 

Ωστόσο, εάν τραβηξετε το στόμιο και διαχωρίσετε τους δύο σωλήνες από βοριοπυριτικό γυαλί, το one-hitter γίνεται ατμοποιητής. Αφού λοιπόν το τραβήξετε, τοποθετείτε τα βότανα σας στο φαρδύ σωλήνα που τώρα λειτουργεί ως θάλαμος ατμού. Εφόσον τοποθετήσουμε τα βότανα μας, θερμαίνουμε πλέον εξωτερικά το γυαλί με ένα φλόγιστρο και δεν φέρνουμε σε επαφή την φωτιά με τα βότανα μας. Άμεσα βλέπουμε τα βότανα μας να αχνίζουν και μπορούμε να ρουφήξουμε τον ατμό από το στόμιο.

Τόσο απλά μπορείτε να επωφεληθείτε από την διπλή χρήση του "Lady Lifter", να εξερευνήσετε οικονομικά τις διαφορές μεταξύ καύσης και ατμοποίησης, να το κλείσετε ξανά και να το βάλετε στην τσέπη σας.

Λεπτομέρειες προϊόντος
Συναφή προϊόντα

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος