Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Runtz Muffin (Barney's Farm)

Γενετικά: Zkittlez x Gelato #33 x Orange Punch

Τύπος: 70% ίντικα – 30% σατίβα

Χρόνος άνθισης: 56-63 ημέρες

Συγκομιδή εξωτερικά: 1η-2η εβδομάδα Οκτωβρίου

Απόδοση εσωτερικά: έως 550-600 γρ/τ.μ.

Απόδοση εξωτερικά: έως 1000 γρ/φυτό

Ύψος εσωτερικά: 100-120 εκ.

Ύψος εξωτερικά: 150-200 εκ.

Άρωμα: καραμέλα πορτοκάλι

Γεύση: κρεμώδης, φρουτώδης, καραμέλα, ανανάς, εσπεριδοειδή

Επίδραση: ανάταση, ευφορία, βαθιά χαλάρωση

Δυσκολία καλλιέργειας: εύκολη

15,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
43-1488-1
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο9
Περιγραφή

Η ποικιλία Runtz Muffin είναι το αποτέλεσμα της επιμελούς συγχώνευσης του Zkittlez και του Gelato. Αυτή, η απολαυστική απόγονος της γενετικής οικογένειας Cookies, θα σας ενθουσιάσει με τις αξιοσημείωτες γεύσεις και την ισχυρή, ισορροπημένη φύση της. Το εργαστήριο της εταιρείας Barney's Farm, έπειτα, συνένωσε και το Orange Punch, όχι μόνο για να αυξήσει το ποσοστό της ίντικα, αλλά, επίσης, για να προσθέσει σημαντικά οφέλη στην παραγωγή.

Η εμπειρία αυτής της ποικιλίας είναι σαν μία λιχουδιά, τυλιγμένη με μια γλυκιά μυρωδιά λεβάντας και με μια ελαφριά στροφή προς την κλημεντίνη (ποικιλία πορτοκαλιού). Ο πυκνός καπνός προσφέρει ένα φρουτώδες χτύπημα χαράς και ευφορίας που εκτείνεται καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας σας. Διώξτε τις ανησυχίες σας και παρασυρθείτε από μια υπέροχη θάλασσα από φρουτώδεις γεύσεις. Οι ανθοί κυριολεκτικά στάζουν ένα μεθυστικό σιρόπι, ωθώντας το THC σε ένα υπέροχο ποσοστό 29%.

Ανακαλύψτε ευχάριστα αρώματα που θυμίζουν κατάστημα ζαχαρωτών και καραμελών – συχνά, αρωματικές νότες από κρέμα αμυγδάλου/πορτοκαλιού μπορεί να παρουσιαστούν κατά το τέλος της ανθοφορίας. Ένα πλήθος από νόστιμα τερπένια κάνουν την καλλιέργεια του
Runtz Muffin μια υπέροχη εμπειρία για οποιοδήποτε επίπεδο κηπουρού. Λεπτές μωβ και βαθιές πράσινες αποχρώσεις μπορούν να βρεθούν στους ώριμους ανθούς που λάμπουν σαν κοσμήματα και είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών. Μπορείτε να αναμείνετε ένα ύψος έως και 2 μέτρα σε εξωτερικούς χώρους, ενώ σε εσωτερικούς χώρους, αυτό το φυτό θα φτάσει περίπου τα 110-120 εκατοστά, μετά από μια περίοδο ανάπτυξης 4 εβδομάδων.

Αυτό το ισορροπημένο και στιβαρό υβρίδιο, θα σας μεταφέρει γρήγορα σε ένα άλλο επίπεδο χαλάρωσης, διαλύοντας τυχόν ψυχικές εντάσεις και διασφαλίζει ότι θα συνεχίσετε τη μέρα σας χωρίς ανησυχίες, περιβαλλόμενοι από ένα λαμπερό δαχτυλίδι εντυπωσιακής θετικότητας. Το Runtz Muffin σάς επιτρέπει να εξερευνήσετε και να συναισθανθείτε με εντελώς νέους τρόπους, ωθώντας τις σκέψεις σας προς ειρηνικά και φιλοσοφικά όνειρα που κατακλύζουν το μυαλό σας.

Λεπτομέρειες προϊόντος
43-1488-1

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος