Υπάρχουν 55 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • Bongs
 • Πιπάκια
 • Grinders
 • Δώρα - Αξεσουάρ
  Η κάνναβη έχει φίλους, έχει χιούμορ, έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες, αγαπά το χρώμα και έχει και πολλές πολλές ιδέες για δώρα και αξεσουάρ.
  Στο Sativa Headshop θα βρείτε δώρα για εσάς και δώρα για φίλους που σίγουρα θα κάνουν την διαφορά, θα χαρίσουν γέλιο ή θα σας αφήσουν κόκκαλο. Όπως και να έχει σίγουρα, δεν θα είναι μια από τα ίδια!
 • Αναπτήρες
 • Ατμοποιητές / Vaporisers

  Από τους πιο υγειινούς τρόπος για να απολαύσετε την κάνναβη ή κάποιο άλλο βότανο. Ο ατμοποιητής (vaporiser) δεν καίει το προϊόν σας και με αυτό τον τρόπο δεν απελευθερώνονται βλαβερές ουσίες με την καύση.

 • Τσάντες απορρόφησης οσμών (Abscent)

  Η συλλογή ABSCENT είναι κομψή, απλή και αποτελεσματική.

  Η ABSCENT Design παράγει ανθεκτικές θήκες και τσάντες υψηλών προδιαγραφών, γεμάτες με το παχύτερο και πιο συμπυκνωμένο ενεργό άνθρακα στην αγορά, εγγυημένα για να συγκρατούν και τις πιο δυνατές οσμές υπό έλεγχο.
  Ξεκινώντας με ποιοτικές πρώτες ύλες που προέρχονται από τις ΗΠΑ, όλα τα προϊόντα της ABSCENT σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Βόρεια Αμερική και τώρα μπορείτε να τα βρείτε και στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσα απο το σποράδικο.gr και το sativa headshop.

  Στόχος των προϊόντων είναι η εξουδετέρωση των μυρωδιών, ωστε να ταξιδεύετε με ασφάλεια, με τις οσμές σας κρυμμένες και για το λόγο αυτό η εταιρία παρέχει στην αγορά μόνο την καλύτερη, πιο αξιόπιστη και ψαγμένη λύση!!!

  Διαθέσιμα προϊόντα σε μικρά και μεγαλύτερα μεγέθη ώστε να νιώθετε ασφαλείς από οσμές όταν βρίσκεστε στο δρόμο (στη χώρα σας φυσικά)!

  Πως να χρησιμοποιήσεις τις τσάντες/θήκες μεταφοράς Abscent;

  Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των Abscent Bags στην Ελλάδα.

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 15 από 55 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 15 από 55 αντικείμενα