Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Auto Cinderella Jack (Dutch Passion)

Γενετικά: Cinderella 99 x Jack Herer x auto Magnum genetic line
Τύπος: Ίντικα/Σατίβα
Εξωτερικά: 85 - 90 μέρες
Εσωτερικά: 75 - 80 μέρες
Σοδειά: μέχρι και 150 γρ/φυτό

23,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 7 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
20-1299-x3598
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο8
Περιγραφή

Το Auto Cinderella Jack θεωρείται μία από τις δυνατές και πλούσιες σε THC αυτόματες ποικιλίες και δημιουργήθηκε από τους Dutch Passion σε συνεργασία με τους Ισπανούς Buddha Seeds. Το γενετικό υλικό των γονέων επιλέχθηκε με βάση τα επιπέδα του THC τους. Χρησιμοποιήθηκε εργαστηριακή ανάλυση σε κάθε στάδιο των διασταυρώσεων κάθε γενιάς και για κάθε ένα φυτό, ώστε να επιβεβαιωθεί το υψηλό ποσοστό σε THC.

Αρχικά, έγινε επιλεκτική διασταύρωση ανάμεσα σε γενετικό υλικό από τις ποικιλίες Cinderella 99 και Jack Herer. Το γονίδιο της αυτόματης άνθισης προέρχεται από τη γενετική γραμμή της ποικιλίας Magnum, το οποίο διασφαλίζει σοδειές πάνω από τον μέσο όρο. Με τα επίπεδα του THC να φτάνουν το 20%+, αυτή η ποικιλία είναι μία από τις πιο δυνατές αυτόματες ποικιλίες που υπάρχουν.

Το φυτό αποκτά μέτριο ύψος, αλλά σε ιδανικές συνθήκες μπορεί να φτάσει το σύνηθες XL ύψος των ποικιλιών από τους Dutch Passion. Μπορεί να καλλιεργηθεί εύκολα με οποιοδήποτε τρόπο και τελειώνει σε 75 μέρες σε εσωτερικό χώρο. Και εξωτερικά αναπτύσσεται πολύ καλά μέσα σε μία περίοδο 85 - 90 ημερών από σπόρι σε σοδειά.

Σε κύκλο 20 φως/4 σκοτάδι και με τουλάχιστον 600w φωτισμό μπορεί να αποδώσει μέχρι και 150 γρ/φυτό, σε παρατεταμένη ανθοφορία (εξαρτάται από το φαινότυπο). Σχηματίζει πολλά παρακλάδια, τα οποία γεμίζουν με σφιχτά, κολλώδη άνθη και αναδύουν όμορφα, πικάντικα και φρουτώδη αρώματα.

Λεπτομέρειες προϊόντος
20-1299-x3598

Χαρακτηριστικά

Είδος
Sativa/Indica
Τύπος φυτού
Αυτόματης άνθισης
THC %
20-25%
Τύπος Καλλιέργειας
Εσωτερική/Εξωτερική
Από σπόρι σε σοδειά
10-13 βδομάδες
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος