Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Mimosa Cake (FastBuds)

Η Παγκοσμίως Διάσημη Λαχταριστή Mimosa Τώρα σε Auto Έκδοση!

  • Χώρος: Εσωτερικά/ Εξωτερικά
  • Φύλο: Θηλυκοποιημένο
  • Γονίδια: Sativa 45%/Indica 55%
  • Γενετική: Mimosa Cake Auto
  • Ανθοφορία: 9 εβδομάδες
  • Συγκομιδή: Εσωτ. Χώροoς 450 – 550 g/m2 / Υπαίθρια 60 – 160 g/φυτό
  • Ύψος: 110 – 130 cm
  • THC: εως 24%
  • CBD: < 1%
  • Αυτόματη Ανθοφορία: Ναι
  • Γεύση: Λεμόνι, Γήινη, Λουλούδια
  • Μέγεθος: XL

17,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
82-1913-x4642
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο1
Περιγραφή

Θρυλικά άνθη. Ένα αξιοσημείωτο προφίλ τερπενίων για εξαιρετικά εκχυλίσματα. Εντυπωσιακό 24% THC! Εξαιρετικός συνδυασμός δυο θρυλικών στελεχών.

Τρομερά φρουτώδες. Λαχταριστά φρουτώδη τερπένια που θα λατρέψουν οι γευστικοί σου κάλυκες! Α’ Ποιότητας φυτού αυτόματης ανθοφορίας. Εντυπωσιακή γενετική κάνει το φυτό να φτάνει σε ύψος τα 130εκ με εκτιμώμενη απόδοση παραγωγής (yield) 550g/m2 σε 63 μέρες.

Τέλεια ισορροπία. Κάνει καλό κεφάλι, κατάλληλο για χρήση μέρα και νύχτα. Είναι ένα υβρίδιο κάνναβης, όπου κυριαρχεί η Sativa, γρήγορης ανθοφορίας και με μεγάλες αποδόσεις παραγωγής. Μπορεί να αναπτύξει φυτό με ύψος κοντά στα 130εκ και με εκτιμώμενη απόδοση παραγωγής (yield) έως 550g/m2 με εξαιρετικά ρητινώδη άνθη σε 63 μέρες. Είναι μια ποικιλία με δυνατό και καλά καθορισμένο άρωμα που συνοδεύεται από εξαιρετική γλυκύτητα και γήινες γευστικές νότες. Χάρις στο τεράστιο επίπεδο THC 24% , κάνει δυνατό κεφάλι με ελαφριά, ωστόσο απολαυστική, σωματική χαλάρωση. Εξαιρετική επήρεια καπνίσματος ημέρα και νύχτα. Είναι μια ποικιλία που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στις καθημερινές δυσκολίες, χωρίς ένταση σε ευφορία ή κόπωση.

Περιγραφή άνθους

Το συγκεκριμένο φυτό κάνναβης αναπτύσσει άνθη που φτάνουν σε μέγεθος μπαλάκι του πινγκ πονγκ, έχουν κυρίως ανοιχτό πράσινο χρώμα με σκουροπράσινες αποχρώσεις και ορισμένες φορές ροζ ανταύγειες, προσδίδοντας στα άνθη μια σχεδόν υπνωτική εμφάνιση. Η γεύση είναι γλυκιά και θυμίζει φρουτώδες κοκτέιλ, ενώ το άρωμα είναι έντονο με γήινες νότες. Χάρις στην τεράστια παραγωγή τριχιδίων, φαίνεται πως τριχίδια αναπτύσσονται πάνω σε άλλα τριχίδια, κάνοντας τα άνθη σχεδόν αφράτα και κολλώδη, ένα look που επιζητά ο κάθε εμπορικός καλλιεργητής.

Επήρεια καπνίσματος

Το Mimosa Cake Auto είναι ένα υβρίδιο κάνναβης όπου κυριαρχεί η Sativa. Χάρις στο χειροποίητο προφίλ τερπενίων, η ευφορική επήρεια της Sativa συνδυάζεται αρμονικά και όμορφα με την επήρεια από Indica. Έτσι, είναι μια ποικιλία που ενδείκνυται για χρήση τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα. Εάν καπνίσεις μεγάλη ποσότητα, είναι πιθανό να νιώσεις ακόμα μεγαλύτερη σωματική χαλάρωση, να αποκτήσεις μεγάλη τάση για πολυλογία, ενώ είναι και πολύ πιθανό να σε πιάσουν και λιγούρες, γνωστές ως munchies! Οπότε, προσοχή! Ωστόσο, εάν κάνεις χρήση με μέτρο, θα νιώσεις μια γλυκιά σωματική ευφορία, τα νεύρα σου θα ηρεμήσουν, ενώ θα αποκτήσεις και μεγαλύτερο κίνητρο, όλα αυτά συνδυαστικά με μια ευχάριστη και χαλαρωτική νοητική κατάσταση μαζί με εξαιρετικά καλή δυνατότητα συγκέντρωσης.

Εμφάνιση φυτού

Η συγκεκριμένη ποικιλία αναπτύσσεται σε ένα ψηλό φυτό κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας που μπορεί να φτάσει σε ύψος ακόμα και τα 130εκ. Ο κύριος κορμός είναι γεμάτος από παράπλευρα κλαδιά που αναπτύσσονται προς τα πάνω και φτάνουν σε διαφορετικά μήκη. Η δομή του δενδρυλλίου μοιάζει πολύ με αυτή του πεύκου. Μπορείς να περιμένεις το φυτό να γίνει θαμνώδες με σχετικά μικρά παλαμοειδή φύλλα και μακριά κλαδιά πάνω στα οποία θα αναπτυχθούν πολλά σημεία ανθοφορίας, τα οποία θα “πλημμυρίσουν” με εξαιρετικά πυκνά άνθη.Η εκτιμώμενη απόδοση παραγωγής (yield) μπορεί να φτάσει έως 550g/m2 κάνοντας το συγκεκριμένο φυτό κάνναβης ένα εξαιρετικό φυτό αυτόματης ανθοφορίας για όλους τους τύπους καλλιεργητών που επιθυμούν να καλλιεργούν δενδρύλλια κάνναβης με εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις παραγωγής, τα οποία να μην απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα ή εξτρά κόπο.

Γεύση

Αυτή η ποικιλία προσφέρει ένα φρέσκο και λαχταριστό μείγμα τερπενίων που έχει γεύση παρόμοια με αυτή ενός τροπικού κοκτέιλ. Είναι ουσιαστικά ένα γλυκό μείγμα τερπενίων με δυνατό λεμονώδες υπόβαθρο με γεύση παρόμοια με το άρωμα. Θα απολαύσεις μια ισχυρή γήινη και συνάμα γλυκιά λουλουδάτη γεύση κατά τη διάρκεια της εισπνοής η οποία σταδιακά θα μετατραπεί σε μια πιο φρουτώδη και σχεδόν τροπική γεύση με νότες από άγρια μούρα και μια διακριτική δόση ξινού, κατά την εκπνοή.Αδιαμφισβήτητα είναι ένα auto στέλεχος κάνναβης που θα σου χαρίσει λαχταριστή εμπειρία καπνίσματος, ένα πραγματικό must-try για όσους λατρεύουν τα φρουτώδη τερπένια, αλλά και για όσους ψάχνουν τα καλύτερα τερπένια για εξαγωγές και εκχυλίσματα.

Λεπτομέρειες προϊόντος
82-1913-x4642

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Sativa
Τύπος φυτού
Αυτόματης άνθισης
Χρόνος άνθισης
63 ημέρες απο σπόρι
THC %
24%

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος