Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Cherry Cola (FastBuds)

Συγκλονιστικό, Berry Cherry.

  • Γενετικά: Cherry Cola
  • Είδος: Indica/Sativa
  • Τύπος φυτού: Αυτόματης άνθισης
  • Χρόνος άνθισης: 9-10 εβδομάδες
  • THC %: 25%
  • CBD%: Χαμηλό
  • Απόδοση εσωτερικά: 500 – 600 gr/m2
  • Απόδοση εξωτερικά: 50 – 250 γρ/φυτό
  • Ύψος: 90 – 150 εκ
  • Γεύση: Φρούτα, Coke, Κεράσι

Είναι ένα εξαιρετικό υβριδικό autoflower με εξαιρετικά γευστικά τερπένια. Με απίθανο 25% THC, το Cherry Cola Auto είναι ένα ισχυρό autoflower που παράγει ένα σπάνιο άρωμα τροπικών μούρων με ένα γλυκό και ανθρακούχο υπόβαθρο, το οποίο θυμίζει γευστικά cherry cola, μια λαχταριστή γεύση που δε θα συναντήσεις σε άλλα autos. Αυτή η νόστιμη ποικιλία προσφέρει μια ισορροπημένη επήρεια η οποία ξεκινά ως μια χαρούμενη αίσθηση ευεξίας που θα σου επιτρέψει να χαλαρώσεις και να "αποσυνδεθείς", ενώ, παράλληλα, θα σου διατηρεί ένα αίσθημα χαλάρωσης και ανεμελιάς καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Χάρη στην κορυφαία γενετική, το συγκεκριμένο autoflower αναπτύσσεται γρήγορα και μπορεί να φτάσει σε ύψος έως και 150 εκ. Η εκτιμώμενη απόδοση παραγωγής (yield) φτάνει 500 - 600gr/m2, σε λιγότερο από 70 ημέρες. Με εξαιρετικές γεύσεις και εξαιρετικά πυκνά άνθη, είναι η ιδανική ποικιλία για όσους επιθυμούν να επωφεληθούν από όλα τα πλεονεκτήματα των μοντέρνων autoflowers (στελέχη αυτόματης ανθοφορίας).

17,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
82-2051-1
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών(1)
Αγαπημένο2
Περιγραφή

Περιγραφή άνθους

Μπορείς να περιμένεις εξαιρετικά frosty παπάδες με εκπληκτικό άρωμα κεράσι. Το Cherry Cola Auto παράγει πολύ πυκνά ανοιχτοπράσινα άνθη με κηλίδες σε απόχρωση ματζέντα και μακριά σκούρα πορτοκαλί τριχίδια που στο τελείωμά τους έχουν μια γαλαζωπή απόχρωση χάρη στο παχύ στρώμα ρητίνης.
Το μυστηριώδες μείγμα τερπενίων αποκαλύπτει αργά, αλλά σταθερά, τα μυστικά του: μόλις σπάσουν τα άνθη, όλο το δωμάτιο γεμίζει με μια φρουτώδη μυρωδιά ντίζελ. Το ισχυρό άρωμα μετατρέπεται σταδιακά σε λαχταριστό γλυκό άρωμα κεράσι με απερίγραπτο ανθρακούχο φόντο. Σίγουρα η σωστή επιλογή για όσους θέλουν να αποκτήσουν autoflowers πλούσια σε τερπένια και να "απογειώσουν" τις εκχυλίσεις του σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Επήρεια καπνίσματος

Χάρη στην ισορροπημένη γενετική, αυτή η ποικιλία προσφέρει ένα ισχυρό, αλλά ισορροπημένο, "κεφάλι" (high), μια επήρεια που γίνεται αισθητή σχεδόν αμέσως μετά την πρώτη τζούρα. Το Cherry Cola Auto μπορεί να ανυψώσει τη διάθεσή σου, να σε χαλαρώσει, και να "φιλτράρει" αρνητικές και περίπλοκες σκέψεις. Εν τέλει, θα φτάσεις σε μια καθόλα χαρούμενη ψυχική κατάσταση, χωρίς άγχος.
Το αρχικό ευδιάθετο και χαλαρό "κεφάλι" (high) μετατρέπεται σιγά-σιγά σε μια πιο σωματική επίδραση που μπορεί να ανακουφίσει τον μυϊκό πόνο και να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του άγχους και των διατροφικών διαταραχών, χωρίς να σε "βουλιάξει" στον καναπέ. Πρόκειται για μια εξαιρετική ποικιλία με πολύπλευρη επίδραση, ιδανική για όσους θέλουν να ξεκινήσουν σωστά τις πολυάσχολες μέρες τους, χωρίς άγχος, αλλά και να κλείσουν σωστά τις νύχτες τους, καθώς η χαλαρωτική επήρεια βοηθάει να κοιμάσαι σα μωρό.

Εμφάνιση φυτού

Αυτό το φυτό προσφέρει τα καλύτερα των ποικιλιών Indica και Sativa. Το Cherry Cola Auto αναπτύσσεται δυναμικά και πολύ ψηλά, φτάνοντας μέχρι και τα 150 εκατοστά. Αναπτύσσει μια στιβαρή κύρια κόλα με πολλά παχιά πλευρικά κλαδιά γύρω της. Τα συγκεκριμένα auto δενδρύλλια μπορούν να αντέξουν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα την τεράστια εκτιμώμενη συγκομιδή που μπορει να φτάσει έως και τα 600gr/m2.
Αυτή η ποικιλία γίνεται αρκετά θαμνώδης. Αναπτύσσει λεπτά και στενά σκουροπράσινα φύλλα που ξεθωριάζουν σε ένα όμορφο χρωματικό μείγμα σε ροζ και ανοιχτοπράσινες αποχρώσεις. Το φυτό καλύπτεται πλήρως από τριχώματα (trichomes) όταν φτάνει η ώρα της συγκομιδής. Για τους εξαγωγείς και παραγωγούς χασίς, να έχετε έτοιμο το καλαθάκι trimming!

Γεύση

Το Cherry Cola Auto καλύπτει πλήρως το λαιμό με μια συνολική τροπική γεύση με έντονο gassy υπόβαθρο που γίνεται όλο και πιο ισχυρό με κάθε εισπνοή. Με κάθε εκπνοή αυτή η αίσθηση εξαφανίζεται, δίνοντας τη θέση της σε μια ανθρακούχα γεύση με έντονες νότες από κεράσι, φράουλα, και βατόμουρο, που καλύπτουν το στόμα και "πλημμυρίζουν" το δωμάτιο με ένα πλούσιο άρωμα μούρων. Η ιδανική ποικιλία για παραγωγούς χασίς, εξαγωγείς, και λάτρεις των πολυσύνθετων τερπενίων.

Λεπτομέρειες προϊόντος
82-2051-1

Χαρακτηριστικά

Είδος
Indica / Sativa
Τύπος φυτού
Αυτόματης άνθισης
Χρόνος άνθισης
9-10 εβδομάδες
THC %
25%
CBD%
Χαμηλό

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος