Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Auto Zamaldelica (ACE Seeds)

Γενετικά στοιχεία: Zamaldelica (Zamal x Malawi / Thai) elite x Auto Malawi Northern Lights
Μορφή: Θηλυκοποιημένο / F3- F4 ΗΜΙ-ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΥΒΡΙΔΙΟ
Αναλογία Sativa / Indica: 75% SATIVA / 25% INDICA
THC 11-16%
CBD κάτω από 0,06%
CBG 0,1-0,5%
Άνθιση σε εσωτερικούς χώρους: 8-9 εβδομάδες
Άνθιση σε εξωτερικούς χώρους: 8-9 εβδομάδες
Απόδοση: Υψηλή
Αντίσταση έναντι ακάρεων αράχνης: Μέση-Υψηλη
Αντίσταση έναντι της μούχλας: Μέση-Υψηλή
Αντίσταση έναντι του βοτρύτη: Μέση-Υψηλή
Αντίσταση έναντι της λευκής μύγας: Μέση-Υψηλή
Αντοχή στο κρύο: Μέση-Υψηλή
Αντοχή στην ζέστη: Μέση-Υψηλή
Γεωγραφικό πλάτος: 0º-55º

13,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
63-1518-x3924
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών(1)
Αγαπημένο15
Περιγραφή

Δομή: Φυτά με κυρίαρχη την μορφολογία της sativa, συμπαγή και διαχειρίσιμα, με μεγάλο κορμό, ισχυρή διακλάδωση και υψηλή πλευρική παραγωγή.

Αρώματα: Τα περισσότερα από τα φυτά (60%) προσφέρουν το σύνθετο και εκλεπτυσμένο προφίλ τερπενίων της κορυφαίας μητέρας Zamaldelica που διακρίνεται για τις νότες καραμέλας, λουλουδιών, φρούτων (μάνγκο, ροδάκινο), γλυκάνισου, μόσχου και γλυκού καρότου. Το 25% των φυτών παράγει τερπένια που έχουν υποστεί ζύμωση λεμονιού που θυμίζει ένα καλό υβριδικό λεμονάτο Haze, και τέλος ένα μικρό ποσοστό φυτών που έχουν ξυλώδη, πιο γήινα, πικάντικα, αφρικανικά αρώματα sativa θυμίζουν γλυκόριζα και η γεύση του είναι πιο κοντά σε αυτήν του Μαλάουι.

Επίδραση: Το 75% των φυτών έχει έντονη ενεργειακή, ευφορική και ψυχεδελική επίδραση, με μια ονειρική εξέλιξη που βυθίζει την αντίληψη και το μυαλό σε ένα εντελώς νέο σύμπαν, που αποδεικνύεται ότι είναι συντριπτικό για πολλούς. Το υπόλοιπο 25% των φυτών έχει περισσότερα κατευναστική και χαλαρωτική επίδραση, πάντα υψηλής ποιότητας.

Προφίλ τερπενίων: Περιέχει κυρίως τα ακόλουθα μονοτερπένια: υψηλές ποσότητες τερπινολενίου και / ή βήτα μυρκενίου, ακολουθούμενες από μέτριες ποσότητες trans οκιμενίου και μεταβλητότητα στο περιεχόμενο μικρών ποσοτήτων λιμονενίου, άλφα πινενίου, βήτα πινενίου και λιναλοόλης αλλά και υψηλές ποσότητες β-καρυοφυλλενίου, μέτριες ποσότητες άλφα χουλουλενίου και μεταβλητότητα στο περιεχόμενο μικρών ποσοτήτων trans nerolidol και alpha bisobolol.



Η Zamaldelica αυτόματης άνθισης είναι ένα εντυπωσιακό υβρίδιο όπου επικυριαρχεί η sativa το οποίο προσφέρει τις καλύτερες ιδιότητες των κορυφαίων γενετικών της σε ένα φυτό αυτόματης άνθισης.

Πρόκειται για ένα φυτό συμπαγές, διαχειρίσιμο, με γρήγορο άνθισμα, εξαιρετικές αποδόσεις και πολύ υψηλά επίπεδα THC για μία αυτόματη ποικιλία. Παράγει σφιχτούς ρητινώδεις παπάδες με μικρό φύλλο, με περίπλοκα και εκλεπτυσμένα αρώματα από καραμέλες, τροπικά φρούτα, ποτά, γλυκάνισο, μόσχο και γλυκά καρότα ενώ χαρίζει έντονη ευφορία και ψυχεδελική επίδραση, κάτι που έκανε την Zamaldelica παγκοσμίως διάσημη. Οι ιδιότητες, η ισχύς, η πολυπλοκότητα και η διάρκεια αυτής της sativa θα εκτοξεύσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς καπνιστές, οι οποίοι θα μείνουν αναρωτιούνται πώς στη γη ένα αποτέλεσμα sativa τέτοιου διαμετρήματος μπορεί να προέλθει από μία ποικιλία αυτόματης άνθισης.

Εάν η κλασική μητέρα Zamaldelica είχε τέτοιο τεράστιο αντίκτυπο στη σκηνή της κάνναβης όταν κυκλοφόρησε πριν από μια δεκαετία, αναδεικνύοντας της ως μία από τις καλύτερες sativas των τελευταίων χρόνων, είμαστε σίγουροι ότι και η αυτόματη εκδοχή θα προκαλέσει την ίδια αίσθηση και γρήγορα θα καθιερωθεί ως μια από τις καλύτερες sativa ποικιλίες αυτόματης άνθισης που διατίθενται στην αγορά.

Λεπτομέρειες προϊόντος
63-1518-x3924

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Sativa
Τύπος φυτού
Αυτόματης άνθισης
Χρόνος άνθισης
10 εβδομάδες
THC %
10-15%
Τύπος Καλλιέργειας
Εσωτερική/Εξωτερική
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος