Killer A5 Haze (ACE Seeds) Μεγαλύτερη προβολή

Killer A5 Haze (ACE Seeds)

 • Γενετικά: A5 Haze by Nevil (Northern Lights #5/Haze A) x Malawi Killer
 • Τύπος: 80% σατίβα – 20% ίντικα
 • Χρόνος άνθισης: 9-12 εβδομάδες
 • Συγκομιδή εξωτερικά: τέλη Οκτωβρίου/αρχές Νοεμβρίου
 • Απόδοση: Πολύ υψηλή
 • Άρωμα: λιβάνι, Haze, κρέας, ανθοπέταλα σε αποσύνθεση, ξύλο
 • Αντοχή σε τετράνυχο/κρύο: Μέτρια/Υψηλή
 • Αντοχή σε ερισύβη/ζέστη: Υψηλή
 • Αντοχή σε βοτρύτη: Μέτρια

Περισσότερες λεπτομέρειες

20,00 € με Φ.Π.Α

 • 3 θηλυκοποιημένοι σπόροι
 • 5 θηλυκοποιημένοι σπόροι
 • 1 θηλυκοποιημένος σπόρος

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Χαρακτηριστικά

Τύπος ΚαλλιέργειαςΕσωτερικής / Εξωτερικής Καλλιέργειας
Είδος σπόρωνΘηλυκοποιημένοι
ΕίδοςΕπικυριαρχεί Sativa
Τύπος φυτούΦωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης9-13 βδομάδες
THC %23-30%
ΚατασκευαστήςACE Seeds

Άλλες πληροφορίες

Εδώ στην ACE Seeds τα καταφέραμε και πάλι με το Killer A5 Haze, δημιουργώντας ένα τερατώδες νέο υβρίδιο σατίβα που έχει τη δυνατότητα να παράγει τα πιο ισχυρά φυτά, με το υψηλότερο επίπεδο THC στον κατάλογό μας.

Το A5 Haze είναι μία από τις σπανιότερες μητέρες (και ίσως το πιο ισχυρό φυτό) που ανήκουν στην οικογένεια των ολλανδικών ελίτ κλώνων των υβριδίων Haze που ανέπτυξαν οι Nevil Schoenmakers στα τέλη της δεκαετίας του '80 και διατηρούνται μέχρι σήμερα.

Αυτό το Northern Lights #5 / Haze Α φυτό-μητέρα χαρακτηρίζεται από το εξαιρετικό τριπάρισμα και την καταστροφική δύναμή του, την υψηλή παραγωγή του και από τα αρώματα λιβανιού, κρέατος και οργανικής ύλης της αυθεντικής Ολλανδικής παλιάς σχολής Haze, με μία μεγαλύτερη επιροή από τους αρχαίες κολομβιανές σατίβες.

Η σπανιότητα αυτής της μητέρας A5 Haze οφείλεται στο γεγονός ότι ο Nevil έχασε πρόωρα το αρσενικό φυτό Haze Α, πράγμα που σημαίνει ότι οι σπόροι ποτέ δεν παρήχθησαν σε εμπορικές ποσότητες χρησιμοποιώντας αυτό το φυτό.

Με το Killer A5 Haze, ο κύριος στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα υβρίδιο με επικυριαρχία της σατίβα, που θα διατηρούσε (και μάλιστα θα υπερέβαινε) την εξαιρετική ισχύ, το υψηλό σθένος και τις υψηλές αποδόσεις της μητέρας Α5 και το επιτύχαμε με τη διασταύρωσή της με τους πιο ισχυρούς φαινοτύπους του 
Malawi, με το οποίο έχουμε αυξήσει ακόμη περισσότερο την περιεκτικότητα σε THC, φθάνοντας το 30% (το ανώτατο όριο που μπορούν να παράγουν τα φυτά κάνναβης).

Ταυτόχρονα έχουμε αυξήσει σημαντικά την παραγωγή ρητίνης και το μέγεθος των αδενικών τριχιδίων και έχουμε μειώσει το μεγάλο χρονικό διάστημα της άνθισης του A5 Haze σε μία πιο μέτρια διάρκεια (όχι μόνο σε εσωτερικούς χώρους ,αλλά και στην ταχύτερη αντίδρασή του στην εξωτερική άνθιση), χωρίς να χρειαστεί να εισάγουμε γενετικό υλικό ίντικα. Παρά το μεγάλο σθένος του και την πολύ υψηλή παραγωγή του, το Killer A5 Haze μεγαλώνει με ένα ελεγχόμενο και διαχειρίσιμο μέγεθος, καθιστώντας το ως ένα υβρίδιο σατίβα με την υψηλότερη παραγωγή ανά τετραγωνικό μέτρο.

Στην ποικιλία Killer A5 Haze βρίσκουμε 4 φαινοτύπους:

- Φαινότυπος με Haze επικυριαρχία: Αυτός ο φαινότυπος είναι αυτός που δείχνει τη μεγαλύτερη επιροή της κολομβιανής σατίβα από το Haze A αρσενικό φυτό, παράγοντας τεράστιες και όμορφες κορυφές με εξαιρετική αναλογία ανθών/φύλλων. Προσφέρει 
Haze αρώματα ξύλου και λιβανιού. Η παραγωγή ρητίνης αυτού του φαινοτύπου είναι καλή, αλλά όχι τόσο μεγάλη, όπως και στους ακόλουθους 3 φαινότυπους. Χρόνος ανθοφορίας: 75-90 ημέρες.

- Φαινότυπος NL/Haze: Αυτός ο φαινότυπος δείχνει μια μεγαλύτερη επιροή ίντικα που προέρχεται από το N
orthern Lights και επομένως έχει ένα μικρότερο μέγεθος, ταχύτερη ανθοφορία και χαμηλότερη αναλογία ανθών/φύλλων. Είναι επίσης ο πιο πιστός στα χαρακτηριστικά της αρχικής μητέρας A5 Haze, σχηματίζοντας στρογγυλεμένα και πολύ ρητινώδη άνθη με ασημένια εμφάνιση. Λιβάνι, κρέας (συκώτι) και οργανικά (πέταλα από άνθη σε αποσύνθεση) αρώματα χαρακτηρίζουν αυτόν τον φαινότυπο. Χρόνος ανθοφορίας: 66-80 ημέρες.

- Φαινότυπος Haze/Malawi: Έχει κυρίαρχο τον γονότυπο σατίβα και είναι καλά ισορροπημένος αυτός ο φαινότυπος, όσον αφορά την εμφάνιση χαρακτηριστικών από τους γονείς Haze A και Malawi. Δημιουργεί τεράστιες, πολύ πυκνές κορυφές, με εξαιρετική αναλογία ανθών/φύλλων και με τη λαμπερή κάλυψη ρητίνης από το 
Malawi μας. Λιβάνι και ξυλώδη αρώματα Haze προκύπτουν από αυτόν τον φαινότυπο, με το ρητινώδες υπόβαθρο του Malawi. Χρόνος ανθοφορίας: 75-85 ημέρες.

- Φαινότυπος Malawi: Τερατώδης σατίβα φαινότυπος, με τη μεγαλύτερη επιροή από το M
alawi. Απίστευτα υψηλή αναλογία ανθών προς φύλλα, πολύ υψηλή απόδοση, με τα κλασικά τεράστια τριχίδια του Malawi μας και με μια υπέροχη παραγωγή ρητίνης που του προσδίδει μια επιθετική ασημένια εμφάνιση κατά την ωρίμανση, φέρνοντας τα χαρακτηριστικά των φαινοτύπων του Malawi Killer σε ακραία επίπεδα, τα οποία σπάνια έχουν επιτευχθεί στο παρελθόν. Χρόνος ανθοφορίας: 75-85 ημέρες.

Η επίδρασή του είναι εξωπραγματικά δυνατή, πολύπλοκη, διαρκής και βαθυστοχαστική. Ψυχεδελικό ξεκίνημα που αλλάζει εντελώς την οπτική, ακουστική και απτική αντίληψη, εκτοξεύοντας την ψυχοδιανοητική λειτουργία σε άλλες διαστάσεις, όπου δεν υπάρχει χειροπιαστή πραγματικότητα. Καθώς η επίδραση εξελίσσεται, παράγει μία ανεξέλεγκτη ευθυμία, αργότερα γίνεται πιο ενδοσκοπική και σωματική, επιφέροντας έντονο διαχωρισμό του μυαλού και του σώματος και μία δυνατή τελική νάρκωση, όμοια με τα οπιούχα.

Συνίσταται μόνο για τους τολμηρούς και τους έμπειρους σε ψυχεδελικές ουσίες. Μπορεί να προκαλέσει πανικό και/ή ολοκληρωτική σωματική εξασθένιση σε χρήστες με χαμηλή ή καθόλου αντοχή στις σατίβες τέτοιου βεληνεκούς. Τίποτα δε θα παραμείνει ποτέ το ίδιο μετά από μία δοκιμή του Killer A5 Haze.

Η προτεραιότητά μας πλέον θα είναι να προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε τον πήχη της αναπαραγωγής ποικιλιών σατίβα Haze, διασταυρώνοντας αυτούς τους παλιούς ελίτ ολλανδικούς κλώνους Haze με τα κορυφαία γονικά φυτά των πιο δουλεμένων ποικιλιών σατίβα του καταλόγου μας, αλλά υπό συγκεκριμένους οργανοληπτικούς όρους, σε πειραματισμό με διαφορετικούς τύπους αρωματικών προφίλ.

Θα θέλαμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε το Κάρμα για τη διάσωση της μητέρας A5 Haze και για την προσφορά της για την ανάπτυξη του Killer A5 Haze.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Killer A5 Haze (ACE Seeds)

Killer A5 Haze (ACE Seeds)

 • Γενετικά: A5 Haze by Nevil (Northern Lights #5/Haze A) x Malawi Killer
 • Τύπος: 80% σατίβα – 20% ίντικα
 • Χρόνος άνθισης: 9-12 εβδομάδες
 • Συγκομιδή εξωτερικά: τέλη Οκτωβρίου/αρχές Νοεμβρίου
 • Απόδοση: Πολύ υψηλή
 • Άρωμα: λιβάνι, Haze, κρέας, ανθοπέταλα σε αποσύνθεση, ξύλο
 • Αντοχή σε τετράνυχο/κρύο: Μέτρια/Υψηλή
 • Αντοχή σε ερισύβη/ζέστη: Υψηλή
 • Αντοχή σε βοτρύτη: Μέτρια

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: