Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Allkush (Paradise Seeds)

 • Βραβείο: Cannabis Cup Argentina 2010
 • Τύπος: 80% ίντικα – 20% σατίβα
 • Χρόνος άνθισης: 56-60 μέρες
 • Συγκομιδή εξωτερικά: μέσα Οκτωβρίου
 • Απόδοση εσωτερικά: 450 γρ/τ.μ.
 • Απόδοση εξωτερικά: 600 γρ/φυτό
 • Επίδραση: σωματική χαλάρωση, φαρμακευτικές ιδιότητες
 • Γεύση/άρωμα: γλυκιά, μοσχάτη
31,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
 • 3 σπόροι
 • 5 σπόροι
 • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
29-769-x1881
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο7
Περιγραφή

H βραβευμένη ποικιλία Allkush είναι ένα φυτό μεγάλης απόδοσης που συνοδεύεται με ένα άκουσμα δυναμικό και διαρκές, χάρη στην επιρροή του γονίδιου σατίβα.

Αυτή η ποικιλία είναι εύκολο να καλλιεργηθεί και η ευελιξία της χρήσης της (ένα ωραίο χόρτο για κάπνισμα, αλλά παρέχει και ποιοτικό hash) την καθιστά δημοφιλή επιλογή τόσο για αρχάριους, όσο και για έμπειρους καταναλωτές κάνναβης. Το φυτό προέρχεται από τις ποικιλίες Kush που παρήγαγαν το hash (ισχυρό και λιπαρό), το οποίο ενέπνευσε πολλά ταξίδια κατά μήκος του 'Hippie Trail' μέσω του Πακιστάν και του Αφγανιστάν στη δεκαετία του '70.

Είναι μία δημοφιλής ποικιλία για τους καλλιεργητές τα τελευταία χρόνια, για την οποία περάσαμε αρκετές γενιές διασταύρωσης ανάμεσα στο Kush με τις ολλανδικές γενετικές γραμμές, ώστε να δημιουργηθεί ένα φυτό που προσφέρει μια νέα τροπή στο παλιό κλασικό γενετικό υλικό.

Ακολουθώντας την παράδοση του Kush, το φυτό Allkush είναι συμπαγές και σχετικά κοντό, ενώ γεμίζει αντί να τεντώνει μόλις αρχίσει να ανθοφορεί. Ένας σχετικά γρήγορος χρόνος άνθισης (56-60 ημέρες), το καθιστά μια δημοφιλής επιλογή τόσο για τους εσωτερικούς, όσο και για τους υπαίθριους καλλιεργητές. Οι εσωτερικοί καλλιεργητές απολαμβάνουν την εύκολη διαχείριση που παρέχει το Allkush. Είναι ιδανικό για τη μέθοδο SOG (Sea of ​​Green), χάρη στον σχηματισμό μεγάλων και καλά στρογγυλεμένων κορυφών.

Οι εξωτερικοί καλλιεργητές θα δρέψουν τις ανταμοιβές που θα προκύψουν από την εκτεταμένη ηλιοφάνεια, με το Allkush να ψηλώνει αγγίζοντας τα 2 μέτρα και ίσως και περισσότερο. Το Allkush παράγει μεγάλους και πυκνούς παπάδες που είναι επικαλυμμένοι με κρύσταλλους, αντανακλώντας την κληρονομιά του «καλύτερου h
ash» του φυτού. Αυτή η ποικιλία συνιστάται περισσότερο για τους καλλιεργητές στις νότιες περιοχές, όπως η Ισπανία, η Ιταλία, οι νότιες Ηνωμένες Πολιτείες και ορισμένες περιοχές της Νότιας Αμερικής.

Το Allkush έχει κερδίσει βραβεία στα High Life και Argentina Cannabis Cups λόγω της έντονης γλυκιάς γεύσης, μίας επίδρασης που είναι μεγάλης διάρκειας και δυναμικής και της θαυμάσιας ιδιότητας παραγωγής hash του φυτού. Αν και αυτός είναι γενικά ένας καλός καπνός για το βράδυ, το στοιχείο της σατίβα (20%) εμποδίζει την πλήρη παράδοση στον καναπέ, διεγείροντας μια «κατάσταση χαμόγελου» και ένα άκουσμα που εκτείνεται από το κεφάλι μέχρι τα δάκτυλα των ποδιών.

Έχει επίσης αναγνωριστεί για τις φανταστικές φαρμακευτικές του ιδιότητες και έχει προταθεί από διάφορους φαρμακευτικούς χρήστες ως μια καλή συνεδρία για καταστάσεις που αφορούν τον καρκίνο, την κατάθλιψη, το άγχος και τις διαταραχές του ύπνου.

Λεπτομέρειες προϊόντος
29-769-x1881

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Indica
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
56-60 μέρες
THC %
18-22%
Τύπος Καλλιέργειας
Εσωτερική/Εξωτερική
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Κατασκευαστής
Paradise Seeds
Τύπος ποικιλίας
Kush

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος