Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Purple Lemonade (FastBuds)

  • Γενετικά: Purple Lemonade
  • Τύπος: 70% ίντικα – 30% σατίβα
  • Κύκλος ζωής: 8-9 εβδομάδες
  • Απόδοση: 400-500 γρ/τ.μ.
  • Ύψος: 70-110 εκατοστά
  • THC: εως και 22%
  • CBD: Χαμηλό
17,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
82-1025-x2783
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο19
Περιγραφή

Το Purple Lemonade προκύπτει από μια σχολαστική διασταύρωση ανάμεσα σε καλιφορνέζικα γονίδια από τη μωβ γενετική οικογένεια και σε γενετικό υλικό που προσφέρει τη γεύση εσπεριδοειδών, με τη δική μας γενετική γραμμή της αυτόματης άνθισης, καθιστώντας αυτό το υβρίδιο το πιο προηγμένο γενετικό υλικό της μωβ κατηγορίας. Παρέχει ένα σύνθετο άκουσμα που αποτελείται από λεπτές επιδράσεις σατίβας και ελαφριές αισθήσεις σωματικής μαστούρας. Οι ζωντανές γεύσεις γίνονται γλυκές με τη γερή “ζαχαρούχα” επικάλυψη των ανθών.

Όσον αφορά την εμφάνιση των παπάδων, θα μπορούσαμε να πούμε ότι χαρακτηρίζεται από μωβ χρώματα, τα οποία βρίσκονται σε μία αντίθεση με τους πλούσιους πορτοκαλί υπέρους. Ένας τέλειος συνδυασμός ρητινώδων μωβ ανθών, με σκούρα πράσινα φύλλα και ροζ τριχίδια (trichomes), όλα γεμάτα με λαμπερούς πορτοκαλί υπέρους - αποτελούν τους πιο συμπαγείς και περίπλοκους μωβ παπάδες που έχετε δει ποτέ.

Το Purple Lemonade είναι ένα υβρίδιο στο οποίο υπερισχύει το γονίδιο της ίντικα. Οι χρήστες θα βιώσουν ένα πρωταρχικό ανέβασμα, το οποίο, στην καλύτερη περίπτωση, θα σας αφήσει με μια αίσθηση χαράς, αλλά σε διαφορετική περίπτωση θα σας κρατήσει σε μία ανάταση και ικανοποίηση. Αυτό το ανέβασμα στη συνέχεια σταδιακά μετατρέπεται σε ένα κύμα σωματικής χαλάρωσης, αλλά δεν θα αφήσει τον καταναλωτή στον καναπέ κλειδωμένο, ούτε σε κατάσταση υπνηλίας. Με ένα ποσοστό περίπου 22% THC, αυτή η ποικιλία είναι ιδανική κατά τη διάρκεια της ημέρας ή για ένα χαλαρωτικό βραδινό άκουσμα.

Οι καλλιεργητές μπορούν να αναμένουν ότι το φυτό τους θα φτάσει περίπου τα 70-110 εκατοστά σε ύψος. Θα αναπτύξει πολλαπλές περιοχές ανθοφορίας γύρω από τον κορμό, δημιουργώντας μια θαυμάσια αντίθεση ανάμεσα στον λαμπερό πράσινο κορμό, τους σκούρους μωβ παπάδες και τα σκοτεινότερα πράσινα και πορφυρά φύλλα που σχηματίζονται γύρω από αυτούς. Πρόκειται για μία όμορφη ποικιλία με μεγάλα μεσογονάτια διαστήματα.

Χάρη σ'αυτή τη μεγάλη μεσογονάτια απόσταση, το Purple Lemonade θα κάνει έναν ιδανικό υποψήφιο για την καλλιεργητική τεχνική του LST (low stress tension). Είναι ένα δυνατό και εύρωστο φυτό και μεγαλώνει εξίσου καλά σε εσωτερικούς χώρους, όπως και στους εξωτερικούς. Θα αποδώσει αρκετά καλά χωρίς θρεπτικά συστατικά, αλλά θα αναπτυχθεί εξαιρετικά με καλής ποιότητας θρεπτικά συστατικά και με τη σωστή χρήση τους. Υπό ιδανικές συνθήκες, οι καλλιεργητές μπορούν να αναμένουν μία σοδειά περίπου 400-500 γρ/τετ.μέτρο. Ο συνιστώμενος χρόνος για να ξεπλυθούν με νερό οι ρίζες (flushing) είναι δύο εβδομάδες πριν από τη συγκομιδή.

Μια διαρκής μυρωδιά εσπεριδοειδών θα αναδύεται από το φυτό από την αρχή της ανθοφορίας μέχρι την περίοδο κουραρίσματος. Η γεύση του είναι ακριβώς όπως και η μυρωδιά του: τα αρώματα αυτά μεταφράζονται σε μία γλυκιά, εσπεριδοειδή γεύση, όπου το ξινό στοιχείο της υποκρύπτεται από την έντονη γλυκάδα, προσδίδοντάς της τη γεύση του γλυκού λεμονιού.

Λεπτομέρειες προϊόντος
82-1025-x2783

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Indica
Τύπος φυτού
Αυτόματης άνθισης
THC %
20-25%
Τύπος Καλλιέργειας
Εσωτερική/Εξωτερική
Από σπόρι σε σοδειά
8-9 εβδομάδες
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Κατασκευαστής
FastBuds

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος