Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Buddha Classics Amnesia (Buddha Seeds)

  • Γενετικά: Amnesia
  • Είδος: κυριαρχεί Sativa
  • Τύπος φυτού: Φωτοπεριόδου
  • Χρόνος άνθισης: 70 ημέρες
  • THC %: Μέτριο – Υψηλό
  • CBD%: 0 – 1%
21,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 3 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
120-2038-3
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο1
Περιγραφή

Η Amnesia είναι μία εξαιρετικά ισχυρή και υψηλής απόδοσης ποικιλία sativa που σίγουρα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Έχτισε τη φήμη της στα καφέ του Άμστερνταμ όπου εξακολουθεί να είναι μια περιζήτητη ποικιλία.

Η Amnesia σε εσωτερικούς χώρους δεν πρέπει να αφεθεί σε μεγάλους χρόνους ανάπτυξης, για περισσότερες από 2 εβδομάδες, διαφορετικά μπορεί να υποβληθεί σε έντονο τέντωμα με την έναρξη της ανθοφορίας και να γίνει πολύ μεγάλο φυτό για πολλούς χώρους ανάπτυξης, εκτός εάν πραγματοποιηθούν τεχνικές και/ή κλάδεμα SoG ή ScroG.

Οι χρόνοι ανθοφορίας είναι περίπου 70 ημέρες με εξαιρετικές αποδόσεις 500-650gr/m2. Τα φυτά εξωτερικού χώρου είναι έτοιμα στο 2ο μισό του Οκτωβρίου στο βόρειο ημισφαίριο ή τις τελευταίες 2 εβδομάδες του Απριλίου στο νότιο. Κάθε φυτό μπορεί να παράγει 500-2000γρ όταν καλλιεργείται σε εξωτερικούς χώρους.

Η Amnesia είναι ένα φυτό πλούσιο σε τερπένια και είναι δημοφιλές για μαγείρεμα. Μερικοί φαινότυποι έχουν φρουτώδη ένταση ενώ άλλοι κλίνουν προς τα ξυλώδη αρώματα. Όποιος και αν είναι ο φαινότυπος όμως η γεύση παραμένει στον ουρανίσκο. Τα εφέ είναι πολύ διεγερτικά, δημιουργικά και κοινωνικά και μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην ανακούφιση του στρες και να μειώσουν το άγχος.

Λεπτομέρειες προϊόντος
120-2038-3

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Sativa
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
70 ημέρες
THC %
Μέτριο – Υψηλό
CBD%
0 – 1%

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος