Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

White Strawberries (G13 Labs)

  • Γενετικά: (Strawberry Cough x The White) x Casey Jones
  • Χρόνος άνθισης: 56-63 μέρες
  • Γεύση: γήινη, φράουλα, ντίζελ
  • Επίδραση: ενέργεια, καθηλωτική, σωματική (ανάλογα τον φαινότυπο)
62,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 5 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο0
Περιγραφή

Για να αποκτήσουμε αυτή την εξαιρετική ποικιλία το Strawberry Cough διασταυρώθηκε με το The White. Αυτή η ένωση είναι γνωστή για την εκπληκτική κάλυψη από αδενικά τριχίδια (trichomes) και τη νόστιμη γεύση φράουλας.

Στη συνέχεια διασταυρώθηκε με τη θρυλική ποικιλία Casey Jones για να δημιουργήσει αυτό το νόστιμο και ισχυρό υβρίδιο. Η γεύση της ποικίλλει από την φράουλα, το hash μέχρι και σε γήινες/ντίζελ νότες, οι οποίες κληρονομήθηκαν από την Casey Jones.

Το White Strawberries είναι πολύ δυνατό, αναμειγνύοντας “ηλεκτρικά” ακούσματα, τα οποία θα σας ωθήσουν να θέλετε να βγείτε έξω, αλλά επίσης, υπάρχουν και αυτά που προκύπτουν από τον ίντικα φαινότυπο που θα σας καθηλώσουν.

Μπορείτε να βρείτε δύο κύριους φαινότυπους. Ο πρώτος τεντώνει την πρώτη ή τη δεύτερη εβδομάδα της άνθισης, ενώ ο άλλος παραμένει μικρότερος και δεν τεντώνει τόσο πολύ. Αναμείνετε ότι αυτή η ποικιλία θα τελειώσει σε 8 έως 9 εβδομάδες δίνοντας υψηλές αποδόσεις.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Τύπος Καλλιέργειας
Indoor/Outdoor
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Είδος
Sativa/Indica
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
56-63 μέρες
THC %
Υψηλό
Κατασκευαστής
G13 Labs
Συναφή προϊόντα
52,00 € (με Φ.Π.Α.).
Γενετικά: White Widow x White Widow Χρόνος άνθισης: 55-65 μέρες Απόδοση εσωτερικά: 400-450 γρ/τ.μ. Απόδοση εξωτερικά: μέχρι και 1000 γρ/φυτό Ύψος εξωτερικά: : εως και 250 εκατοστά Γεύση: γλυκόξινη, ανθώδης Επίδραση:...
62,00 € (με Φ.Π.Α.).
Γενετικά: (Strawberry Cough x The White) x Casey Jones Χρόνος άνθισης: 56-63 μέρες Γεύση: γήινη, φράουλα, ντίζελ Επίδραση: ενέργεια, καθηλωτική, σωματική (ανάλογα τον φαινότυπο)
52,00 € (με Φ.Π.Α.).
Γενετικά: White Widow x Lavender Χρόνος άνθισης: 60-65 μέρες Απόδοση εσωτερικά: 450 γρ/τ.μ. Απόδοση εξωτερικά: 700+ γρ/φυτό Γεύση: έντονη, πικάντικη Επίδραση: δυνατή, εγκεφαλική
52,00 € (με Φ.Π.Α.).
Γενετικά: White Widow x Critical Χρόνος άνθισης: 55 μέρες Απόδοση εσωτερικά: 450-500 γρ/τ.μ. Απόδοση εξωτερικά: 600+ γρ/φυτό Γεύση: ανθώδης, φρουτώδης Επίδραση: ευφορική

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος