Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

C-Vibez (Dutch Passion)

Γενετικά: Mad Scientist X Voodoo
Τύπος: υβρίδιο
Χρόνος άνθισης: 9 εβδομάδες
Απόδοση: Πολύ υψηλή
Ύψος: 100-150 εκατοστά

28,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
20-1445-x3808
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο2
Περιγραφή

Το C-Vibez είναι μια υβριδική ποικιλία με γρήγορη ανθοφορία. Αυτό το αποδοτικό και όμορφο φυτό μεγαλώνει γρήγορα μέχρι την ωρίμανσή του γεμάτο με πυκνούς, αρωματικούς ανθούς. Χρειάζεται περίπου 8 εβδομάδες για να ολοκληρώσει την ανθοφορία των σφιχτών ανθών του και αποκτάει ένα ύψος κατά μέσο όρο 100-150 εκατοστών.

Οι περισσότεροι από αυτούς τους θηλυκοποιημένους σπόρους υψηλής ποιότητας, μετατρέπονται σε κοντά και πράσινα φυτά. Περίπου το 30% των δειγμάτων παρουσιάζει κάποιο χρώμα (από μωβ έως ροζ) και προάγει ένα εξαιρετικό προφίλ τερπίνων.

Το γενετικό υλικό του C-Vibez προέρχεται από την ποικιλία Mad Scientist, σε συνδυασμό με κάποια έξοχα γονίδια της ποικιλίας Voodoo. Η Voodoo είναι μία αυθεντική και εξαιρετικά ισχυρή Thai ποικιλία της εταιρείας Dutch Passion. Αυτές οι γενετικές γραμμές είναι υπεύθυνες για τη δυνατή μαστούρα, την οποία οι καταναλωτές θα βιώσουν, καθώς ατμίζουν/καπνίζουν το τελικό προϊόν.

Παρά το γεγονός ότι στην ποικιλία C-Vibez επικυριαρχεί το γονίδιο ίντικα, υπάρχουν αξιοσημείωτες, φρουτώδεις νότες με ίχνη από λεμόνι στη γεύση, ιδιαίτερα κατά την καύση.

Αυτή η ποικιλία σκόπιμα δεν έχει αναπαραχθεί για να παρουσιάζει μία πλήρη σταθερότητα. Αυτό το γεγονός εξασφαλίζει μια πλούσια γκάμα φαινοτύπων υψηλής ποιότητας, οι οποίοι προβάλλουν το σθένος που συνήθως συναντάται σε ποικιλίες F2 και F3.

Λεπτομέρειες προϊόντος
20-1445-x3808

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Indica
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
9 εβδομάδες
Τύπος Καλλιέργειας
Εσωτερική/Εξωτερική
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος