Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Original Big Bud (FastBuds)

Πολύ μεγάλο bang για τα λεφτά του.

  • Χώρος: Εσωτερικά/ Εξωτερικά
  • Φύλο: Θηλυκοποιημένο
  • Γονίδια: Sativa 30%/Indica 70%
  • Γενετική: Big Bud Auto
  • Ανθοφορία: 8-9 εβδομάδες
  • Συγκομιδή: Εσωτ. Χώρος 400 – 500 g/m2 / Υπαίθρια 50 – 150 g/φυτό
  • Ύψος: 90 – 120 cm
  • THC: εως 23%
  • CBD: < 1%
  • Αυτόματη Ανθοφορία: Ναι
  • Γεύση: Λουλούδια, Φρούτα, Γλυκιά
  • Μέγεθος: XL

Μια νέα έκδοση του κλασικού. Η παλιά κλασική ποικιλία τώρα βελτιωμένη και σε auto έκδοση!Ακριβώς αυτό που υποδηλώνει το όνομά του. Αναμενόμενη απόδοση παραγωγής έως 500g/m2 με super μεγάλα άνθη.Ιδανικό για αρχάριους. Υψηλής ποιότητας άνθη που δεν απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή.Υβρίδιο όπου κυριαρχεί η Indica. Προσφέρει χαλαρωτική ευφορία μαζί με ευχάριστη ζάλη.

11,50 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
82-1920-x4670
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο2
Περιγραφή

Είναι μια ποικιλία που αναπτύσσεται γρήγορα και προσφέρει υψηλή απόδοση παραγωγής (high-yielding) έως 500g/m2 σε 63 μέρες. Φτάνει σε ύψος τα 120εκ. Παρά το μεγάλο ύψος, δε χρειάζεται ειδική φροντίδα πέρα από τη βασική θρέψη. Η συγκεκριμένη ποικιλία είναι πιθανώς μία από τις καλύτερες για τους αρχάριους καλλιεργητές κάνναβης που δεν έχουν εμπειρία στην καλλιέργεια και ψάχνουν μια ποικιλία που να αναπτύσσεται εύκολα, χωρίς να “θυσιάζονται” οι αποδόσεις παραγωγής και η ποιότητα. Το φυτό έχει την τάση να παράγει πάρα πολλά πυκνά σκουροπράσινα άνθη που εκλύουν ένα πολύ ευχάριστο γλυκό άρωμα με φρουτώδεις και λουλουδάτες νότες, αφήνοντας ένα δυνατό γήινο υπόβαθρο που θυμίζει πεύκο.

Περιγραφή άνθους

Το Big Bud Auto προσφέρει ακριβώς αυτό για το οποίο έχει αναπαραχθεί και εξελιχθεί. Μεγάλες, πυκνές και super παχιές φούντες (nugs), τυπικές στίς ποικιλίες όπου κυριαρχεί η Indica, με μακριά σκούρα καφέ τριχίδια να “πλημμυρίζουν” τους πρησμένους μικρούς παπάδες. Αυτή η ποικιλία χαρακτηρίζεται από καλή αναλογία παπάδες-προς-φύλλα. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι τα άνθη θα παραμείνουν μεγάλα μετά το τριμάρισμα. Είναι μια εξαιρετική ποικιλία για αρχάριους καλλιεργητές που επιθυμούν συγκομιδή με premium ποιότητας άνθη χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή κατά την καλλιέργεια.

Επήρεια καπνίσματος

Μετά από μερικές ρουφηξιές, θα βιώσεις μια οικεία ανεβαστική ευφορία που θα σε ταξιδέψει πίσω στη δεκαετία του ‘90. Αυτή η ποικιλία προσφέρει ελαφριά, όμως σαφώς αντιληπτή, ανεβαστική ευφορία συνδυασμένη με ένα αισθητό, όμως ευχάριστο, μούδιασμα του σώματος που οδηγεί σε απόλυτη κατάσταση σωματικής ηρεμίας και χαλάρωσης, ανακουφίζοντας από τυχόν μυικούς πόνους. Μια τέλεια κατάσταση ευφορίας για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση. Η χαλαρωτική επήρεια θα σε κάνει να νιώθεις λες και έχεις ξαπλώσει σε ένα αφράτο λευκό συννεφάκι με κάθε καλή εισπνοή και εκπνοή. Απλά, καλό είναι να θυμάσαι ότι πρόκειται για ένα υβρίδιο όπου κυριαρχεί η Indica, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να το καπνίζεις με μέτρο, καθώς η υπερβολική χρήση μπορεί να σε γειώσει απότομα στον καναπέ στέλνοντάς σε για ραντεβού με τον Μορφέα.

Εμφάνιση φυτού

Χάρις στην εξαιρετική γενετική ανάμειξη και εξέλιξη, αυτή η ποικιλία θα δείξει σε κάθε ευκαιρία το δυναμικό του υβριδικό σθένος και μπορεί να φτάσει σε απόδοση παραγωγής έως και 500g/m2 με premium ποιότητας ανθούς. Αν και μεγάλη σε μέγεθος, αυτή η ποικιλία έχει την τάση να αναπτύσσει μια στιβαρή δομή, με κεντρικό κορμό και πλευρικά κλαδιά που χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερη αντοχή και δύναμη. Παρόλο που φτάνει τα 120εκ σε ύψος, αυτό το υβρίδιο μπορεί να “φορτωθεί” με πολλά άνθη, χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Να σημειωθεί πως ο ψηλός κεντρικός κορμός και τα μακριά πλευρικά κλαδιά αναπτύσσουν πολλαπλά σημεία ανθοφορίας στο πάνω μέρος με, όχι ιδιαιτέρως πολλά, μικρά παλαμοειδή φύλλα.

Γεύση

Θα απολαύσεις μια γεύση που είναι παρόμοια με το άρωμά του, όμως με περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτή η ποικιλία προσφέρει ένα ευχάριστο, γλυκό, φρουτώδες, και λουλουδάτο mix από τερπένια με νότες από skunk mix κατά την εισπνοή. Κατά την εκπνοή, θα απολαύσεις ένα πιο γήινο υπόβαθρο όπου υπερισχύει το πεύκο, όμως με τις γλυκές, λουλουδάτες και φρουτώδεις κύριες γεύσεις να παραμένουν παρούσες και δυνατές.

Λεπτομέρειες προϊόντος
82-1920-x4670

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Indica
Τύπος φυτού
Αυτόματης άνθισης
Χρόνος άνθισης
56 - 63 ημέρες απο σπόρι
THC %
23%

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος