Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Storm Sapphire Ψηφιακός ατμοποιητής

 Storm Sapphire ένας μικρός ψηφιακός ατμοποιητής με τεράστια απόδοση σε απρόσμενα χαμηλή τιμή!

100,00 € (με Φ.Π.Α.).
Διαθέσιμο
Κωδικός:
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο0
Περιγραφή

Το Sapphire από την Storm είναι, με όλη την έννοια, ένας υψηλής ποιότητας ατμοποιητής σε μέγεθος τσέπης για ξηρά βότανα, συμπυκνώματα και ρητίνες*

Σε μέγεθος τσέπης

Παρά το μικρό του μέγεθος και την εντυπωσιακά χαμηλή τιμή λιανικής του, το Sapphire δίνει ένα σοβαρό hit σαν γροθιά καθώς είναι ικανό να προσφέρει μερικά εκπληκτικά σύννεφα μυρωδάτου ατμού ενώ συνδυάζεται όμορφα με bongs/ bubblers χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα νερού.

Από την εταιρία που έβγαλε τα εκπληκτικά επιτυχημένα Storm Vaporizer Pen και Spirit Vaporizer, το Sapphire δημιουργήθηκε ως ένας κόμπακτ, αξιόπιστος και απλός στη χρήση ατμοποιητής, ιδανικός τόσο για νεοφερμένους στο άτμισμα όσο και για τους φανατικούς ατμιστές. Η εύκολη λειτουργία με ένα κουμπί του Sapphire επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει από πέντε ρυθμίσεις θερμοκρασίας μεταξύ 180C και 220C, θερμαίνοντας σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Ομαλά hits

Τα χτυπήματα του Sapphire είναι πάντα φρέσκα και εξαιρετικά απαλά, χάρη στο έξυπνο ψυκτικό επιστόμιό του, κατασκευασμένο από κεραμικό ζιρκόνιο, το οποίο απορροφά τη θερμότητα από τον ατμό πριν φτάσει στους πνεύμονές σας. Το μαγνητικό κάλυμμα του επιστόμιου συγκρατείται σταθερά στη θέση του όταν δεν χρησιμοποιείται, ενώ εξακολουθεί να επιτρέπει την απρόσκοπτη φόρτωση του θαλάμου ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Απλώς γεμίστε το μέχρι το χείλος με χαλαρά αλεσμένα βότανα και είστε έτοιμοι.

Δοκιμάστε το με συμπυκνώματα

Το Sapphire συνοδεύεται από ένα σετ συμπυκνωμένων pads για χρήση με εκχυλίσματα πλήρους τήξης όπως κρύσταλλοι, κηφ και κεριά. Πιο παραδοσιακές ρητίνες μπορούν να θρυμματιστούν στην προαιρετική κάψουλα ρητίνης (πωλείται χωριστά) για συννεφιά ατμού με πλήρη γεύση.

Με χρόνο ατμίσματος έως και 80 λεπτά χάρη στην υψηλής ποιότητας ενσωματωμένη μπαταρία, το Sapphire μπορεί να φορτιστεί από τα περισσότερα power-banks USB, καθιστώντας το τον ιδανικό σύντροφο ταξιδιού.

Τεχνικές πληροφορίες

Διάρκεια ζωής μπαταρίας 30-80 λεπτά

Ενσωματωμένη μπαταρία 18650

Φορτιστής Micro USB

Αγωγή θερμαντήρα

Εύρος Θερμοκρασίας 180c-220c

Μέγεθος θαλάμου 0,3-0,5g

Τι υπάρχει στο κουτί

1 x Sapphire Vaporizer

2 x Concentrate Pads

1 x τσιμπιδάκι

1 x Βούρτσα καθαρισμού

1 x Εργαλείο ανάδευσης

1 x Σετ σίτες

1 x Ανταλλακτικό επιστόμιο

1 x Εγχειρίδιο χρήστη

Εγγύηση κατασκευής 1 έτους

*Η κάψουλα ρητίνης πωλείται χωριστά

Λεπτομέρειες προϊόντος

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος