Mozzarella (G13 Labs)
- Γενετικά: UK Skunk x Afghan
- Χρόνος άνθισης: 60 μέρες
- Απόδοση εσωτερικά: 450+ γρ/τ.μ.
- Απόδοση εξωτερικά: 600+ γρ/φυτό
- Γεύση: γήινη, τυρί
- Επίδραση: χαλαρωτική
Η διασταύρωση του UK Skunk και ενός Afghan οδήγησε σε μία ποικιλία με κυρίαρχο γονότυπο την ίντικα, η οποία θα ικανοποιήσει εύκολα και τους πιο έμπειρους καλλιεργητές. Αυτό το υβρίδιο χαμηλής συντήρησης δίνει απίστευτα αποτελέσματα, δημιουργώντας επιμήκη, μεγάλα και κολλώδη άνθη (εν δυνάμει 1.000 γρ/φυτό ή 500 γρ/μ²).
Η Mozzarella είναι τέλεια για τις βροχερές μέρες του φθινοπώρου, παρέχοντας χαλάρωση και ευχάριστο ύπνο. Η γεύση της είναι γήινη με νότες από τυρί, αλλά η μυρωδιά είναι πραγματικά πολύ έντονη - θα χρειαστεί φίλτρα για να αποφευχθεί να πλημμυρίσει τον τόπο αυτή η βαριά αίσθηση ώριμου τυριού και λιβανιού.