Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Orange Hill Special (Dutch Passion)

Το Orange Hill Special είναι μια εξαιρετική επιλογή πορτοκαλιού Skunk, μια νέα προσθήκη στην 'Πορτοκαλί' οικογένειά μας. Αναπτύχθηκε με γενετικά από τα πολυαγαπημένα Orange Bud και Califorian Orange, δύο ποικιλίες σταθερά αγαπημένες από πελάτες μας που πηγαίνουν πίσω στη δεκαετία του 1980.

16,50 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
orange_hill_special_dp
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο3
Περιγραφή

Η αναπαραγωγή πήρε έξι γενεές για να σιγουρευθεί το σταθερό και δυνατό Orange Skunk με πολλές πορτοκαλί τρίχες στη σοδειά, γενναιόδωρες αποδώσεις και γεύση εσπεριδοειδούς. Είναι μια ποικιλία 50% indica / 50% sativa με 21% THC που παράγει ένα γερό high μαζί με μια απολαυστική και χαλαρωτική σωματική μαστούρα.

Τα φυτά κατά κύριο λόγο παραμένουν κοντά, περίπου στο ένα μέτρο, με πολλούς κολλώδεις παπάδες στα πλαϊνά κλωνάρια. Είναι μια θαμνώδης ποικιλία και αυτή με τις καλύτερες αποδώσεις από την Πορτοκαλί οικογένεια. Αρχικά θέλει ελαφρύ τάισμα, αλλά στην άνθιση μπορεί να αντέξει γερές δόσεις, και αναμένεται να τελειώσει σε οχτώ με εννιά εβδομάδες. Εξωτερικά σε ζεστά κλίματα τελειώνει γύρο στα μέσα Οκτωβρίου. Οι αποδώσεις είναι γενναιόδωρες και μπορούν να φτάνουν τα 450 γραμμάρια από ένα καλομεγαλωμένο φυτό. Είναι υψηλά προτεινόμενο για λάτρεις την Πορτοκαλί οικογένειας και για οποιοδήποτε άλλο που θέλει μια ιδιαίτερη ποικιλία με υψηλές αποδώσεις. Αναπτύχθηκε και παράγεται από τον παραγωγό που έβγαλε το Power Plant, The Ultimate, Skunk #11, Euforia και Master Kush.

Λεπτομέρειες προϊόντος
orange_hill_special_dp

Χαρακτηριστικά

Τύπος Καλλιέργειας
Indoor
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Είδος
Sativa/Indica
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
8-9 εβδομάδες
THC %
20%+
Κατασκευαστής
Dutch Passion
Συναφή προϊόντα

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος