Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Fullgas (Greenhouse Seeds)

Δυνατή επίδραση που χτυπά γρήγορα και συνδυάζει την αναζωογόνηση του Exodus Cheese με τα δυνατά εφέ OG από το Sherbert OG καθιστώντας το εξαιρετική επιλογή για χαλάρωση.

  • Γενετικά: Exodus Cheese x Sherbert OG (Sunset Sherbert x Diagonal OG(Cannarado Genetics))
  • Είδος: κυριαρχεί Sativa
  • Τύπος φυτού: Φωτοπεριόδου
  • Χρόνος άνθισης: 56 - 63 ημέρες
  • THC %: 28%
  • CBD%: 0.3%
  • Απόδοση εσωτερικά: 700-750 γρ/τμ
  • Απόδοση εξωτερικά: 800 γρ/φυτό
  • Γεύση: καύσιμο/ντιζελ
  • Δράση: ισχυρό, δυνατό, ανεβαστικό
52,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Ημερομηνία Διαθεσιμότητας: 2022-08-31
Κωδικός:
32-2218-3
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο3
Περιγραφή

Το "Fullgas!" είναι ένας φόρος τιμής στον εκλιπόντα αγαπημένο μας σύντροφο, Franco Loja. Οι άνθρωποι που γνώριζαν τον Φράνκο γνωρίζουν ότι το αγαπημένο του είδος όλων των εποχών ήταν το Cheese, και ιδιαίτερα το Exodus Cheese.

Αυτή η διαρταύρωση είναι πολύ ιδιαίτερη για την οικογένεια της Green House Seeds, γιατί αυτό το κομμάτι Exodus Cheese επιλέχθηκε με το Dust όταν ο Φράνκο ζούσε ακόμα στη Βαρκελώνη γύρω στο 2015 και έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς. Για να συνδυάσουμε αυτό το απίστευτο φυτό που είναι το Exodus Cheese, το οποίο είναι ήδη τόσο περίπλοκο στη γεύση, θέλαμε να προσθέσουμε κάτι ζωηρό. Πιστεύουμε ότι το καλύτερο ταίριασμα για αυτό, με αέρινες νότες, (που πιστεύουμε ότι έλειπε από το Exodus Cheese), είναι μια από τις τελευταίες μας επιλογές από το Sunset Sherbert x Diagonal OG της Cannarado Genetics.

Ο επιλεγμένος φαινότυπος είχε αυτό το τέλειο σχήμα μπουμπουκιού και μυρωδιά από το Diagonal OG αλλά με την κρεμώδη υφή και τη γλυκύτητα του Sunset, ένα τέλειο μείγμα και των δύο με μια όμορφη φυτική δομή τυπική για το OG. Το αποτέλεσμα βγήκε ως μια εκπληκτική διαστραύρωση που συνδυάζει την ισχυρή και πικάντικη μυρωδιά του Exodus Cheese με τη φυτική δομή και το σφρίγος του Sherbert OG.

Ένα άγγιγμα γεύσης γκαζιού ξεπροβάλλει κατά την καύση ή άτμιση του, για να φέρει μια όμορφη γευστική εμπειρία όπου η γλυκύτητα του Cheese έρχεται πρώτη και μετά οι ξυλώδεις νότες του OG, Fullgas! Το φυτό έχει ισχυρή διακλάδωση που μπορεί να κρατήσει ορισμένα βάρη που κληρονομήθηκαν από το Sherbert OG με μια πολύ καθαρή δομή και σημεία μπουμπουκιών που ξεπροβάλλουν ανάμεσα στο στέλεχος για να σχηματίσουν συμπαγείς και στρογγυλούς οφθαλμούς καλυμμένους με ρητίνη. Όταν καλλιεργείται σε εσωτερικό χώρο, αυτό το φυτό μπορεί να παράγει έως και 600g/m2, ο χρόνος ανθοφορίας είναι 8-9 εβδομάδες. Σε εξωτερικό χώρο μπορεί να παράγει έως και 800 g/φυτό, με μέσο ύψος 160-170 cm και είναι έτοιμο για συγκομιδή περίπου την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου (Βόρειο ημισφαίριο)

Τα εφέ είναι δυνατά και χτυπούν γρήγορα, συνδυάζοντας την αναζωογόνηση του  Exodus Cheese με τα δυνατά εφέ από το Sherbert OG καθιστώντας το εξαιρετική επιλογή για χαλάρωση.

Λεπτομέρειες προϊόντος
32-2218-3

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Sativa
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
56 - 63 ημέρες
THC %
28%
CBD%
0.3%

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος