Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Αντιανεμικό μεταλλικό τασάκι Raw Regal

Ένα πραγματικό έργο τέχνης κατάλληλο μόνο για αληθινούς γνώστες, το REGAL ASHTRAY της RAW είναι ένα μοναδικό και χλιδάτο αντιανεμικό τασάκι σε χρυσό χρώμα.



16,50 € (με Φ.Π.Α.).
Διαθέσιμο
Κωδικός:
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο0
Περιγραφή

Συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με την όμορφη αισθητική, το τασάκι RAW Regal δίνει την δυνατότητα να καπνίζετε με φίλους και ο καθένας να έχει δικό του χώρο στο τασάκι. Το τασάκι Regal κάνει τη στάχτη να εξαφανίζεται μέσα από τις τρύπες στο καπάκι στον κάτω θάλαμο και έχει πολλές εσοχές για την τοποθέτηση αναμένων τσιγάρων. Σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το τσιγάρο σας οριζόντια για να το τελειώσετε αργότερα ή κάθετα για να το σβήσετε εύκολα.

Η στάχτη και τα υπολείμματα εξαφανίζονται μέσα: η προσθήκη άμμου στον πάτο είναι ακόμα πιο αποτελεσματική και γρήγορη για να σβήσετε τα τσιγάρα σας και είναι επίσης εξαιρετικό για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.

Το μεταλλικό αυτό τασάκι της RAW έχει ένα μοναδικό σχέδιο στο καπάκι. Είναι ένα κλασικό τασάκι μεν αυτό που το κάνει ξεχωριστό δε είναι το καπάκι με 9 τρύπες και υποδοχές για να βάζετε το τσιγάρο σας. Μπορείτε να αφήσετε το τσιγάρο σας κάθετα σε μια τρύπα για να σβήσει μόνο του. Αν πάλι θέλετε απλώς να το αφήσετε για λίγο, το τοποθετείτε οριζόντια στις αυλακώσεις που προβλέπονται για το σκοπό αυτό.


Είναι αντιανεμικό και επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε εξωτερικούς χώρους.



Λεπτομέρειες προϊόντος

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος