Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Original Trainwreck (FastBuds)

Για γρήγορη και δυνατή ανεβαστική διάθεση.

  • Χώρος: Εσωτερικά/ Εξωτερικά
  • Φύλο: Θηλυκοποιημένο
  • Γονίδια: Sativa 55%/Indica 45%
  • Γενετική: Trainwreck Auto
  • Ανθοφορία: 8-9 εβδομάδες
  • Συγκομιδή: Εσωτ. Χώρος 350– 550g/m2 / Υπαίθρια 60 – 150 g/φυτό
  • Ύψος: 70 – 120 cm
  • THC: εως 22%
  • CBD: < 1%
  • Αυτόματη Ανθοφορία: Ναι
  • Γεύση: Λεμόνι, Πεύκο, Πικάντικη, Γλυκιά
  • Μέγεθος: XL

Χτυπά με δύναμη αμαξοστοιχίας. Με δυνατή ανεβαστική επήρεια που θα σε κάνει να αισθάνεσαι υπέροχα όλη μέρα.Εξαιρετικές αποδόσεις παραγωγής. Αυτή η ποικιλία φτάνει έως 120εκ ύψος και έχει αναμενόμενη απόδοση παραγωγής 550g/m2 σε μόλις 63 ημέρες!Τέλεια ισορροπημένο. Έχει αναπαραχθεί ειδικά ώστε να αναπτύσει τα καλύτερα Indica και Sativa ποιοτικά χαρακτηριστικά.Κατάλληλο για όλους. Έχει εξαιρετικής ποιότητας άνθη. Δε χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ή συντήρηση.Όπως τις παλιές καλές ημέρες. Ένα εξελιγμένο υβρίδιο γρήγορης ανθοφορίας με τελειοποιημένα όλα τα κλασικά χαρακτηριστικά του.

11,50 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
82-1921-x4674
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών(2)
Αγαπημένο0
Περιγραφή

Μια υβριδική ποικιλία γρήγορης ανθοφορίας κατάλληλη για όλους τους τύπους καλλιεργητών. Το φυτό μεγαλώνει εύκολα και χρειάζεται περίπου 9 εβδομάδες από τη σπορά έως τη συγκομιδή. Φτάνει τα 120εκ ύψος και έχει αναμενόμενη απόδοση παραγωγής 550g/m2 χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια ή συντήρηση. ‘Οι φούντες (nugs) αυτής της ποικιλίας “χτυπούν” δυνατά και τραβούν την προσοχή λόγω των γλυκών τερπενίων με αρωματικές νότες πεύκου. Αυτή η ποικιλία θα γίνει μια από τις αγαπημένες σου μόλις βιώσεις την εξαιρετική και πολυσύνθετη επίδραση, η οποία σε πρώτη φάση μπορεί να μη φαίνεται πολύ δυνατή, όμως σύντομα θα νιώσεις να σε “πλημμυρίζει” κάνοντάς σε να “πετάς” στα σύννεφα για ώρες.

Περιγραφή άνθους

Το Trainwreck Auto αναπτύσσει αρκετά παχιά άνθη, πλούσια σε τριχίδια ανοιχτού κιτρινο-πορτοκαλί χρώματος που “αγκαλιάζουν” τους μεσαίου μεγέθους κάλυκες και δημιουργούν μια όμορφη χρωματική αντίθεση με τις ανοιχτοπράσινες φούντες (nugs). Το φυτό έχει τη τάση να παράγει πυκνά άνθη που αναπτύσσονται στοιβαγμένα και από μακριά φαίνονται όλα μαζί ως μια τεράστια φούντα σε κάθε κλαδί. Η παραγωγή των τριχιδίων είναι εντυπωσιακή, όπως εντυπωσιακά είναι και τα γλυκά άνθη μέσα από τα οποία ξεπηδάνε μερικά πολύχρωμα φυλλαράκια. Εάν αγγίξεις τα άνθη, τα δάχτυλά σου θα γεμίσουν ρητίνη. Μόλις αρχίσεις την άλεση, θα σε συνεπάρει ευχάριστα το πολυσύνθετο δυνατό άρωμα με νότες λεμονιού και πεύκου με διακριτικές ξινές αρωματικές αποχρώσεις και πικαντικό υπόβαθρο.

Επήρεια καπνίσματος

Μετά από μερικές ρουφηξιές, θα νιώσεις μια πραγματικά χαλαρωτική και συνάμα διεγερτική ευφορία που θα σε βοηθήσει να νιώθεις καλά με όλους και όλα. Η ανεβαστική επήρεια διαρκεί πολύ και προάγει μια πολύ ήρεμη και επικεντρωμένη διανοητική κατάσταση. Η τέλεια επιλογή εάν επιθυμείς να χαλαρώσεις από το άγχος και το στρες της καθημερινότητας. Η παρακινητική επήρεια σταδιακά θα μετατραπεί σε μια πιο τύπου Indica ευφορία που θα χαλαρώσει σε βάθος τους μύες σου και θα σε απαλλάξει γλυκά από τους σωματικούς πόνους, χωρίς να σε ναρκώσει πολύ. Εξαιρετικό για όσους επιθυμούν να παραμείνουν σε εγρήγορση το πρωί και έχουν την ανάγκη χαλάρωσης όταν τελειώσουν τη δουλειά τους ή το δύσκολο πρόγραμμά τους.

Εμφάνιση φυτού

Συγκαταλέγεται στα ψηλότερα φυτά του είδους. Το συγκεκριμένο φυτό αυτόματης ανθοφορίας μπορεί να φτάσει σε ύψος ακόμα και τα 120εκ. Γίνεται αρκετά συμπαγές και θαμνώδες. Αναπτύσσει πολλά παλαμοειδή σκουροπράσινα φύλλα και μερικά πλευρικά κλαδιά που μπορούν να φτάσουν το ύψος του κεντρικού κορμού (cola). Χάρις στη Sativa κληρονομιά της, αυτή η ποικιλία εκτός από το μεγάλο ύψος της ξεχωρίζει και για την υψηλή παραγωγικότητά της. Συγκεκριμένα, η αναμενόμενη απόδοση παραγωγής (yield) κυμαίνεται μεταξύ 350-500g/m2, κάνοντας αυτήν την ποικιλία εξαιρετική επιλογή για όσους καλλιεργητές κάνναβης ψάχνουν για εξελιγμένα υβρίδια της κλασικής ποικιλίας, τα οποία να παρουσιάζουν γρήγορη ανθοφορία και να χρειάζονται ελάχιστη προσοχή και συντήρηση.

Γεύση

Αυτή η ποικιλία προσφέρει ένα μοναδικό και πολυσύνθετο γευστικό μείγμα όπου κυριαρχούν τα αρώματα γλυκού λεμονιού και πεύκου κατά τη φάση της εισπνοής, ενώ κατά τη φάση της εκπνοής το γευστικό προφίλ αλλάζει σε πιο πιπεράτες και πικάντικες γευστικές νότες. Ουσιαστικά, η συγκεκριμένη ποικιλία ξεχωρίζει με το δυνατό προφίλ τερπενίων που θα κάνουν πιο smooth τον καπνό εμπλουτίζοντας τους γευστικούς κάλυκες με λαχταριστές γλυκόπικρες εντάσεις προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία απόλαυσης όπου ο χρόνος παύει να έχει σημασία.

Λεπτομέρειες προϊόντος
82-1921-x4674

Χαρακτηριστικά

Είδος
Indica / Sativa
Τύπος φυτού
Αυτόματης άνθισης
Χρόνος άνθισης
63 ημέρες απο σπόρι
THC %
22%

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος