Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Bruce Banner (FastBuds)

Μια Τρομερή Μέγα-Παραγωγική Μηχανή που Κτυπάει Δυνατά!

  • Χώρος: Εσωτερικά/ Εξωτερικά
  • Φύλο: Θηλυκοποιημένο
  • Γονίδια: Sativa 65%/Indica 35%
  • Γενετική: Bruce Banner Auto
  • Ανθοφορία: 9 εβδομάδες
  • Συγκομιδή: Εσωτ. Χώρος 450 – 600 g/m2 / Υπαίθρια 50 – 200 g/φυτό
  • Ύψος: 110 – 150 cm
  • THC: εως 25%
  • CBD: < 1%
  • Αυτόματη Ανθοφορία: Ναι
  • Γεύση: Μούρα, Γλυκιά, Ντίζελ
  • Μέγεθος: XXL

Κάνει κεφάλι με τρομερή ορμή! Με τεράστιο ποσοστό 25% THC, είναι μία ποικιλία που χτυπάει δυνατά, ακόμα και τους πιο έμπειρους.Πραγματικό τερατάκι σε μέγεθος! Ένα πελώριο auto δενδρύλλιο κάνναβης που μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 150εκ με εξίσου μεγάλη απόδοση παραγωγής.Τέλειο για hash παραγωγούς. Παράγει εντυπωσιακές ποσότητες ρητίνης, φανταστική επιλογή για εμπορικούς εξαγωγείς εκχυλισμάτων και παραγωγούς hash. Εξαιρετικό για χαλάρωση. Απελευθερώνει 100% από το καθημερινό στρες, ακόμα και στις πιο απαιτητικές και δύσκολες ημέρες

17,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
82-1917-x4658
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο4
Περιγραφή

Είναι μία παραγωγική ποικιλία με εκτιμώμενη απόδοση παραγωγής έως 600g/m2 και έντονη παραγωγή τριχιδίων (trichome) που “πλημμυρίζουν” τα άνθη. Είναι ένα όμορφο υβρίδιο με ελαφριά Sativa κυριαρχία και εντυπωσιακό ποσοστό 25% THC που θα σου δημιουργήσει ενθαρρυντικά, ήρεμα και stress-free vibes για ώρες. Είναι μια κορυφαία ποικιλία. Τα συγκεκριμένα δενδρύλλια κάνναβης φτάνουν σε ύψος 110-150εκ με 10-11 εβδομάδες από σπορά μέχρι συγκομιδή. Αναπτύσει πολλαπλά σημεία ανθοφορίας με πολλά ανοιχτοπράσινα άνθη. Ξεχωρίζει με το πλούσιο μείγμα τερπενίων με γλυκές νότες και γευστικό υπόβαθρο που θυμίζει μούρα και diesel. Τέλεια επιλογή για εξαγωγές και εκχυλίσεις, αφήνει μια λαχταριστή γεύση στο στόμα.

Περιγραφή άνθους

Μπορείς να περιμένεις πολλές στοίβες από ανοιχτοπράσινα άνθη με ογκώδεις κάλυκες με σκούρα καφέ τριχίδια παντού και λίγα φύλλα πράσινου (lime) χρώματος να βγαίνουν από’ αυτά. Αυτή η ποικιλία κάνναβης ξεχωρίζει χάρις στα εντυπωσιακά επίπεδα παραγωγής ρητίνης που δημιουργεί ένα τόσο παχύ στρώμα που κάνει τα άνθη (μπουμπούκια) να φαίνονται λες και είναι τελείως άσπρα.Είναι μία καταπληκτική ποικιλία κάνναβης που θα συναρπάσει όσους αναζητούν εξαιρετικά αρώματα, καθώς εκλύει απαλά όμως διαπεραστικά αρώματα που θυμίζουν φρέσκα μούρα του δάσους αναμειγμένα με τερπένια diesel και μια νότα γλυκύτητας που θα εκπλήξει ευχάριστα ακόμα και τους πιο έμπειρους “κυνηγούς” τερπενίων.

Επήρεια καπνίσματος

Η τέλεια επήρεια για όσους επιθυμούν να σταματήσουν να υπεραναλύουν ακόμα και τα απλούστερα προβλήματα ή αδυνατούν να συγκεντρωθούν ή να διεκπεραιώσουν αυτά που πρέπει να κάνουν ή που υποφέρουν γενικότερα από στρες. Μετά την πρώτη εισπνοή, θα νιώσεις άμεσα μια σαφώς πιο χαρούμενη νοητική κατάσταση, ακόμα και αν ήδη νιώθεις χαρά, ενώ θα σε κυριεύσει ένα ανακουφιστικό αίσθημα χαλάρωσης που θα διαρκέσει για ώρες, ενώ παράλληλα θα τονωθούν τα επίπεδα δημιουργικότητας. Ιδανική επιλογή για την καταπολέμηση του άγχους, των πόνων, της αρνητικότητας, και της αναβλητικότητας που μπορεί να πηγάζει απ’ όλα αυτά.

Εμφάνιση φυτού

Το Bruce Banner Auto αναπτύσσεται σε ένα ψηλό και θαμνώδες δενδρύλλιο κάνναβης, με λεπτά και σχετικά μεγάλα παλαμοειδή φύλλα, τα οποία ξεπηδούν κυριολεκτικά από παντού. Ο κύριος κορμός μαζί με τις φούντες (cola) μπορεί να φτάσει σε ύψος ακόμα και τα 150εκ με πάρα πολλά πλευρικά κλαδιά. Χάρις στην προσεκτική επιλογή και αναπαραγωγή, αυτή η ποικιλία αναδεικνύει τα καλύτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά και των δύο κόσμων. Είναι γενικά μια κορυφαία ποικιλία κάνναβης με μακριά και ομοιογενή πλευρικά κλαδιά που “φορτώνονται” στην κυριολεξία με άνθη την περίοδο της συγκομιδής. Το συγκεκριμένο δενδρύλλιο κάνναβης έχει συμπαγή δομή καθιστώντας δυνατή την καλλιέργειά του από τον καθένα, παρά το μεγάλο ύψος του.

Γεύση

Το συγκεκριμένο δενδρύλλιο κάνναβης παράγει ένα περίπλοκο προφίλ τερπενίων το οποίο μπορεί να φαίνεται απλό κατά την άλεση της φούντας, όμως, μόλις πάρεις την πρώτη εισπνοή θα σε χτυπήσουν πολλαπλές γεύσεις που μοιάζουν με αυτές μιας πραγματικά gassy ποικιλίας, όμως με λιγότερα τερπένια εσπεριδοειδών και με μια διακριτική γλυκύτητα αναμειγμένη με μια γήινη γεύση φρέσκων μούρων που εξομαλύνει τον καπνό και θα απογειώσει τη γευστική εμπειρία σε άλλο επίπεδο.

Λεπτομέρειες προϊόντος
82-1917-x4658

Χαρακτηριστικά

Είδος
Indica / Sativa
Τύπος φυτού
Αυτόματης άνθισης
Χρόνος άνθισης
70 - 77 ημέρες απο σπόρι
THC %
25%

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος