Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Auto Kong 4 (Paradise Seeds)

ΓενετικάGorilla Glue 4 x Pandora Auto
Τύπος: 60% ίντικα – 40% σατίβα
Κύκλος ζωής: 65-70 ημέρες
Απόδοση εσωτερικά: 450 γρ/τ.μ.
Απόδοση εξωτερικά: 100+ γρ/φυτό
Άρωμα: γλυκό, λεμόνι
Επίδραση: έντονη, ευφορική

32,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
29-1534-3
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών(1)
Αγαπημένο9
Περιγραφή

Το Auto Kong 4 είναι η πρώτη ποικιλία αυτόματης άνθισης που προστέθηκε στη συλλογή Chong's Choice της Paradise Seeds, ένα υβρίδιο που συνδυάζει την πλήρη δύναμη με τις μεγάλες αποδόσεις.

Αυτή είναι η προσωπική άποψη της εταιρείας Paradise Seeds πάνω στο εξαιρετικά ισχυρό GG (γνωστό ως Gorilla Glue), μία ποικιλία εμπνευσμένη από την Καλιφόρνια που συνοδεύεται από τη σφραγίδα έγκρισης του θρύλου της κάνναβης, Tommy Chong, σε συνδυασμό με την πνοή της εκλεπτυσμένης ολλανδικής αναπαραγωγής κάνναβης.

Ξεκίνησε με έναν αυθεντικό κλώνο GG από τις ΗΠΑ, ο οποίος είχε επαναδιασταυρωθεί για 4 γενιές και συνδυάστηκε με την Pandora, μία ποικιλία αυτόματης άνθισης που είναι βραβευμένη για τη γενετική της σταθερότητα. Στη συνέχεια, επαναδιασταυρώθηκε το φυτό μέχρι να επιτευχθούν οι επιθυμητοί φαινότυποι. Ασυνήθιστο γεγονός για την εταιρεία 
Paradise Seeds, δηλαδή ότι επιλέξανε δύο φαινότυπους πάνω στους οποίους επικεντρώθηκαν - ο ένας κλίνει προς τη σατίβα πλευρά του γενετικού υλικού, ενώ ο άλλος προς την ίντικα.

Στην εσωτερική καλλιέργεια, το Auto Kong 4 είναι εύκολο να μεγαλώσει και γεμίζει με εντυπωσιακούς ανθούς, ειδικά στα χέρια έμπειρων καλλιεργητών. Παράγει τεράστιες πυκνές κορυφές που εμφανίζουν όλα τα χαρακτηριστικά που έκαναν το GG τόσο δημοφιλές. Απίστευτα κολλώδες φυτό, η μέτρηση της ρητίνης είναι εκτός κλίμακας και στάζει κυριολεκτικά από τους βαρείς ανθούς.

Εξωτερικά θα τα πάει καλά, χάρη στην υψηλή απόδοση που προέρχεται από την ποικιλία Pandora. Αυτό το φυτό χαρακτηρίζεται από δύο φαινότυπους, έναν ελαφρώς πιο σατίβα και έναν με επικυριαρχία της ίντικα. Ο σατίβα φαινότυπος θα παράγει φυτά που τεντώνουν λίγο περισσότερο (έως 150 εκατοστά), ενώ ο ίντικα φαινότυπος θα παράγει μικρότερα (120 εκατοστά) και περισσότερο θαμνώδη φυτά, όμως και οι δύο θα προσφέρουν τους ίδιους μεγάλους ανθούς.

Το άρωμα του ίντικα φαινότυπου έχει περισσότερη γλυκύτητα (η επιρροή της Pandora), ενώ ο φαινότυπος σατίβα χαρακτηρίζεται από ένα άρωμα λεμόνι/όξινο και έχει μία γεύση που μοιάζει περισσότερο με το παραδοσιακό 
Gorilla Glue. Το αποτέλεσμα είναι ένας συνδυασμός ευφορίας και μιας βαθιάς χαλάρωσης που έκανε το GG τόσο διάσημο όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά - με πολλούς φαρμακευτικούς καταναλωτές να εκτιμούν αυτό το αποτέλεσμα.

Λεπτομέρειες προϊόντος
29-1534-3

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Indica
Τύπος φυτού
Αυτόματης άνθισης
THC %
15-20%
Τύπος Καλλιέργειας
Εσωτερική/Εξωτερική
Από σπόρι σε σοδειά
10 εβδομάδες
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος