Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Forbidden Runtz (FastBuds)

Το Διάσημο Runtz Τώρα σε ένα φυτό αυτόματης ανθοφορίας!

  • Χώρος: Εσωτερικά/ Εξωτερικά
  • Φύλο: Θηλυκοποιημένο
  • Γονίδια: Sativa 35%/Indica 65%
  • Γενετική: Forbidden Runtz Auto
  • Ανθοφορία: 9 εβδομάδες
  • Συγκομιδή: Εσωτ. Χώρος 450 – 550 g/m2 / Υπαίθρια 50 – 150 g/φυτό
  • Ύψος: 90 – 130 cm
  • THC: εως 26%
  • CBD: < 1%
  • Αυτόματη Ανθοφορία: Ναι
  • Γεύση: Γήινη, Φρούτα, Γλυκιά
  • Μέγεθος: XXL

Φούντες για Βασιλιάδες. Τεράστιες και πυκνές φούντες για όσους επιζητούν και απολαμβάνουν εμφάνιση από το πάνω ράφι. Εξωπραγματικές αποδόσεις παραγωγής. Εκτιμώμενη απόδοση παραγωγής έως 550g/m2 σε λιγότερο από 65 ημέρες!Ονειρικό στέλεχος για αρχάριους καλλιεργητές. Όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά επιτυχημένης γενετικής χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη φροντίδα ή έξτρα κόπος.Γευστικότατα άνθη. Μια ποικιλία κάνναβης πλούσια σε τερπένια που θα εξιτάρει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καπνιστές.Στα ισχυρότερα όλων των εποχών. Με 26% THC, μπορείς να περιμένεις πολύ high καταστάσεις.

17,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
82-1919-x4666
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών(1)
Αγαπημένο4
Περιγραφή

Ένα υβρίδιο στο οποίο κυριαρχεί η Indica και φτάνει σε ύψος έως 130εκ. Έχει επιλεχθεί και αναπαραχθεί με ιδιαίτερη δεξιοτεχνία ώστε να προσφέρει στους καλλιεργητές όλων των επιπέδων τα premium ποιοτικά χαρακτηριστικά που έκαναν τους “γονείς” του δημοφιλείς στην Καλιφόρνια. Έχει φανταστικές αποδόσεις παραγωγής (high yielder) που φτάνουν έως και 550g/m2 σε λιγότερο από 65 ημέρες. Τέλεια επιλογή για όσους επιζητούν άνθη υψηλής ποιότητας με μεγάλη συγκομιδή σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Η συγκεκριμένη ποικιλία ξεχωρίζει με το πολυσύνθετο πλούσιο μίγμα της από γεύσεις και αρώματα. Χάρις στο εντυπωσιακό 26% THC, προσφέρει υψηλή ψυχική ευφορία που μετατρέπεται αργά σε ισχυρή σωματική χαλάρωση.

Περιγραφή άνθους

Τα άνθη γίνονται πυκνότερα συγκριτικά με τα άλλα υβρίδια όπου επικυριαρχεί ηIndica. Αποκτούν μια μυτερή εμφάνιση που θυμίζει μύτη δόρατος και πρησμένους κάλυκες με λίγες λεπτές τρίχες ανοικτού πορτοκαλί χρώματος, και ένα παχύ στρώμα ρητίνης που καλύπτει τα άνθη και τους προσδίδει ένα ιδιαίτερο λευκο-πράσινο χρώμα. Θα δεις πολλά ζαχαρόφυλλα (sugar leaves) με μεγάλες ποσότητες τριχιδίων (trichomes) που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πολύ καλή αντίληψη για το τι να περιμένεις ακόμα και πριν από τη συγκομιδή. Η συγκεκριμένη ποικιλία κάνναβης “χτυπάει” δυνατά και είναι κατάλληλο ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Επήρεια καπνίσματος

Το Forbidden Runtz Auto προσφέρει μια συνολικά εξισορροπημένη επήρεια. Σε πρώτη φάση προσφέρει υψηλή ψυχική ευφορία που δε θα σε “κολλήσει” στον καναπέ, θα σε “λύσει” και θα σε κάνει να γελάς όσο απολαμβάνεις και τη Sativa κληρονομιά της ποικιλίας. Σε δεύτερη φάση, θα σε “λιώσει” ευχάριστα απομακρύνοντας όλους τους σωματικούς πόνους και τις έγνοιες. Μια θαυμάσια επήρεια, κυρίως εάν επιζητάς μια συνολική ευφορική εμπειρία τόσο solo όσο και με παρέα. Τι καλύτερο από μια τέτοια ευφορική απόλαυση χαλαρώνοντας στον καναπέ με συζητήσεις ή παρακολουθώντας την αγαπημένη σου ταινία στο τέλος μιας κουραστικής και απαιτητικής ημέρας.

Εμφάνιση φυτού

Η συγκεκριμένη ποικιλία αναπτύσσει δενδρύλλια κάνναβης που φτάνουν σε ύψος κατά μέσο όρο τα 130εκ και αποκτούν αρκετά μακριά και χοντρά πλευρικά κλαδιά, τα οποία μπορούν να φτάσουν σε μέγεθος παρόμοιο με το κύριο κορμό με τις κεντρικές συστοιχίες ανθών (cola). Είναι μια πραγματικά θαμνώδης ποικιλία κάνναβης που θα αναδείξει την υβριδική της δύναμη.Η συγκεκριμένη ποικιλία κάνναβης αναπτύσσει μεγάλα φύλλα τύπου βεντάλια με αρκετά λεπτά “δάχτυλα” να ξεπροβάλλουν μέσα από τα μεσογονάτια διαστήματα, όπου θα δεις να αναπτύσσονται στρογγυλοποιημένες φούντες (nugs) που καταλήγουν σε σχήμα οβελίσκου και σε μέγεθος μπάλας του γκολφ. Συγκαταλέγεται στα δενδρύλλια κάνναβης με υψηλές αποδόσεις παραγωγής (high yielders) έως 550g/m2 με κορυφαίας ποιότητας άνθη . Η τέλεια επιλογή για εκχυλιστές που αναζητούν δενδρύλλια κάνναβης με Α’ ποιότητας υψηλή παραγωγή ρητίνης.

Γεύση

Κατά την εισπνοή, αυτη η ποικιλία κάνναβης προσφέρει μια “απαγορευμένη” πολυσύνθετη φρουτώδη γεύση, ένα ασυνήθιστο μίγμα αποτελούμενο από φρουτώδεις και γλυκές νότες και μια διακριτική ιδέα από γήινα τερπένια. Η αίσθηση του καπνού είναι λεία, κρεμώδης, και ευχάριστη. Αργά και σταδιακά, η γεύση του καπνού μετατρέπεται σε μια πιο διακριτή γλυκιά γεύση που θυμίζει ζαχαρωτά (candies) με γευστικές αποχρώσεις εσπεριδοειδών, αφήνοντας στο στόμα μια εξαιρετικά ευχάριστη επίγευση. Εξαιρετική επιλογή για καπνιστές που απολαμβάνουν ποικιλίες με πολυσύνθετους γευστικούς “γρίφους” σε κάθε τζούρα.

Λεπτομέρειες προϊόντος
82-1919-x4666

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Indica
Τύπος φυτού
Αυτόματης άνθισης
Χρόνος άνθισης
65 - 70 ημέρες απο σπόρι
THC %
26%

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος