Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Apricot Auto (FastBuds)

Δεν έχεις ξανανιώσει τέτοια μαστούρα από φρούτο. Έως 26% THC! Μια ισχυρή Indica ποικιλία που θα σε χαλαρώσει και θα σε στείλει για ύπνο.

  • Γενετικά: Apricot autoflowering
  • Είδος: 80% Indica – 20% Sativa
  • Τύπος φυτού: Αυτόματης άνθισης
  • Χρόνος άνθισης: 9-10 εβδομάδες
  • THC %: 26%
  • CBD%: -
  • Απόδοση εσωτερικά: 450 – 550 gr/m2
  • Απόδοση εξωτερικά: 50 – 170 γρ/φυτό
  • Ύψος: μέχρι 1,2μ
  • Γεύση: βερίκοκο, φρουτώδη, γλυκιά, ξύλο

17,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
82-2348-1
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο1
Περιγραφή

Το Apricot Auto αποτελεί την πλέον εξαιρετική απόδειξη για τις φανταστικές ποιοτικές ιδιότητες που κάνουν τα σύγχρονα στελέχη κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας (autoflowers) να ξεχωρίζουν. Με αποδόσεις που φτάνουν τα 550 g/m2 σε 9-10 εβδομάδες και έως και 26% THC, αυτή η autoflower ποικιλία κάνναβης με Indica κυριαρχία προσφέρει ένα από τα πιο μοναδικά προφίλ τερπενίων που θα βιώσεις ποτέ. Όπως υποδηλώνει και το όνομά της, αυτή η ποικιλία προσφέρει ένα υπέροχο άρωμα φρέσκου ώριμου βερίκοκου που έχει γεύση παρομοίως λαχταριστή με το άρωμά της. Μπορείς να περιμένεις ένα γλυκόξινο υπόβαθρο με λεπτές νύξεις από ξυλώδη και εσπεριδοειδή τερπένια, καθώς και ένα ισχυρό άρωμα που θα σου θυμίσει σπιτική μαρμελάδα βερίκοκο, αλλά με μια ισχυρή ναρκωτική επίδραση Indica. Οι επιδράσεις του Apricot Auto θα ανεβάσουν σχεδόν αμέσως τη διάθεσή σου με μια πλήρως stoney αίσθηση από το κεφάλι μέχρι τα νύχια. Θα βιώσεις μια ειρηνική ευφορία στο κεφάλι που θα διώξει κάθε αρνητική σκέψη και θα την αντικαταστήσει με καθαρή ευτυχία. Όσο η επίδραση θα αρχίσει να γίνεται όλο και πιο δυνατή, η σωματική χαλάρωση θα μετατραπεί σε μια βαθιά ναρκωτική ευφορία που θα σε κολλήσει στον καναπέ και δε θα μπορείς να κουνηθείς για αρκετή ώρα.

Το Apricot Auto παράγει εξαιρετικά πυκνά και συμπαγή μπουμπούκια μεσαίου μεγέθους που κοσμούνται με όλα τα είδη ροζ και μωβ αποχρώσεων. Οι καστανοπορτοκαλί τρίχες συμπληρώνουν όμορφα τα χρώματα, ενώ το ασημόλευκο στρώμα ρητίνης κάνει τα λουλούδια να μοιάζουν σαν να είναι πασπαλισμένα με kief, δίνοντάς τους μια ακαταμάχητη εμφάνιση. Το άνοιγμα των μπουμπουκιών αποκαλύπτει ένα κατεξοχήν φρουτώδες άρωμα βερίκοκου που περιβάλλεται από γλυκές, αλλά διακριτικές νότες ξινών, εσπεριδοειδών και ξυλωδών τερπενίων, οι οποίες θα εντείνονται όσο θα καίγονται τα μπουμπούκια.

Αυτό το autoflower στέλεχος κάνναβης με Indica κυριαρχία θα ανεβάσει τη διάθεσή σου και θα σε βάλει σε μια ειρηνική ψυχική κάτασταση, μπλοκάροντας από τις σκέψεις όλα τα αρνητικά vibes, πριν ένα ισχυρό ηρεμιστικό high καταλάβει ολόκληρο το σώμα. Χάρη στο 26% THC, η ισχυρή επίδραση του Apricot Auto ξεκινά με ένα ισχυρό διεγερτικό high που ανεβάζει τη διάθεση, το οποίο απομακρύνει όλες τις ανησυχίες και "πλημμυρίζει" το μυαλό με χαρούμενες σκέψεις, καθώς μια βαθιά μυοχαλαρωτική επίδραση αρχίζει να εξαπλώνεται σε όλο το σώμα, αποφορτίζοντάς το από εντάσεις. Σύντομα, θα βρεθείς πλήρως "κλειδωμένος/η" στον πλησιέστερο καναπέ ή στο κρεβάτι, μασουλώντας τα αγαπημένα σου σνακ. Πρόκειται για μια ισχυρή ποικιλία κάνναβης με Indica κυριαρχία που θα σε βοηθήσει πραγματικά να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσους/όσες υποφέρουν από μυϊκούς πόνους, αϋπνία, απώλεια όρεξης και χρόνιο στρες.

Το Apricot Auto είναι ένα auto στέλεχος κάνναβης αρκετά εύκολο στην καλλιέργεια και θα δείξει το πλήρες δυναμικό του χωρίς επιπλέον προσπάθεια. Τα δενδρύλλια που αναπτύσσει έχουν συμπαγή δομή, κύρια κόλα με ύψος έως 120 εκατοστά, ενώ πολλά παχιά και εύρωστα πλευρικά κλαδιά φτάνουν σχεδόν στο ίδιο ύψος. Χάρη στην Indica κληρονομιά της, αυτή η ποικιλία κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας αναπτύσσει δενδρύλλια που έχουν μικρό μεσογονάτιο διάστημα με πολλαπλές θέσεις ανθοφορίας. Τα όμορφα μπουμπούκια που ξεπροβάλλουν ξεχωρίζουν με τις όμορφες ροζ και μωβ αποχρώσεις τους και δημιουργούν ελκυστική αντίθεση με τα μεσαίου μεγέθους φύλλα βεντάλιας που ξεθωριάζουν σε ένα όμορφο πράσινο neon χρώμα μέχρι την ώρα της συγκομιδής.

Το Apricot Auto προσφέρει ένα αναζωογονητικό μείγμα από γλυκά, πικάντικα και ξινά τερπένια που θα αφήσει μια υπέροχη φρουτώδη αύρα στον αέρα. Κατά την εισπνοή, μπορείς να περιμένεις μια σούπερ γλυκιά γεύση βερίκοκου αναμεμειγμένη με εσπεριδοειδή και ανεπαίσθητες πινελιές από φρουτώδη τερπένια με υπέροχη γεύση που θα σου θυμίζει τροπικό fruit punch εμπλουτισμένο με χόρτο α' ποιότητας. Κατά την εκπνοή, οι γλυκές και ξινές γεύσεις ανοίγουν, αποκαλύπτοντας πιο πικάντικες, ξυλώδεις και σχεδόν χημικές γεύσεις που είναι εξαιρετικά αναζωογονητικές και θα εμπλουτίσουν περαιτέρω τη λαχταριστή γεύση μαρμελάδα βερίκοκο, κάνοντας αυτήν την ποικιλία κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας πραγματικά να ξεχωρίζει.

Λεπτομέρειες προϊόντος
82-2348-1

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Indica
Τύπος φυτού
Αυτόματης άνθισης
THC %
26%
Από σπόρι σε σοδειά
10 εβδομάδες

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος