Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Auto Euforia (Dutch Passion)

Γενετικά: Euforia x Automatic Skunk
Τύπος: επικυριαρχεί ο γονότυπος σατίβα
Κύκλος ζωής: 10 εβδομάδες
Απόδοση: μεγάλη
Ύψος: 100 εκατοστά

12,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 7 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
20-1303-x3607
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών(1)
Αγαπημένο9
Περιγραφή

Το Auto Euforia συνδυάζει τo γενετικό υλικό από την αρχική ποικιλία φωτοπεριόδου Euforia με ένα προσεκτικά επιλεγμένο αυτόματο Skunk. Η ίδια η ποικιλία Euforia είναι μια επιλογή από την αυθεντική γενετική γραμμή Skunk φωτοπεριόδου της δεκαετίας του 1990 και επιλέχθηκε για το μοναδικό ευφορικό ανέβασμά της.

Το ευφορικό αίσθημα κατά του στρες παραμένει η πιο εκλεπτυσμένη ποιότητα των γενετικών γραμμών - αυτόματης άνθισης και φωτοπεριόδου - Euforia. Αυτή η ποικιλία είναι μία αυτόματη σατίβα με τη μοναδική ιδιότητα να φέρνει την καλή διάθεση για την αντιμετώπιση του άγχους. Το γεγονός ότι είναι τόσο εύκολη στην καλλιέργεια και αποφέρει μεγάλη απόδοση είναι ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα.

Το Auto Euforia είναι μια συμπαγής και θαμνώδης ποικιλία με γεύση skunk και γλυκό άρωμα. Eίναι επίσης μια παραγωγική ποικιλία τόσο σε άνθη, όσο και σε ρητίνη, αποδίδοντας πολύ πάνω από το μέσο όρο και φτάνοντας περίπου το 1 μέτρο ύψος. Τυπικά αυτή η ποικιλία συγκομίζεται σε 10-11 εβδομάδες μετά τη βλάστηση.

Το Auto Euforia παράγει κάνναβη κορυφαίας δύναμης και παρέχει ένα ενεργητικό και χαρούμενο ανέβασμα, το οποίο ταυτόχρονα αναζωογονεί και φέρνει μούδιασμα. Το Auto Euforia είναι μια εξαιρετική επιλογή, εάν χρειάζεστε μια ποικιλία που είναι απλή για να καλλιεργηθεί, αλλά ικανή να παράγει συγκομιδές υψηλής ποιότητας. Αυτή είναι μια σκληρή και εύρωστη ποικιλία, η οποία είναι επίσης κατάλληλη για λιγότερο έμπειρους καλλιεργητές αυτόματων φυτών.

Λεπτομέρειες προϊόντος
20-1303-x3607

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Sativa
Τύπος φυτού
Αυτόματης άνθισης
Τύπος Καλλιέργειας
Εσωτερική/Εξωτερική
Από σπόρι σε σοδειά
10 εβδομάδες
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος