Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Desfrán (Dutch Passion)

Cannabis Cups:
2009    Copa Del Plata           1st Outdoor
2011    Masters Córdoba        1st Outdoor
2011    Masters Córdoba         2nd Outdoor
2011    Copa del Mar              Champiοn
2012    Copa Río de Janeiro    Most Potency
2012    Copa Río de Janeiro    Most Flavor
2012    Copa Cannabiscafé     Most Potency
2013    Copa Del Plata            2nd indoor
2014    Copa C.A.B.A.            2nd indoor

16,50 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών(1)
Αγαπημένο3
Περιγραφή

To Desfrán είναι μία θρυλική ποικιλία στη Νότια Αμερική και αποτελεί ο νικητής βραβείων σε πολλά cannabis cups. Είναι το αποτέλεσμα της διασταύρωσης ενός Destroyer με ένα επίσης Destroyer, ενώ αρχικά προέρχεται από την 3πλή διασταύρωση του Mexican Oaxaca, του Colombian Punto Rojo και του Meao Thai και έφτασε στους Dutch Passion από τον Αλμπέρτο από την Αργεντινή.

Ο Αλμπέρτο είναι ένας μάστερ καλλιεργητής, εμπειρογνώστης της κάνναβης και ο ιδιοκτήτης του Haze Magazine. Η πρώτη του συνεργασία με την Dutch Passion ήταν η εισαγωγή του Desfrán στην Ευρώπη, το οποίο θεωρεί ότι είναι μία από τις καλύτερες ποικιλίες που έχει δει.

Κατά την περίοδο ανάπτυξης του φυτού χρειάζεται λίγο λίπασμα και ο κορμός του δίνει ένα έντονο φρουτώδες άρωμα αν τον τρίψεις. Μεγαλώνει καλά σε χώμα, κυρίως όταν έχει αρκετό χώρο για την ανάπτυξη του ριζικού συστήματος, αλλά τα πάει πολύ καλά και με άλλες μεθόδους καλλιέργειας. Είναι 100% σατίβα, οπότε γινεται πολύ ψηλό και αναπτύσσει μακριά κλαδιά, τα οποία κυριαρχούν μέσα στο χώρο καλλιέργειας σε μικρό χρονικό διάστημα.

Κατά την ανθοφορία, το φυτό τεντώνει και μπορεί να τριπλασιάσει το ύψος του. To Desfrán είναι μία πολύ ρητινώδης ποικιλία, κατάλληλη για SoG και ScroG και συνήθως η άνθισή του διαρκεί 9-10 βδομάδες. Έχει φρουτώδες άρωμα που θυμίζει αχλάδι και πράσινο μήλο και η γεύση του είναι καραμελώδης με τόνους από σταφύλι και πεπόνι.

Παράγει ασυνήθιστα πυκνούς και συμπαγείς παπάδες για σατίβα. Όταν αποξηρανθούν τα άνθη μοιάζουν με γυαλιστερά κουκουνάρια. Αν η συγκομιδή γίνει λίγο σύντομα, τότε έχει ως αποτέλεσμα ένα εγκεφαλικό και ψυχεδελικό ανέβασμα, ενώ αν αφεθεί να ωριμάσει μέχρι τέλους, η γεύση του γίνεται πιο γλυκιά και το άκουσμά του είναι πραγματικά καταστροφικό.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Τύπος Καλλιέργειας
Indoor/Outdoor
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Είδος
Σατίβα
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
9.5 εβδομάδες
Κατασκευαστής
Dutch Passion
Συναφή προϊόντα

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος