Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

White Berry (Paradise Seeds)

Bραβεία:

Treating Yourself Medical Cannabis Cup 2013
Best Flavour BioMenorCannabis 2015
BioMenorCannabis 2015

  • Τύπος: 75% ίντικα – 25% σατίβα
  • Χρόνος άνθισης: 50 μέρες
  • Συγκομιδή εξωτερικά: αρχές Οκτωβρίου
  • Απόδοση εσωτερικά: 400-450 γρ/τ.μ.
  • Απόδοση εξωτερικά: 500 γρ/φυτό
  • Επίδραση: ευτυχία, διαύγεια
  • Γεύση/άρωμα: μούρα
38,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
29-767-x1875
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο3
Περιγραφή

Σε κάθε δάσος που συναντάμε στα παραμύθια, θα βρείτε ένα θάμνο που δίνει απαγορευμένα φρούτα που συνδυάζουν την ομορφιά με τη μυθολογική δύναμη. Το White Berry είναι ένα τέτοιο φυτό! Προσφέρει ένα θαυμάσιο χτύπημα με ένα μοναδικό άκουσμα που θα το λατρέψουν οι έμπειροι καπνιστές.

Αυτή είναι μία από τις ποικιλίες της νέας γενιάς μας και με το White Berry πήραμε το χρόνο μας για να το δημιουργήσουμε. Μαζέψαμε όλες τις γνώσεις που είχαμε αποκομίσει από τις επιτυχίες των παλαιότερων ποικιλιών μας και τις διοχετεύσαμε σε αυτό το φυτό. Τα κύρια συστατικά του προέρχονται από τις αρχικές γενετικές γραμμές των κλασικών ποικιλιών. Το αποτέλεσμα είναι η πλησιέστερη προσέγγιση στη δημιουργία του φυτού-μοντέλου κάνναβης.

Το White Berry είναι μια δημοφιλής επιλογή για εσωτερική καλλιέργεια χάρη σε ένα πολύ γρήγορο χρόνο ανθοφορίας (7 εβδομάδες). Λεπτό και μεσαίου μεγέθους φυτό με όλη την ανάπτυξη των ανθών να συγκεντρώνεται γύρω από τη μοναδική κορυφή του. Οι εσωτερικοί καλλιεργητές που εργάζονται σε μικρούς χώρους εκτιμούν το μέγεθος και επωφελούνται από την αξιοπρεπή απόδοση. Με την ομοιομορφία και την υπακοή, το White Berry είναι ένα σταθερό φαβορί ανάμεσα στους καλλιεργητές που καλλιεργούν με την τεχνική Sea Of Green (SOG) και Screen Of Green (SCROG).

Φυσικά, ένα φυτό αντάξιο ενός παραμυθένιου δάσους πρόκειται να ευδοκιμήσει και σε εξωτερικούς χώρους. Η ποικιλία White Berry προτιμά τις συνθήκες της ηλιοφάνειας, ώστε να μπορεί να επιδείξει τα αδενικά της τριχίδια σε όλη τους τη δόξα, αλλά θα αναπτυχθεί και σε πιο βόρειες και μέτριες συνθήκες, όπως αυτές της Βόρειας Ευρώπης και του Καναδά. Όταν ανθοφορεί το White Berry σύντομα αρχίζει να λάμπει από τους λευκούς κρυστάλλους που σχηματίζονται στους πολύχρωμους παπάδες του, σαν τον πρώτο παγετό στο απαγορευμένο δάσος του παραμυθιού.

Μόλις το φυτό κουραριστεί, ο καπνιστής θα εκτιμήσει την υπέροχη γεύση των μούρων που ενέπνευσαν το όνομα της ποικιλίας. Πολύ γευστικό και εξίσου δυνατό, το White Berry είναι αντάξιο των απαιτήσεων όσων λαχταρούν την ένταση μίας δυνατής ίντικας. Ωστόσο, ο χρήστης θα παρατηρήσει επίσης κάτι ιδιαίτερο στο άκουσμα. Περιγράφουμε το White Berry ως «πολύπλοκο και πολύπλευρο» για καλό λόγο.

Το τυπικό αποτέλεσμα είναι ένα εγκεφαλικό ανέβασμα σατίβας. Αλλά όταν καπνίζετε σε μεγαλύτερες ποσότητες, εμφανίζεται μια σωματική μαστούρα τύπου ίντικα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα εμπνεύσει τη δημιουργικότητα (θα φέρει επίσης μια ενδιαφέρουσα ανατροπή στη νυχτερινή σας έξοδο), αλλά μπορεί και να σας βάλει να κοιμηθείτε σαν ένα μωρό που το νανουρίζουν.

Αυτό το φυτό έχει επίσης ακόλουθους στην κοινότητα της φαρμακευτικής κάνναβης, ειδικά μεταξύ εκείνων που επιθυμούν να έχουν μία πνευματική διέγερση σε συνδυασμό με την ανακούφιση του πόνου τους.

Λεπτομέρειες προϊόντος
29-767-x1875

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Indica
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
50 μέρες
THC %
16-20%
Τύπος Καλλιέργειας
Εσωτερική/Εξωτερική
CBD %
0,1%
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Κατασκευαστής
Paradise Seeds

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος