Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Orange Sherbet (FastBuds)

Ένα σούπερ γευστικό πορτοκαλένιο τέρας τερπενίων!

  • Χώρος: Εσωτερικά/ Εξωτερικά
  • Φύλο: Θηλυκοποιημένο
  • Γονίδια: Κυρίως Sativa
  • Γενετική: Orange Sherbet Auto
  • Ανθοφορία: 9-10 εβδομάδες
  • Συγκομιδή: 500-650g/m2
  • Ύψος: 110-150cm
  • THC: εως 24%
  • CBD: Πολύ χαμηλό
  • Αυτόματη Ανθοφορία: Ναι

Εξωφρενικό THC που φτάνει το 24%. Ισχυρή ανεβαστική και αναζωογονητική επήρεια. Ένας γίγαντας όπου επικυριαρχεί η Sativa. Μπορεί να φτάσει έως και τα 150εκ σε ύψος αποδίδοντας έως και 650g/m2 σε λιγότερο από 70 ημέρες. Εξαιρετικές αντοχές. Από τη σπορά έως τη συγκομιδή δε χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Ιδανικό για πολυάσχολους καλλιεργητές κάνναβης.Πραγματικό must για εκχυλιστές κάνναβης. Παράγει ρητίνη σε τρελές ποσότητες, τόσο στα άνθη όσο και στα περιβάλλοντα φυλλώματα. Τερπένια με ποιότητα από το πάνω ράφι. Παράγει τρελές ποσότητες από τερπένια που θυμίζουν φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι.

17,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
82-1896-x4574
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο4
Περιγραφή

Ένα τερατάκι στο οποίο κυριαρχεί η Sativa που παράγει φανταστικά τερπένια εσπεριδοειδών και θα λατρέψουν οι παραγωγοί hash και οι εκχυλιστές κάνναβης. Είναι ένα εξαίσιο υβρίδιο κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας (autoflowering hybrid) που παράγει ένα εντυπωσιακό 24% THC, εναρμονίζοντας τη λαχταριστή γεύση με την ισχυρή επήρεια. Συνιστάται για αρχάριους καλλιεργητές που αναζητούν ένα φυτό κάνναβης που δε χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, είναι πολύ παραγωγικό και χρειάζεται μόλις 9-10 εβδομάδες από τη σπορά έως τη συγκομιδή. Η ποικιλία αυτή μπορεί να γίνει πολύ ψηλή και κατατάσσεται στα υψηλότερα υβρίδια κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας. Μια σοφή επιλογή για εμπορικούς καλλιεργητές που αναζητούν κάτι ξεχωριστό.

Περιγραφή άνθους

Τα άνθη σε αυτά τα υβριδικά δενδρύλλια κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας “πλημμυρίζουν” από τριχίδια (trichomes) τα οποία τους προσδίδουν ένα κατάλευκο χρώμα. Οι κάλυκες έχουν μεγάλο μέγεθος και κάνουν τα άνθη να μοιάζουν πολύ φορτωμένα. Τα άνθη εκλύουν πολύ χαρακτηριστικά και πολυσύνθετα φρουτώδη αρώματα εσπεριδοειδών που θυμίζουν μανταρίνι και πορτοκάλι με έντονα ξινό υπόβαθρο σερμπέτι. Προσοχή κατά τους χειρισμούς τριμαρίσματος, καθώς τα άνθη είναι πολύ κολλώδη λόγω των ιδιαιτέρως υψηλών επιπέδων ρητίνης.

Επήρεια καπνίσματος

Μόλις δοκιμάσεις το Orange Sherbet Auto, θα νιώσεις την κυριαρχία και την ένταση της Sativa, η οποία θα σε “ταξιδεύει” για αρκετές ώρες. Έχει απολύτως λαχταριστή πολυσύνθετη γεύση και δημιουργεί μια επήρεια που μπορεί να χαρακτηριστεί ως ανεβαστική, συναρπαστική, βαθιά δημιουργική, και παρακινητική. Η συγκεκριμένη υβριδική ποικιλία κάνναβης αποτελεί την τέλεια επιλογή για κοινωνικές συνευρέσεις, dinner parties, χαλαρές μέρες στην παραλία, πολύωρη πεζοπορία, όταν χρειάζεται να κάνεις πολλά ή απλά όταν ακούς μουσική, παίζεις games, ή διαβάζεις.

Εμφάνιση φυτού

Είναι ένα από τα υψηλότερα υβριδικά δενδρύλλια κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας και μπορεί να φτάσει σε ύψος 110-150εκ. Είναι καταλληλότερη για όσους καλλιεργητές μπορούν να διαθέσουν άφθονο χώρο για καλλιέργεια κάνναβης. Χάρις στη Sativa κληρονομιά της, αυτή η φανταστική “κυρία” μπορεί να αναπτύξει γρήγορα μεγάλα μεσογονάτια διαστήματα και θαμνώδη εμφάνιση. Η εκτιμώμενη απόδοση παραγωγής (yield) φτάνει έως 500-600g/m2, επομένως συνιστούμε την υποστήριξη των κλαδιών του δενδρυλλίου κατά τη φάση της ανθοφορίας. Αποτελεί έναν καταπληκτικό παραγωγό με εξαιρετικά ρητινώδη άνθη. Μπορεί να αναπτυχθεί καλά σε όλα τα κλίματα, κυρίως όμως σε θερμό κλίμα. Να σημειωθεί πως αυτά τα υβριδικά δενδρύλλια κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας παράγουν μεγάλου μεγέθους άνθη, πλούσια σε ρητίνη, η οποία ρητίνη μπορεί να καλύψει ακόμα και τα περιβάλλοντα φύλλα, και είναι σίγουρο ότι θα τα λατρέψουν οι hash παραγωγοί.

Tips καλλιέργειας

Συνιστούμε την εφαρμογή τεχνικών όπως L.S.T, σε αυτά τα υβριδικά δενδρύλλια κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας, καθώς αυτό θα ανοίξει τον θόλο (canopy) και θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τις αποδόσεις παραγωγής. Εάν προσθέσεις και πασσαλάκια από μπαμπού για υποστήριξη, αυτά θα βοηθήσουν το φυτό και τα κλαδιά του να αντέξουν το μεγάλο βάρος των μπουμπουκιών κατά τη φάση της ανθοφορίας. Οι καλλιεργητές εσωτερικού χώρου με περιορισμένο χώρο, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα όσον αφορά τον έλεγχο του τελικού ύψους του δενδρυλλίου. Γι’ αυτόν τον λόγο, συνιστούμε το δέσιμο των φυτών προς τα κάτω. Χάρις στη μεγάλη παραγωγή ρητίνης τόσο στα άνθη όσο και στα φύλλα, αυτά τα υβριδικά δενδρύλλια κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας αποτελούν άριστη επιλογή για καλλιεργητές που επιθυμούν να παράξουν water hash, dry sift, εκχυλίσματα και συμπυκνώματα κάνναβης. Συμβουλεύουμε να έχεις τους κάδους τριμαρίσματος (trim bins) έτοιμους κατά τη διάρκεια συγκομιδής αυτής της σπέσιαλ ποικιλίας κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας.

Γεύση

Η γεύση της φούντας μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα λαχαριστό κοκτέιλ αποτελούμενο από φρέσκο χυμό πορτοκάλι και γλυκόξινο σερμπέτι μανταρίνι. Μια έντονη, ξεχωριστή, καθαρή γεύση που συνδυάζεται φανταστικά με τη νοητική ευφορία, ενώ αφήνει μια δυνατή φρουτώδη κρεμέ επίγευση που θυμίζει smoothie φρούτων.

Λεπτομέρειες προϊόντος
82-1896-x4574

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Sativa
Τύπος φυτού
Αυτόματης άνθισης
Χρόνος άνθισης
63 - 70 ημέρες απο σπόρι
THC %
24%

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος