Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Sour Jealousy Auto (FastBuds)

Ένα φυτό με Sativa κυριαρχία, μεγάλη παραγωγή THC και υψηλές αποδόσεις!

  • Γενετικά: Sour Jealousy Auto
  • Είδος: 75% Sativa – 25% Indica
  • Τύπος φυτού: Αυτόματης άνθισης
  • Χρόνος άνθισης: 9-10 εβδομάδες
  • THC %: 29%
  • CBD%: -
  • Απόδοση εσωτερικά: 500 – 600 gr/m2
  • Απόδοση εξωτερικά: 60 – 300 γρ/φυτό
  • Ύψος: μέχρι 1,5μ
  • Γεύση: Ντίζελ, Λουλούδια, Γήινη, Ξινή
  • Δράση: εγκεφαλική, συγκέντρωση, δημιουργικό, για όλη τη μέρα

17,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Ημερομηνία Διαθεσιμότητας: 2024-04-15
Κωδικός:
82-2434-1
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο0
Περιγραφή

Το υβριδικό στέλεχος κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας Sour Jealousy Auto στέκεται ψηλά ως ένα γιγάντιο autoflower, καθώς τα υβριδικά δενδρύλλια κάνναβης που αναπτύσσει μπορούν φτάσουν σε ύψος έως και 150 cm, ενώ αποδίδει γενναιόδωρα έως και 600 gr/m2. Με εκπληκτική περιεκτικότητα σε THC 29%, είναι μια απαραίτητη επιλογή για όσους καλλιεργητές κάνναβης αναζητούν τα πιο εύρωστα και ισχυρά autoflowers με Sativa κυριαρχία. Αυτή η επαναστατική υβριδική ποικιλία κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας διαθέτει την αξιοσημείωτη ικανότητα να αναζωογονεί το μυαλό, να πυροδοτεί τη δημιουργικότητα και να εμποτίζει ολόκληρο το σώμα με ένα κύμα θετικότητας, αφήνοντας μια παρατεταμένη αίσθηση αισιοδοξίας. Οι ευφορικές επιδράσεις του συγκεκριμένου υβριδικού autoflower στελέχους κάνναβης συμπληρώνονται από διακριτικά αλλά ευδιάκριτα γήινα και λουλουδάτα τερπένια, συνοδευόμενα από το αλάνθαστο ξινό άρωμα που εξάπτει τον ουρανίσκο και επισφραγίζεται από μια "ψιθυριστή ιδέα" μαύρης τρούφας.

Αυτή η ποικιλία παρουσιάζει σκουροπράσινα μπουμπούκια σε σχήμα ποπ κορν με ζωηρές σκουροπορτοκαλί τρίχες που δημιουργούν μια οπτικά ελκυστική αντίθεση. Διαθέτοντας ένα εντυπωσιακό 29% THC, το υβδρικό στέλεχος κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας Sour Jealousy Auto αναπτύσσει ένα πυκνό, κρεμώδες στρώμα ρητίνης, ενώ συνδυάζει ισχυρές επιδράσεις με ένα εξαίσιο γευστικό προφίλ. Το απολαυστικό πικάντικο άρωμά του συνδυάζεται εξαιρετικά με πικάντικες λεμονάτες νότες, "πλημμυρίζοντας" ολόκληρο το δωμάτιο με αναζωογονητικό άρωμα χυμού λεμονιού και καυσίμου ντίζελ.

Το υβριδικό στέλεχος κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας Sour Jealousy Auto προσφέρει εξαιρετικά ισχυρά και αναζωογονητικά αποτελέσματα, ξεκινώντας με μια ευχάριστη εγκεφαλική έξαρση που προκαλεί ευφορία και ενδυναμώνει τις σκέψεις. Μετά από μερικές τζούρες, η διεγερτική επίδραση γίνεται ακόμη πιο ισχυρή, πυροδοτώντας τους δημιουργικούς "χυμούς", ενώ παράλληλα διατηρεί υψηλά τα επίπεδα ενασχόλησης και συγκέντρωσης. Είτε χρειάζεσαι μια έξτρα ώθηση ενέργειας για να αντιμετωπίσεις μια πολυάσχολη μέρα είτε απλά αναζητάς δημιουργική έμπνευση, το ανεβαστικό high αυτής της υβριδικής ποικιλίας κάνναβης την καθιστά ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της Sativa και για όσους αναζητούν το τέλειο κάπνισμα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Το υβριδικό στέλεχος κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας Sour Jealousy Auto στέκεται ψηλά ως ένας γνήσιος "γίγαντας" με Sativa κυριαρχία, με τα συγκεκριμένα υβριδικά δενδρύλλια κάνναβης να φτάνουν σε ύψος έως και 150 cm. Το συνολικό ανάστημα ενός τέτοιου δενδρυλλίου επιδεικνύει την τυπική μακρόστενη δομή που σχετίζεται με τα στελέχη Sativa και διαθέτει πολλαπλά μακρά πλευρικά κλαδιά τα οποία καταλήγουν σχεδόν εξίσου ψηλά με την κύρια κόλα. Αυτή η ποικιλία παράγει λεπτά, ανοιχτοπράσινα φύλλα βεντάλια, ενώ τα επιμήκη μπουμπούκια αναπτύσσονται στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο, καλύπτοντας πλήρως τα κλαδιά από πάνω προς τα κάτω μέχρι την ώρα της συγκομιδής.

Το υβριδικό στέλεχος κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας Sour Jealousy Auto υπόσχεται ένα μείγμα ξινών και τύπου fuel τερπενίων, με ένα λουλουδάτο και γήινο υπόβαθρο που συμπληρώνεται με νότες μαύρης τρούφας, προσθέτοντας περισσότερο βάθος στο προφίλ τερπενίων που "πλημμυρίζει" το στόμα. Κατά την εισπνοή, μπορείς να αναμένεις μια πικάντικη, ξινή γεύση με μια πινελιά καυσίμου ντίζελ. Κατά την εκπνοή, οι γεύσεις ανοίγουν, αποκαλύπτοντας περισσότερες γήινες και λουλουδένιες γεύσεις που τονίζουν το υπέροχα ξινό, σχεδόν καυστικό προφίλ τερπενίων.

Λεπτομέρειες προϊόντος
82-2434-1

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Sativa
Τύπος φυτού
Αυτόματης άνθισης
Χρόνος άνθισης
9-10 εβδομάδες απο σπόρι
THC %
29%

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος