Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Orient Express (ACE Seeds)

 • F3 ημι-σταθεροποιημένο υβρίδιο
 • 60% σατίβα / 40% ίντικα
 • Εσωτερική ανθοφορία : 8-10 βδομάδες
 • Εξωτερική ανθοφορία : αρχές Οκτωβρίου
 • Σοδειά / τ.μ. : υψηλή
 • Ανθεκτικότητα ενάντια στο τετράνυχο: μέτρια
 • Ανθεκτικότητα ενάντια στη μούχλα: μέτρια
 • Ανθεκτικότητα ενάντια στο βοτρύτη: μέτρια-υψηλή
 • Ανθεκτικότητα ενάντια στο κρύο: μέτρια-υψηλή
 • Γεωγραφικό πλάτος : 0-45º

11,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
 • 1 σπόρος
 • 3 σπόροι
 • 5 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο4
Περιγραφή

Το Orient Express είναι ένα δυνατό F1 υβρίδιο, το οποίο συνδυάζει την υψηλή σοδειά από αρωματικά και ρητινώδη άνθη της επιλεγμένης ποικιλίας Vietnam Black, με τη Chinese Yunnan ίντικα, η οποία έχει μικρό ύψος και σύντομη περίοδο άνθισης.

Αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς ποικιλίες των Ace seeds, η οποία δίνει μεγάλη ευχαρίστηση στους καλλιεργητές από την έναρξη της εταιρείας. Συστήνεται σε όσους αρέσουν οι ασιατικές σατίβες και έχουν μικρό χώρο για καλλιέργεια.

Έχει εξαιρετική δομή, σχετικά μικρό μέγεθος και πολύ καλή διακλάδωση.

Το βαθύ και οργανικό του άρωμα θυμίζει τροπικό δάσος. Έχει μία συμπυκνωμένη, γήινη γεύση και αφήνει την αίσθηση λουλουδιών στο στόμα.

Δίνει την καθαρή και ευχάριστη επήρεια της σατίβας, χωρίς να προκαλεί παράνοια ή άγχος. Είναι πολύ καλό για συζυτήσεις και, γενικά, για παρέα.

Προσαρμόζεται εξαιρετικά στην εσωτερική καλλιέργεια. Για να αποκτηθούν τα καλύτερα αποτελέσματα, προτείνεται η θερμοκρασία να είναι περίπου 25ºC κατά την περίοδο της ανάπτυξης και τις πρώτες 4 βδομάδες της άνθισης. Κατά τον τελευταίο μήνα, η θερμοκρασία θα πρέπει να μειωθεί στους 20ºC για το υπόλοιπο διάστημα της ανθοφορίας.

Εξωτερικά, επίσης, είναι πολύ προσαρμοστικό φυτό και καλλιεργείται για πολλά χρόνια σε όλη την Ιβυρική χερσόνησο, αλλά και σε ψυχρότερα κλίματα, όπως στη νότια Γαλλία ή την ανατολική Ευρώπη.

Το Orient Express είναι μία ποικιλία που χρειάζεται υψηλά επίπεδα λίπανσης τουλάχιστον μέχρι την έκτη βδομάδα ανθοφορίας για να αποδώσει μία μεγάλη σοδειά.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Τύπος Καλλιέργειας
Indoor/Outdoor
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Είδος
Sativa Dominant
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
8 - 10 βδομάδες
Κατασκευαστής
ACE Seeds
Συναφή προϊόντα
24,00 € (με Φ.Π.Α.).
Συλλογή από τροπικές sativas σε πολύ προσιτή τιμή Γενετικά στοιχεία: Υβρίδια τροπικής sativa Τύπος: ΜεταβλητόςΜορφή: ΘηλυκοποιημένοΑναλογία Sativa / Indica: 100% sativaTHC 15-24%CBD κάτω του 0,5%CBG Έως 1,5%Άνθιση σε...
12,50 € (με Φ.Π.Α.).
Ένα μοναδικό υβρίδιο sativa/indica με εκλεπτισμένα τερπένια και αντίστοιχη επίδραση, συγκεντρώνει αμέτρητα ποιοτικά χαρακτηριστικά σε ένα μόνο φυτό. Γενετικά στοιχεία: Zamaldelica elite (F1) x Kali China elite (F4)....
17,00 € (με Φ.Π.Α.).
Εξαιρετικής ποιότητας F1 υβρίδιο 100% sativa με θρυλικά γενετικά από την Ταϊλάνδη και τον Παναμά Γενετικά στοιχεία: Thai Chiang Mai x 10th generation Panama Goddess. Τύπος: F1 HYBRIDΜορφή: ΘηλυκοποιημένοΑναλογία...
12,50 € (με Φ.Π.Α.).
Ρητινώδης Indica με όμορφα μωβ και κοκκινωπά χρώματα, με αρώματα φράουλας, μούρων και τσιχλόφουσκας και εξαιρετική αντοχή στο κρύο και τους μύκητες. Γενετικά στοιχεία: 100% landcace indica από το Chitral, πακιστανικό...

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος