Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Zamaldelica x Kali China (ACE Seeds)

Ένα μοναδικό υβρίδιο sativa/indica με εκλεπτισμένα τερπένια και αντίστοιχη επίδραση, συγκεντρώνει αμέτρητα ποιοτικά χαρακτηριστικά σε ένα μόνο φυτό.

Γενετικά στοιχεία: Zamaldelica elite (F1) x Kali China elite (F4).

Τύπος: POLY HYBRID
Μορφή: Θηλυκοποιημένο
Αναλογία Sativa / Indica: 60% sativa / 40% indica
THC 21%
CBD 0,06%
CBG 2%
Άνθιση σε εσωτερικούς χώρους: 8-10 εβδομάδες
Άνθιση σε εξωτερικούς χώρους: Αρχές Οκτωβρίου
Απόδοση:
Αντίσταση έναντι ακάρεων αράχνης: Μέση-Υψηλή
Αντίσταση έναντι της μούχλας: Μέση-Υψηλή
Αντίσταση έναντι του βοτρύτη: Μέση-Υψηλή
Αντίσταση έναντι της λευκής μύγας: Μέση-Υψηλή
Αντοχή στο κρύο: Μέση-Υψηλή
Αντοχή στην ζέστη: Μέση-Υψηλή
Γεωγραφικό πλάτος: 0º-45º  

18,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
Μη διαθέσιμο προσωρινά
Κωδικός:
63-1526-x3950
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο3
Περιγραφή

Η Zamaldelica x Kali China είναι μία από τις καλύτερες και πληρέστερες  υβριδικές ποικιλίες sativa / indica που έχουμε παράξει μέχρι σήμερα. Ένα σούπερ υβρίδιο επόμενης γενιάς που συγκεντρώνει αμέτρητες ιδιότητες σε ένα φυτό.


Είναι ο καρπός της διασταύρωσης μεταξύ της μητέρας μας Zamaldelica elite, από τις πλέον διάσημες sativa που τα τελευταία χρόνια θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα καθαρά sativas στον κόσμο και της Kali China elite 4ης γενιάς, το πιο εκλεπτυσμένο, σταθεροποιημένο υβρίδιο indica, η οποία κερδίζει οπαδούς γρήγορα λόγω της ποιότητας των ρητινών, της επίδρασης και των τερπενίων της αλλά και για την εξωτική και εκλεπτυσμένη συμπεριφορά της ως φυτού ιδανικού για χασίς.

Συμπαγές, πολύ εύχρηστο και πολύ εύκολο στην ανάπτυξη, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, με πολύ μικρό άπλωμα κατά την άνθιση και σύντομο χρόνο, με μια πινελιά sativa που παρέχει δυνατή και εξαιρετική διακλάδωση.
Τα όμορφα και στυλιζαρισμένα άνθη της είναι μεσαίου μεγέθους, πολύ πυκνά και ρητινώδη, παράγοντας ένα ισχυρό, ντελικάτο ανέβασμα sativa / indica εξαιρετικής ποιότητας, μακράς διαρκείας και χωρίς ταβάνι, με ένα από τα πιο περίπλοκα και έντονα προφίλ τερπενίων  στον κατάλογό μας.

Πολυϋβρίδιο με σύνθετο γενετικό υπόβαθρο, το οποίο περιλαμβάνει 4 sativas απίστευτης φήμης και ποιότητας (Zamal, Malawi, Thai και old Kali Mist) και την εξωτική μας China Yunnan indica. Το Zamaldelica x Kali China είναι ένα νέο ζενίθ στην αναπαραγωγή των τελευταίων υβριδίων μας, βελτιώνοντας τις καλύτερες ποικιλίες μας σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο βελτίωσης της ποιότητας.

Δομή: Εξαιρετική δομή, συμπαγές, πολύ εύχρηστο και πολύ εύκολο να φυτευτεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, με πολύ μικρό άπλωμα κατά την ανθοφορία.

Αρώματα: Περίπλοκο και εκλεπτυσμένο προφίλ τερπενίων που μεταφράζεται σε εξαιρετική, βαθιά και απαλή γεύση. Κρέμα, τροπικά φρούτα (μάνγκο), φρούτα του δάσους (φράουλα και βατόμουρο), άνθη, θυμίαμα και γλυκές πινελιές (καραμέλα, γλυκά καρότα), καθώς και λεπτομέρειες από μέντα και πεύκα.

Επίδραση: Εκλεπτυσμένη επίδραση sativa / indica εξαιρετικής ποιότητας, μεγάλης διάρκειας και χωρίς ταβάνι. Ευφορικό, κοινωνικό, θετικό και δημιουργικό αποτέλεσμα που σε κάνει να νιώθεις ευτυχισμένος, ευλογημένος και «στο σωστό μέρος».

Προφίλ τερπενίων: Πολύπλοκο και πλούσιο προφίλ τερπενίων τόσο σε μονοτερπένια όσο και σεσκιτερπένια. Περιέχει κυρίως τα ακόλουθα μονοτερπένια: υψηλές ποσότητες βήτα μυκηνίου και άλφα πινενίου, ακολουθούμενες από μέτριες ποσότητες trans οκιμενίου και βήτα πινενίου, και μικρότερες ποσότητες λιναλοόλης και λιμονενίου. Yψηλές ποσότητες β-καρυοφυλλενίου, ακολουθούμενες από μέτριες ποσότητες άλφα-χουμελενίου και μικρότερες ποσότητες βισαβολόλης και οξυκαρυλοπυλενίου.
 

Λεπτομέρειες προϊόντος
63-1526-x3950

Χαρακτηριστικά

Είδος
Sativa/Indica
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
10 εβδομάδες
THC %
20-25%
Τύπος Καλλιέργειας
Εσωτερική/Εξωτερική
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος