Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Wappa (Paradise Seeds)

Βραβεία:

Copa de Canarias 2011

Cannabis Champs Cup - Toronto Canada 2014

Copa Chusca Florida (Outdoor) - Chile 2018

  • Τύπος: 60% ίντικα-40% σατίβα
  • Χρόνος άνθισης: 55-60 μέρες
  • Συγκομιδή εξωτερικά: μέσα Οκτωβρίου
  • Απόδοση εσωτερικά: 450 γρ/τ.μ
  • Απόδοση εξωτερικά: 500 γρ/φυτό
  • Επίδραση: ευτυχία, ενέργεια
  • Γεύση/άρωμα: βαθιά φρουτώδης

24,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
29-766-x1872
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο2
Περιγραφή

Καλώς ορίστε το Wappa, μία βραβευμένη ποικιλία και μία από τις πιο δημοφιλής μας, χάρη στην ευκολία της ανάπτυξής της και τις μεγάλες της συγκομιδές.

Η γενετική κληρονομιά αυτού του φυτού είναι μία γλυκιά skunk και δημιουργήσαμε αυτή τη γραμμή, επιλέγοντας τα μεγαλύτερα και τα πιό χυμώδη φυτά κάθε γενιάς για να φτιάξουμε το προφίλ του Wappa. Αυτό που δίνει σε αυτό το φυτό την τόσο μεγάλη αξία είναι η ιδιαίτερη δύναμή του να ευδοκιμεί και να παράγει. Ένα τέλειο φυτό για τον αρχάριο και επίσης δημοφιλές με τους έμπειρους καλλιεργητές που αναζητούν μεγάλες αποδόσεις και ένα αξιόπιστο προϊόν.

Το ίδιο το φυτό είναι γεροδεμένο και ανθεκτικό, με κυρίαρχο το γονίδιο ίντικα που είναι γνωστό για τη σταθερότητά του. Η υψηλή αναλογία των κάλυκων ως προς τα φύλλα θα κάνει το κόψιμο ευχάριστο, όπως επίσης είναι και κάτι ικανοποιητικό και για το μάτι. Αυτό το φυτό είναι δημοφιλές σε όσους έχουν εσωτερικούς χώρους καλλιέργειας, και ειδικά σε εκείνους που έχουν περιορισμένο χώρο για να δουλέψουν. Το Wappa είναι ένα μεσαίου μεγέθους φυτό με γερό αποτέλεσμα, κάτι που είναι εμφανές στην παχιά κορυφή και στη γρήγορη ανάπτυξη των παπάδων που σχηματίζονται στα πλευρικά κλαδιά.

Στην εξωτερική καλλιέργεια, η ποικιλία Wappa αποδεικνύει εξίσου τις ιδιότητές της. Θα αποδώσει σε ένα μέτριο κλίμα και θα αναπτυχθεί καλά στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ολλανδία, την Αυστρία και την Πολωνία και σε τμήματα του Καναδά. Αυτό το φυτό θα παραδώσει στον βόρειο καλλιεργητή αρκετά άνθη για να αποθηκεύσει για τους διαρκείς χειμερινούς μήνες. Ωστόσο, οι καλλιεργητές του νότου της Ευρώπη, στις ΗΠΑ και τις χώρες της Νότιας Αμερικής θα ωφεληθούν καλύτερα από την υπαίθρια απόδοση του Wappa. Δώστε αυτό το φυτό ηλιοφάνεια και θα σας ανταμείψει με παπάδες.

Το άκουσμα είναι έντονο, αλλά δεν είναι συντριπτικό. Βυθίζεται στο σώμα, παρέχοντας την επήρεια της ίντικα, αλλά ποτέ δεν σας σύρει στο πάτωμα. Πραγματικά, το Wappa φέρνει μια αίσθηση σκοπού στις εργασίες της ημέρας σας. Έχει μεγάλη δύναμη, αλλά μια καλοήθη δύναμη που θα σας ωθήσει προς τις πόρτες της αντίληψης με μια απαλή ώθηση και όχι με μια ελεύθερη πτώση. Ένας καλός καπνός για την ημέρα, αλλά και επίσης, για το βράδυ. Ειναι αρκετά δημοφιλής ποικιλία και στους φαρμακευτικούς χρήστες της κάνναβης.

Λεπτομέρειες προϊόντος
29-766-x1872

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Indica
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
55-60 μέρες
THC %
20%
Τύπος Καλλιέργειας
Εσωτερική/Εξωτερική
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Κατασκευαστής
Paradise Seeds

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος