Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Strawberry Gorilla (FastBuds)

Γλυκό σαν Mούρα, Ισχυρό σα Γορίλας.

  • Γενετικά: Strawberry Gorilla
  • Είδος: Indica/Sativa
  • Τύπος φυτού: Αυτόματης άνθισης
  • Χρόνος άνθισης: 10 εβδομάδες
  • THC %: 27%
  • CBD%: Χαμηλό
  • Απόδοση εσωτερικά: 450 – 600 gr/m2
  • Απόδοση εξωτερικά: 60 – 300 γρ/φυτό
  • Ύψος: 90 – 150 εκ
  • Γεύση: Φράουλα, Φρούτα, Γλυκιά, Πεύκο

Η εξαιρετική γενετική μας επιλογή γεννά το θαυμάσιο Strawberry Gorilla Auto, ένα θεαματικό υβρίδιο γνωστό για την υψηλή απόδοση παραγωγής (yields) έως και 600gr/m2, σε μόλις 70 ημέρες. Αυτή η ποικιλία είναι εύκολα διαχειρίσιμη. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα δενδρύλλια μπορούν να φτάσουν σε ύψος ακόμα και τα 150 εκατοστά, οπότε συνιστάται για πιο έμπειρους καλλιεργητές, καθώς ένα τεράστιο δενδρύλλιο μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστούν αρχάριοι. Να σημειωθεί ότι αυτή η συνολικά ισορροπημένη υβριδική ποικιλία με το εξαιρετικό 27% THC παράγει μια πικάντικη γεύση πλούσια σε τερπένια, που θυμίζουν συνδυασμό από μούρα και ντίζελ, ικανά να εξιτάρουν κάθε γευστικό κάλυκα. Επίσης, η επήρεια από το συγκεκριμένο υβριδικό στέλεχος μπορεί να προσφέρει ανακούφιση από μυϊκούς πόνους, ενώ παράλληλα χαρίζει ένα τεράστιο χαμόγελο. Η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα autoflower για χρήση μέρα και νύχτα.

17,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
82-2048-1
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών(2)
Αγαπημένο4
Περιγραφή

Περιγραφή άνθους

Οι παπάδες της Strawberry Gorilla Auto είναι εξαιρετικά frosty, ένα πραγματικό έργο τέχνης. Αυτή η ποικιλία παράγει έντονα πράσινους ζουμερούς παπάδες με  πορτοκαλί τριχίδια που δίνουν μια όψη χνουδωτή με χρυσαφένιες αποχρώσεις στα μεγάλα σαν φτυάρι άκρα της. Το  άρωμα της θυμίζει γλειφιτζούρι φράουλα, το οποίο δυναμώνει όσο μεγαλώνουν οι παπάδες. Αυτό που πρέπει να περιμένετε είναι άνθη είναι πλούσια σε τερπένια και με μεγάλες ποσότητες ρητίνης.

Επήρεια καπνίσματος

Με έως και 27% THC, αυτή η ποικιλία αυτόματης άνθισης προσφέρει μια ισχυρή υβριδική ευφορία (high). Οι επιδράσεις του Strawberry Gorilla Auto ξεκινούν στο κεφάλι ως ένα έντονο αίσθημα ευτυχίας που ενισχύει τη δημιουργικότητα, το οποίο σταδιακά μεταμορφώνεται σε ένα "ταξίδι" βαθιά μέσα στις σκέψεις.
Μετά από μερικά λεπτά, η ισχυρή επίδραση μεταφέρεται σιγά-σιγά στο υπόλοιπο σώμα και "καθηλώνει" γλυκά, αφήνοντας το μυαλό και το σώμα σε βαθιά χαλαρωτική κατάσταση. Είναι μια ποικιλία για χρήση όλη μέρα, ιδανική για όσους επιθυμούν το καλύτερο και από τους δύο κόσμους. "Χτυπάει" σαν ένα ισχυρό παλλόμενο κύμα σε μυαλό και σώμα, χωρίς όμως η επήρεια να είναι πολύ ναρκωτική. Σε γενικές γραμμές, είναι μια εξαιρετική ποικιλία που μπορεί να θεραπεύσει τον μυϊκό πόνο και την απώλεια όρεξης, ενώ παράλληλα ανοίγει το μυαλό καλλιτεχνικά.

Εμφάνιση φυτού

Μπορείς να περιμένεις εξαιρετικά ζωηρά φυτά με χοντρά μπουμπούκια επικαλυμμένα με ρητίνη. Το Strawberry Gorilla Auto αναπτύσσει μεσαίου μεγέθους φύλλα βεντάλιας και μια τυπική δομή χριστουγεννιάτικου δέντρου, με ψηλό κύριο κορμό και πολλά μακριά πλευρικά κλαδιά που μπορούν να σηκώσουν χωρίς πρόβλημα τα τεράστια άνθη του. Χάρη στην εξαιρετική γενετική επιλογή, τα άνθη παράγουν πολύ μικρά sugar leaves, καθιστώντας το trimming μια απλή διαδικασία, ενώ παράλληλα αφήνουν τη ρητίνη να αναπτυχθεί εκεί που πραγματικά έχει σημασία: στα μπουμπούκια.

Γεύση

Φράουλες με "γκάζια" πάνε την εμπειρία σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Οι γεύσεις του Strawberry Gorilla Auto είναι ιντριγκαδόρικες και πολύπλοκες. Η συγκεκριμένη ποικιλία παράγει τριχώματα πλούσια σε τερπένια. Κατά την εισπνοή, επικρατεί ένα περίπλοκο άρωμα από γκάζι και φράουλα που θυμίζει ένα λαχταριστό κοκτέιλ τροπικών φρούτων με έντονο υπόβαθρο από πεύκο. Κατά την εκπνοή, οι τροπικές γεύσεις αποκαλύπτουν μια πιο κυρίαρχη γεύση από κόκκινα φρούτα, η οποία κυμαίνεται από φράουλα μέχρι κράνμπερι και γκουάβα, με ένα λεπτό φόντο που μοιάζει με καύσιμο και νότες skunk και εσπεριδοειδή. Γενικά, η πλούσια γεύση "πλημμυρίζει" στόμα και λαιμό.

Λεπτομέρειες προϊόντος
82-2048-1

Χαρακτηριστικά

Είδος
Indica / Sativa
Τύπος φυτού
Αυτόματης άνθισης
Χρόνος άνθισης
10 εβδομάδες
THC %
27%
CBD%
Χαμηλό

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος