Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Panama x Bangi Haze (ACE Seeds)

 • Γενετικά: 10η γενιά Panama Goddess x 8η γενιά Bangi Haze F29
 • Τύπος: 80% σατίβα – 20% ίντικα
 • Χρόνος άνθισης: 10-11 εβδομάδες
 • Συγκομιδή εξωτερικά: 2η-3η εβδομάδα Οκτωβρίου
 • Απόδοση: Υψηλή
 • Άρωμα: ανθώδες, μόσχος, λεμόνι, λιβάνι, καρότα, γλυκάνισος
 • Επίδραση: ψυχεδελική, ευφορική, δημιουργικότητα, ονειρική, διαρκής
 • Αντοχή σε τετράνυχο/ερυσίβη/βοτρύτη/κρύο: Μέτρια/Υψηλή
 • Αντοχή σε ζέστη: Υψηλή
14,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
 • 1 σπόρος
 • 3 σπόροι
 • 5 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
63-924-x2256
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο0
Περιγραφή

Η διασταύρωση Panama x Bangi Haze συνδυάζει τα καλύτερα και πιο ισορροπημένα γονικά φυτά και των δύο ποικιλιών, οι οποίες θεωρούνται ήδη κλασσικές και αποτελούν εξαιρετικά, καλοδουλεμένα υβρίδια σατίβα, συνδυάζοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά των αμερικανικών και αφρικανικών γενετικών υλικών τους, σε αυτό το εκλεπτυσμένο υβρίδιο F1.

Εξαιρετική γερή δομή, πολύ σθεναρή, με αρκετά κλαδιά και ευκολία στη διαχείριση. Η πυκνότητα των ανθών, η απόδοση και η παραγωγή ρητίνης είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Πολυσύνθετο προφίλ τερπενίων σατίβας: λουλούδια, μόσχος, λεμόνι, γλυκά καρότα, γλυκάνισος και λιβάνι είναι το μείγμα που συνδυάζει τα καλύτερα αρώματα των σατιβών της αφρικής και της κεντρικής αμερικής.

Πολύπλοκο αποτέλεσμα: ψυχεδελικό, ευφορικό, δημιουργικό και τρελό, καθώς και ονειρικό. Πολύ καλή ποιότητα και μεγάλης διάρκειας.Ένα από τα καλύτερα σατίβα υβρίδια F1 που δημιουργήσαμε τα τελευταία τρία χρόνια μεταξύ των πιο κλασικών ποικιλιών μας.

Το Panama x Bangi Haze παρουσιάζει τις καλύτερες ποιότητές του, όταν καλλιεργείται εσωτερικά ή σε εξωτερικούς χώρους σε ζεστά κλίματα, με χαμηλή υγρασία κατά την άνθιση, λόγω του απίστευτου μεγέθους και της πυκνότητας που μπορούν να φτάσουν τα άνθη του στα τελευταία 2/3 της ανθοφορίας. Αυτό το F1 υβρίδιο παράγει σταθερά φυτά εξαιρετικής απόδοσης και έξοχης ποιότητας.

Συνιστούμε θερμές θερμοκρασίες μεταξύ 24-27 °C για ολόκληρο τον κύκλο ζωής των φυτών, ειδικά σε κλειστούς χώρους. Χαμηλά επίπεδα υγρασίας 30-40% και καλός αερισμός κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας συνιστώνται για να εξασφαλιστεί η καλύτερη ποιότητα και η παραγωγή.

Σε εσωτερικούς χώρους, αυτό το υβρίδιο ξεκινά τον πρώτο μήνα της ανθοφορίας ορίζοντας τα σημεία που θα βγούν οι παπάδες. Η ανθοφορία εκρήγνυται γύρω από την 5η-6η εβδομάδα της, παράγοντας τεράστιες κορυφές. Τέλος, μετά από 60-65 ημέρες άνθισης και υπό τις κατάλληλες συνθήκες καλλιέργειας, αυτό το υβρίδιο μπορεί να παράγει μια τρίτη επαν-άνθιση, η οποία, όταν έχει σωστά ωριμάσει, φέρνει τα άνθη σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο απόδοσης, παραγωγής ρητίνης, ποιότητας τερπενίων και πολυπλοκότητας, δύναμης και διάρκειας της επίδρασης.

Συνιστούμε ένα μέτριο επίπεδο διατροφής ΝΡΚ για τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες ζωής, στη συνέχεια ένα ελαφρώς μεγαλύτερο επίπεδο θρεπτικών συστατικών για το τέλος του σταδίου ανάπτυξης και την έναρξη της ανθοφορίας. Αν τα φυτά παράγουν μια τρίτη επαν-άνθιση και κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες καλλιέργειας, συνιστούμε την παροχή ενός πιο υψηλού επιπέδου διατροφής σε PK μέχρι να αρχίσουν να ωριμάζουν πλήρως.

Λεπτομέρειες προϊόντος
63-924-x2256

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Sativa
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
11 εβδομάδες
THC %
18-21%
Τύπος Καλλιέργειας
Εσωτερική/Εξωτερική
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Κατασκευαστής
ACE Seeds

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος