Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Gorilla Zkittlez (FastBuds)

Εξαιρετικά γλυκό, εξαιρετικά ισχυρό.

  • Γενετικά: Gorilla Zkittlez
  • Είδος: κυριαρχεί Indica
  • Τύπος φυτού: Αυτόματης άνθισης
  • Χρόνος άνθισης: 9 εβδομάδες
  • THC %: 25%
  • CBD%: Χαμηλό
  • Απόδοση εσωτερικά: 450 – 550 gr/m2
  • Απόδοση εξωτερικά: 50 – 200 γρ/φυτό
  • Ύψος: 70 – 110 εκ
  • Γεύση: Φρούτα, Πικάντικη, Ξύλο

Δοκίμασε πραγματική ισχύ με το εξαιρετικό Gorilla Zkittlez Auto. Αυτό το γενετικό αριστούργημα είναι η τέλεια επιλογή για τους μανιώδεις καταναλωτές που αναζητούν επήρεια μακράς διάρκειας. Πρόκειται για ένα new-school υβρίδιο, το οποίο ξεχωρίζει με ένα συναρπαστικό προφίλ τερπενίων με old-school γεύσεις συνδυασμένες με ένα μοντέρνο twist που θυμίζει λαχταριστή καραμέλα με εξωτικά φρούτα. Προσφέρει όλο το φάσμα επήρειας. Ξεκινάει με ανάλαφρο "κεφάλι" που ενισχύει τη δημιουργικότητα και μετατρέπεται σταδιακά σε μακράς διάρκειας βαθιά σωματική χαλαρωτική επήρεια. Με έως και 25% THC, αυτό το υβρίδιο, όπου κυριαρχεί η Indica, αποδίδει έως και 550gr/m2 από εξαιρετικά ρητινώδη μπουμπούκια, σε μόλις 65 ημέρες. Η τέλεια επιλογή για εκχυλιστές και παραγωγούς χασίς που αναζητούν τα πιο "επιθετικά" auto στελέχη στην παραγωγή τριχωμάτων (trichomes).

17,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
82-2049-1
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο1
Περιγραφή

Περιγραφή άνθους

Απολύτως εκπληκτικοί παπάδες. Τα άνθη του Gorilla Zkittlez Auto παράγουν όμορφες σκουροπράσινες μοβ αποχρώσεις με μακριές και λεπτές πορτοκαλί τρίχες και τόση ρητίνη που τα κάνει κατάλευκα και γυαλιστερά όταν πλησιάζει η ώρα της συγκομιδής. Τα τεράστια άνθη φτάνουν σε μέγεθος μπαλάκι του τένις. Αναδύουν μια έντονη γήινη μυρωδιά με εντάσεις λεμονιού και φλούδας πορτοκαλιού που μοιάζουν με γλυκόξινες καραμέλες χόρτου. Η εμπειρία "απογειώνεται" ακόμα περισσότερο καθώς μεγαλώνει και μεστώνει.

Επήρεια καπνίσματος

Αυτή η ποικιλία προσφέρει μια ισχυρή επήρεια που μπορεί να εισχωρήσει κρυφά στο βάθος του εγκεφάλου σου. Καθώς θα εξελίσσεται αργά, θα άρχισεις να "πετάς" ψηλά σε μια σούπερ ευφορική εμπειρία, πριν καλά καλά το καταλάβεις. Η επήρεια του Gorilla Zkittlez Auto ξεκινάει ως μια ωραία χαλάρωση με μια ισχυρή αίσθηση καθαρής ευτυχίας που ενισχύει τη δημιουργικότητα και θα σε κάνει να χαμογελάς με τα πάντα. Το ισχυρό high στο κεφάλι σταδιακά εξασθενεί και δίνει τη θέση του σε μια μακράς διάρκειας μυοχαλαρωτική επίδραση που λειτουργεί εξαιρετικά για τη θεραπεία συμπτωμάτων αϋπνίας και μυϊκών πόνων, \ ενώ παράλληλα μπορεί να ενισχύσει τα κίνητρά σου ώστε να ανταπεξέλθεις πιο ήρεμα στις προκλήσεις μιας πολυάσχολης ημέρας. Είναι μια ποικιλία αυτόματης ανθισης που μπορεί να ικανοποιήσει γενικά τους πάντες.

Εμφάνιση φυτού

Το Gorilla Zkittlez Auto μπορεί να φτάσει σε ύψος μέχρι τα 100 εκατοστά και αναπτύσσει μια όμορφη δομή με εμφανή κυριαρχία της Indica, η οποία είναι εύκολο να φανεί στις ισχυρές διακλαδώσεις, τα πλατιά φύλλα και τη συνολική γεροδεμένη δομή. Χάρη στην κορυφαία γενετική, αυτή η ποικιλία αναπτύσσει πολλές θέσεις ανθοφορίας τέλεια τοποθετημένες σε όλα τα κλαδιά που καταλήγουν με λίγα sugar leaves, τα οποία ξεχωρίζουν με ένα υπέροχο πράσινο, σχεδόν σκούρο μοβ, χρώμα. Με εκτιμώμενη απόδοση (yield) έως και 550gr/m2 σε λιγότερο από 65 ημέρες, είναι η ιδανική ποικιλία για καλλιεργητές που αναζητούν τα ταχύτερα και υψηλότερης απόδοσης autoflowers της αγοράς.

Γεύση

Το Gorilla Zkittlez Auto προσφέρει ένα σύνθετο μείγμα κλασικών και σύγχρονων τερπενίων. Αυτή η ποικιλία αναδεικνύει ένα πικάντικο και ξυλώδες υπόβαθρο που επικαλύπτεται κάτω από τις έντονες γλυκόπικρες γεύσεις. Κατά την εισπνοή, μπορείς να περιμένεις old-school γευστικές αποχρώσεις, οι οποίες όμως αναμειγνύονται με ένα αναζωογονητικό φρουτώδες υπόβαθρο, το οποίο κυμαίνεται από γλυκό πορτοκάλι έως ξινή γεύση λεμονιού. Κατά την εκπνοή, η φρουτώδης γεύση απελευθερώνει την πλήρη δύναμή της, αφήνοντας πίσω την old-school γευστική εμπειρία, ενώ, παράλληλα, εξιτάρει τους γευστικούς κάλυκες με τη συγκλονιστική γεύση καραμέλας με τροπικά φρούτα.

Λεπτομέρειες προϊόντος
82-2049-1

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Indica
Τύπος φυτού
Αυτόματης άνθισης
Χρόνος άνθισης
9 εβδομάδες
THC %
25%
CBD%
Χαμηλό

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος